Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ

ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ Ήταν ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθεί ποιος ήταν ο ρουφιάνος πρωθυπου...

ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ


Ήταν ζήτημα χρόνου να αποκαλυφθεί ποιος ήταν ο ρουφιάνος πρωθυπουργός. Τα σενάρια έδωσαν και πήραν αλλά τελικά αργά ή γρήγορα η αλήθεια βγαίνει μπροστά και ο Γιωργάκης Παπανδρέου καταδείχθηκε με το δάκτυλο με τον ίδιο τρόπο που κατέδειξε την Ελλάδα μας για διαφθορά σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Θα μπορούσε κάποιος να πεί ότι ο σημερινός πρωθυπουργός δεν αμόλησε κάτι ψευδέστατο αφού πραγματικά η διαφθορά στην Πατρίδα μας έχει πιάσει οροφή και πάτο. Αλλά το κίνητρο του ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ήταν η αλήθεια που λυτρώνει. Κίνητρο του ήταν μιά γρήγορη και χωρίς επιστροφή εθνική δέσμευση από το ΔΝΤ και ο απόλυτος εγκλωβισμός της Ελλάδας από τα παγκόσμια αρπακτικά της Νέας Τάξης που έψαχναν ευκαιρία να την κατασπαράξουν. Και ο πανευτυχής Γιωργάκης Παπανδρέου τους την έδωσε. Οι δυνάμεις της κοινωνικής και οικονομικής κατοχής, αυτές που διαπραγματεύονται ανοιχτά ακόμη και την Εθνική μας ακεραιότητα είναι εδώ γεμάτες όρεξη να κατασπαράξουν ότι απέμεινε όρθιο.



Όμως αυτός δεν είναι ο κύριος και μοναδικός λόγος που ο Γιωργάκης Παπανδρέου είναι ΕΝΟΧΟΣ και ρουφιάνος πρωθυπουργός. Υπάρχει ακόμη μια ΕΠΙΠΛΕΟΝ οπτική γωνιά του ζητήματος που τον καθιστά υπόλογο απέναντι στους Έλληνες από τους οποίους συστηματικά ΚΡΥΒΕΙ και ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ τους πραγματικούς ενόχους της διαφθοράς που μας έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Μιάς διαφθοράς της οποίας αποτελεί ΜΕΡΟΣ και όχι ΛΥΣΗ. Ο Γιώργος Παπανδρέου ΞΕΡΕΙ ποιοί είναι αυτοί που τα έφαγαν. ΞΕΡΕΙ ποιοι είναι αυτοί που έκλεψαν, αυτοί που υπερτιμολόγησαν, αυτοί που δωροδοκήθηκαν, αυτοί που συγκάλυψαν με το αζημίωτο τις ρεμούλες και τις απάτες, αυτοί που πλαστογραφούσαν, που διευκόλυναν και κυρίως ξέρει ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ για να ξεκινήσει το μεγάλο φαγοπότι σε βάρος των ανυποψίαστων Ελλήνων. Το χειρότερο για αυτόν είναι πως όλοι αυτοί, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι συντρόφοι του, συναδέλφοι του, συνεργάτες του, φίλοι και γνωστοί του ή μέλη της ίδιας της οικογένειας του. Γι αυτό δεν "μπορεί" να τους βρεί και να τους ονοματίσει. Γι αυτό προτίμησε τον εύκολο δρόμο της ρουφιανιάς. Γιατί δεν είναι δυνατόν να αποκαλύψει τον ίδιο του τον εαυτό και μους συγκυβερνήτες του. Γιατί δεν γίνεται να υπενθυμίσει πως ήταν ο πατέρας του αυτός - ο βιολογικός και πολιτικός του πατέρας- που νομιμοποίησε πολιτικά όλη αυτή την διαφθορά την δεκαετία του '80, μιλώντας για επιτρεπτά δωράκι μέσα στα υπουργικά του συμβούλια, ρίχνοντας πυροβολισμούς εκκίνησης σε μιά κούρσα στην οποία ο ίδιος είχε ξεκινήσει να τρέχει.

Δεν τα ξέρει όλα αυτά ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου; Από ποιά λεφτά έτρωγε; Με ποιά λεφτά σπούδασε; Μήπως πληρώθηκε το Χάρβαρντ από τις δουλειές του ποδαριού. Εκείνα τα χρήματα ίσα που θα έφταναν για να πληρωθούν οι μπάφοι... Με ποιά λεφτά έγινε βουλευτής και Υπουργός στις κυβερνήσεις του πατέρα του και του Σημίτη αργότερα; Τι κληρονόμησε -και από ποιόν δουλεύτηκαν για να αγοραστούν- αυτός και τα αδέρφια του. Δεν ήταν μικρό παιδί όταν συνέβαιναν όλα αυτά. Δεν ήταν άμοιρος ευθυνών όταν ξεκινούσαν οργανωμένα και συστηματικά. Ήταν εκεί παρών και μάλιστα δυναμικά σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο. Έφαγε και ήπιε μαζί με τα λαμόγια, συνεργάστηκε άψογα μαζί τους κι όταν βρήκε τα δύσκολα κι έπιασε το τιμόνι εξαπατώντας τους Έλληνες (το έχουν κάνει παράδοση οι Ππαναδρέου αλλά κι εμείς είμαστε πολύ μεγάλα κορόϊδα...) αποφάσισε πως ήταν προτιμότερο να γίνει ρουφιάνος από τα αναλάβει τις ευθύνες του και να στείλει φίλους, γνωστούς και συντρόφους του στην φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στον δημόσιο κουρβανά.

Θεωρούμε πως λίγα είπαμε, αν και κανείς άλλος σε αυτόν τον τόπο δεν πρόκειται να πεί όλα αυτά δημόσια και με έμφαση. Άλλωστε όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στον δημόσιο λόγο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν γίνει κι αυτοί συνένοχοι και συμμέτοχοι στις ρεμούλες και τις απραχτές. Δεν νοιώθουμε ότι αδικούμε κατ' ελάχιστον το Γιωργάκη Ππαναδρέου όσο σκληρά κι αν μοιάζουν τα παραπάνω γιατί είναι η αλήθεια. Ασφαλώς και δεν είναι ο μοναδικός ένοχος και όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν πως αν οι ίδιες φράσεις είχαν ξεστομιστεί από τον άλλον εκπρόσωπο της οικογένειας που συνέβαλε επίσης τα μέγιστα για την καταστροφή της Ελλάδος, αν ήταν δηλαδή λόγια του προηγούμενου πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή θα του σέρναμε κι αυτουνού λιγότερα... Τα αξίζει παρομοίως και με το παραπάνω!

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.