Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΝΕΤ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ Εντελώς απαρατήρητο από σύμπαντα τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΜΑΓΙΑ ΤΣΟΚΛΗ


Εντελώς απαρατήρητο από σύμπαντα τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο πέρασε το νέο ατόπημα της Κρατικής Τηλεοράσεως, την νύχτα της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου: Επί δυόμισυ ολόκληρες ώρες (10 μ.μ. - 00.30 π.μ.) στήσανε Φιλανθρωπικό Έρανο για τους Πλημμυροπαθείς του Πακιστάν! Την συζήτηση διηύθυνε ο αναρχοαριστερός δημοσιογράφος Προκόπης Δούκας και κορμός της εκπομπής ήταν το πρόσφατο οδοιπορικό της βουλευτίνας Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Μάγιας Τσόκλη, στις περιοχές που επλήγησαν από τις βροχές. Η κοντοπίθαρη Μάγια εγκατέλειψε για 10 ολόκληρες ημέρες την Βουλή των Ελλήνων και πήγε να τραβήξει πλάνα με τους πλημμυροπαθείς στο Πακιστάν, παρέα με τον πρώην σύζυγό της Χρόνη Πεχλιβανίδη, και μια κουστωδία βοηθών, οι οποίοι χρυσοπληρώθηκαν. Δηλαδή, η πάμπλουτη Μάγια Τσόκλη, ενώ έπαιρνε κανονικά τον μισθό της από την Ελληνική Βουλή, τα «τσάκωνε» συγχρόνως στο μακρυνό Πακιστάν, για να μας ευαισθητοποιήσει για τους καημένους μουσουλμάνους πλημμυροπαθείς. Παρόντες στο στούντιο ο εν Αθήναις πρέσβυς του Πακιστάν Irfan Ur Rehman Raja, η εκπρόσωπος Τύπου της Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Καίτη Κεχαγιόγλου, και ο αριστερός δημοσιογράφος Φίλιος Στάγκος, που έκαναν συνεχείς εκκλήσεις στον ανθρωπισμό των τηλεθεατών. Απαξάπαντες παραδέχθηκαν πως η Διεθνής Κοινότης αρνείται να βοηθήσει το Πακιστάν, διότι ξέρει πώς η οποιαδήποτε βοήθεια θα απαλλοτριωθεί από την διεφθαρμένη Πακιστανική κυβέρνηση και δεν θα φθάσει ποτέ στους πληγέντες. Γι’ αυτό πρέπει να τους βοηθήσουμε εμείς οι χρεοκοπημένοι Έλληνες, ειδάλλως θα πεθάνουν, μάς εξήγησε βαθιά συγκινημένη η πάμπλουτη Μάγια Τσόκλη!..


«Κλού» της εκπομπής το σημείο όπου η αντιρατσίστρια Μάγια διερρήγνυε τα ιμάτιά της, όταν οι ίδιοι οι Πακιστανοί πλημμυροπαθείς της εξηγούσαν ότι στο Πακιστάν δεν υπάρχει καμμία εθνική ομοιογένεια: Η μία Φυλή μισεί θανάσιμα την άλλη και γι’ αυτό αρνούνται να συνεργαστούν και να καθαρίσουν τους βρωμερούς καταυλισμούς τους, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν καθημερινώς δεκάδες από χολέρα… Επίσης, έκπληκτη η ανθρωπίστρια Μάγια διεπίστωσε ότι οι Πακιστανοί Σουννίτες μισούν θανάσιμα τους Πακιστανούς Σιίτες και τανάπαλιν, η θρησκευτική βία έχει χιλιάδες θύματα, το Ισλάμ τους έχει κάνει μοιρολάτρες και λοιπά… Και το χειρότερο όλων: Μάγια, Προκόπης και Φίλιος επέτρεψαν στον πρέσβη του Πακιστάν να πεί ότι ανέβηκε μέχρι την Ελληνική Θράκη και παρέλαβε από τους Τούρκους (έτσι τους είπε) Μουσουλμάνους της Θράκης επιταγή 130.000 ευρώ από τον έρανο που έκαναν για τα πλημμυροπαθή αδέλφια τους στο Πακιστάν!! Δηλαδή, είμαστε τόσο ξεφτιλισμένοι, που επιτρέπουμε στον Πακιστανό πρέσβη και στους Μουφτήδες της Θράκης να διοργανώνουν εράνους για το Πακιστάν…

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

3 σχόλια

  1. ΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΤΗ ΤΗΣ `ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΗ
    ΣΤΟΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε κουτούτσικα, βρε κουτούτσικα ! Δεν το πιάσατε το νόημα ! Ο έρανος δεν απευθυνόταν προς τους ελληνορθόδοξους πολίτες αυτής της χώρας αλλα τους μουσουλμάνους ! Για να καταθέσουν τον οβολό τους ! Μια και οι μουσουλμανοι (λαθραιοι και μη, πακιστανοί κα μη) ειναι κατι εκατονταδες χιλιαδες και η κριση δεν τους αγγιζει γιατι πληρωνονται με "μαυρα μετρητα" (χωρις εφορια!) οι δε μουσουλμάνοι της θράκης εχουν τις καταθεσεις τους σε τουρκικες τραπεζες κι ετσι πάλι δεν τους αγγιζει η οικονομικη κριση στη χώρα μας ! Να δειτε που, και έχουν και θα δώσουν ! Και ναι, το πακισταν ειναι η μονη χωρα πλην τουρκιας που εχει αναγνωρισει την "δημοκρατια της βορειας Κυπρου" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δράστες αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού ήταν 2 ρατσιστές πακιστανικής καταγωγής.
    Μία τρομακτική νύχτα πέρασε η ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν σκύλων, η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα του πακιστανού υπαλλήλου της, ο οποίος το μεσημέρι σχόλασε και επέστρεψε το βράδυ προσποιούμενος ότι θέλει να φέρει τροφές για τα σκυλιά.

    Τότε, ο πακιστανός υπάλληλός της μαζί με έναν ομοεθνή φίλο του, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα, την έδεσαν, την ξυλοκόπησαν άγρια και στο τέλος τη βίασαν.

    Μετά την αποτρόπαια πράξη τους, οι δύο πακιστανοί απέσπασαν 6.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

    Το σκηνικό τρόμου έγινε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στην Κερατέα και οι δύο πακιστανοί αναζητούνται από την αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.