Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ";

ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ Πριν από λίγο καιρό, αμέσως μετά από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο, ό...

ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ



Πριν από λίγο καιρό, αμέσως μετά από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο, όπου κατά πολύ περίεργο τρόπο δεν έγινε κανένα επεισόδιο, ούτε καν η παραμικρή προσπάθεια δημιουργίας επεισοδίου, είχαμε αναρωτηθεί «που έχουν κρυφτεί οι επαγγελματίες επαναστάτες» (αναρχοαριστεριστές). Το ίδιο (αφελές) ερώτημα θα απευθύνουμε και σήμερα:

Εδώ γίνεται –κυριολεκτικά- της κακομοίρας: Άραβες σεΐχηδες και Κινέζοι νεοκαπιταλιστές, με ύφος αποικιοκράτη, γίνονται δεχτοί με τεμενάδες και τα παίρνουν όλα στο πιάτο, η Ελλάδα γίνεται δουλάρα των Αμερικάνων και με τη βούλα και συμμαχεί ξεδιάντροπα με τους πιο απεχθείς ιμπεριαλιστές της υφηλίου, με το «ναζιστικό» Ισραήλ, οι φόροι πέφτουν σα βροχή, η ακρίβεια σαρώνει, τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων περικόπτονται αγρίως, ο ΟΣΕ πάει για ξεπούλημα και ακολουθούν οι αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών, η ανεργία διογκώνεται και γενικότερα το εισόδημα του κοσμάκη εξανεμίζεται, τα εργασιακά δικαιώματα και τα «κεκτημένα» έχουν καταντήσει κουρελόχαρτα και ο φόβος και η αβεβαιότητα για το αύριο έχει φωλιάσει στις καρδιές όλων των Ελλήνων.
Κανείς πλέον δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει η αυριανή ημέρα. Πρωτοφανής κατάσταση που μας γυρίζει σε χρόνια προπολεμικά. Αλλά τότε, ήταν αλλιώς τα πράματα, ο κόσμος δεν είχε τι να του πάρουν και υπόμενε τη μιζέρια του χωρίς να αντιδρά. Τώρα είναι αλλιώς. Τώρα έχουμε και προσπαθούν να μας τα πάρουν με το ζόρι. Ο πεινασμένος την πείνα δεν τη φοβάται. Ο χορτασμένος όμως δε μπορεί να την αντέξει.

Αν ζούσαν σήμερα οι… προφήτες του κομμουνισμού, ο Μαρξ, ο Λένιν κ.λπ., θα χαρακτήριζαν την Ελλάδα ως την πιο ώριμη κοινωνία για να δεχτεί την επαναστατική ανατροπή. Δέστε τι γίνεται καθημερινά σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, κι ας μην έχουν ψηλά ποσοστά και κύρος στην κοινωνία οι «επαναστάτες» της αριστεράς: Ρουμανία, Ισλανδία κ.λπ. Εδώ τι γίνεται βρε παιδιά; Που χάθηκαν εκείνοι οι αρειμάνιοι «επαναστάτες» που όλα τα προηγούμενα χρόνια καίγανε την Αθήνα για… ψύλλου πήδημα; Που πήγαν κείνα τα «παιδιά» που ποτές τους… δε γίνονται άντρες; Ούτε μια μολότοφ πια; Που κρυφτήκατε ρε λαμόγια του κερατά; Μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα ξέρετε να μπουκάρετε νύχτα, αντάμα με τις «δυνάμεις καταστολής», για να τρομοκρατήστε τον κόσμο; Φανερωθήκατε «αντιεξουσιαστικά» τσιράκια της εξουσίας. Φτου σας κοπρόσκυλα!
http://xryshaygh.wordpress.com

10 σχόλια

  1. Dikio Exeis.
    OLOI AUTOI POU XA8HKAN TWRA,KAI TO EPAIZAN EPANASTATES ANARXIKOI PRIN EITAN PASOKOI!!!
    TWRA PIA PHRAN THN EKSOUSIA STA XERIA TOUS,DEN XREIAZETE NA KAINE THN A8HNA!!!
    KAI TOTE POU THN EKAPSAN BRHKAN ENAN AXRHSTO KARAMANLH GIA PRW8YPOURGO KAI AKOMA PIO AXRHSTO KAI EPIKYNDINO KAPION PAYLOPOULO ,GIA YPOURGO ESWTERIKWN,AUTOS O AN8RWPOS DEN 8A EPREPE KAPOTE NA DIKSTEI? O PAYLOPOULOS?POU EIXE TOTE DIATAKSEI THN ASTYNOMIA MESW THLEORASEWS NA MIN KANEI TIPOTA TOTE POU OI ANARXOLA8RAIOI EKAIGAN THN A8HNA?
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί οι "κύριοι". Αυτό ήταν πάντα.
    Και αυτοί και η "17Ν" και η "Σέχτα" και όλα τα συγκοινωνούντα δοχεία.
    Το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ και αυτών που έχουν συμφέρον από την παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το "κλειδί" της "εξαφάνησης" όλων αυτών των ηλιθίων, είναι το «ναζιστικό» Ισραήλ. Το αφεντικό που τους πληρώνει. Τώρα που ένα "εκλεκτό" τέκνο του (λέγεμε GAP) είναι στην κυβέρνηση της Ελλάδος, δεν υπάρχει λόγος για .... "κινητοποιήσεις". Τα "παιδιά" έχουν πάρει άδεια άνευ αποδοχών (οικονομική κρίση γαρ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ''ΜΕΓΑΛΩΝ'' ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ''ΜΑΓΓΕΣ'' ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναρχικοί του κώλου είναι αυτοί ....
    όπου τους βρείτε σπάστε τους το κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αναρχικοί (τουλάχιστον οι ιδεολόγοι) δεν υπάρχουν πια. Τους "πάτησε το τρένο". Το "κίνημα" έχει αποσυντεθεί από μόνο του. Εκφυλίστηκαν σε "μπαχαλήκηδες".
    Θυμάμαι πριν από 10-15 χρόνια που γράφανε εξυπνότατα συνθήματα στους τοίχους του Πανεπιστημίου. Τώρα...η απόλυτη σιωπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξυ... Καλά τα λέμε... Αλλά το θέμα δεν είναι τί κάνουν και τί δεν κάνουν οι αναρχικοί... Το θέμα είναι τί κάνουμε εμείς... Εκτός κι αν θεωρούμε ότι αυτά που καταγγέλθηκαν σε αυτό το άρθρο δε μας αγγίζουν... Να πω ότι αγωνιζόμαστε για αυτά, να την κάνουμε την κριτική στους αναρχικούς... Αλλά απο τη στιγμή που είμαστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ (όσο κι αν δηλώνουμε δυναμικά την παρουσία μας αλλού) ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, δε δικαιούμαστε δια να ομιλούμε... Δεν είμαι αναρχικός... Ένας απογοητευμένος συναγωνιστής είμαι... Που βλέπω το χώρο απών απο το 70% των προβλημάτων... Στα δε κοινωνικά μόνο στο μεταναστευτικό είμαστε παρόντες - πάλι καλά που εκεί οι άλλοι είτε είναι απόντες, είτε απο την άλλη πλευρά - και σ' όλα τ' άλλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ... Το να γράφουμε καταγγελίες κατα του καπιταλισμού, δεν έχει κανένα νόημα όταν δεν κάνουμε σχεδόν κανέναν αγώνα εναντίων του... Ας κάνουμε πρώτα εμείς κοινωνικούς αγώνες και μετά τα χώνουμε και στους αναρχικούς για την απουσία τους... Ειδάλλως καταντάμε αστείοι και γραφικοί σαν χώρος... Και η εποχή της οικονομικής κρίσης και του ΔΝΤ, δεν είναι εποχή για πολυτέλειες απουσίας απο τους κοινωνικούς αγώνες... Όποιος θέλει να το καταλάβει καλώς... Ειδάλλως, απλά θα σβήσουμε απο τον πολιτικό χάρτη, προκαλώντας την καταδίκη μας απο τους αγέννητους και τους νεκρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OI ANAΡXIKOI KΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ 0Ι ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
    ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ 7.03μμ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η 17Ν ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ;Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ,ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΕΦ'ΟΣΟΝ Η ΝΔ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΔΙΕΦΘΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΩΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ.Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ[ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΔ] ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ Δ/ΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΑΣ.ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θυμαμαι το 1990,οταν ο μητσοτακης εγινε πρωθυπουργος,ενας πασοκτζης μου ελεγε."η δεξια δεν θα ξανακυβερνηση.καθε φορα θα την ριχνουμε με απεργιες και αλλες ενεργειες".απο την εποχη του ανδρεα παπανδρεου ειχαν φερει με τους διορισμους που εκαναν το κρατος στα μετρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.