Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ...

ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ...

6 σχόλια

  1. Θα το ξαναγραψω και εδω.......
    Ειναι εμφανες και κανει καραμπαμ οτι τους πραγματικους εγκληματιες και αληθινους κινδυνους για την νεολαια και πολιτεια τους καλυπτει το ιδιο το συστημα.
    Δεν θα ξεχασω οταν ειδα αυτα τα δυο "καλοπαιδα" που λεει εδω http://www.hotstation.gr/article-print-1639.html οπου και θα δειτε την φωτο ποσο διακριτικα λογω prestige και image να μην τους το χαλασουνε,παροτι μοιραζαν το θανατο.
    Συνοδεύονταν από δύο άνδρες και ήταν δεμένοι με χειροπέδες (περασμένη στο αριστερό χέρι του ενός και στο δεξί του άλλου), που τις έκρυβαν με ένα μπουφάν.
    Για δειτε τους "εγκληματιες" εδω στο αρθρο του στοχου πως τους εχουν δεσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !
    Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
    Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΘΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΦΟΥΤΩΝΕΙ , ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΝΕΟΑΤΞΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ , ΠΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ !
    ΑΝΤΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΠΥΡΙΝΑΣ ΠΛΑΤ.ΘΥΜΑΡΑΚΙΩΝ
    ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
    ΑΘΗΝΑΙ - ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμοια ανοχη στην Νεοταξιτικη Κατοχη!
    Αντισταση στην πραξη !
    Δραση Πατριωτικη !
    Ολοι μαζι θα ειμαστε εκει!
    Τριτη 12 Οκτωβριου στην Πρωην Σχολη Ευελπιδων !
    Η ανθελληνικη τους Δραση Δεν θα περασει!
    Οι Αντιστασιακες Πατριωτικες Δυναμεις στο τελος θα επικρατησουν!
    Γιατι τελικα η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ....
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ !
    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ!
    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
    "Η κατάσταση δεν αλλάζει μαγικά και μηχανικά. Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών."

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΚΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !
    ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΓΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΟΜΑΖΟΝΤΕ ΣΕ ΙΣΟΒΙΤΕΣ -ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ-ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΡΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΘΥΡΙΑΣ ΤΩΝ
    ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
    ΑΜ ΠΑΤΡΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.