Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - 466 (1264) - ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΕΞ...   ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ!  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΞ... 
ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ! 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

10 σχόλια

  1. σημερα στην Νεμεα στο κεντρο τυπου δεν υπαρχει η εφημεριδα Στοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟΧΟΣ !
    ΤΟ 1940 ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΗΡΩΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
    ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΧΡΟΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΗΔΗ , ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ (ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ)!
    ΗΛΘΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΟΧΙ ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΧΙ !
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ , ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμεις παντως αγορασαμε ηδη τρια φυλλα του Στοχου αυτη την εβδομαδα και τα ....ξεχασαμε σε επικαιρα σημεια στην Πλατεια κατω απο το σπιτι μας... Αξιζει ! Αλλωστε ειναι η μονη εφημεριδα που αντιστεκεται σημερα στην Νεοταξιτικη κατοχη της Πατριδας μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμεις ειμαστε απο την Καλαματα!
    Για την παρελαση αγορασα μερικα φυλλα της εφημεριδας και θα τα μοιρασω δωρεαν στους Συνελληνες οικογενειαρχες που θα παρακολουθουν την παρελαση μαζι με τα παιδια τους!
    Ο καθενας μας ας κανει κατι αντιστοιχο! Ας πολλαπλασιαστουν επτελους οι ανθρωποι που κανουν Αντισταση οπως ειχε ζητησει και ο Αειμνηστος Χριστοδουλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 27/10/10 1:35 μμ

    Το 1940 μόνο στους Ιταλούς και Αλβανούς συμμάχους (λέγε δούλους) των. Αυτούς νικήσαμε.

    Στους Γερμανούς (που ακολουθούσαν οι Βούλγαροι) το είπαμε τον επόμενο χρόνο (6-3-41, αν θυμάμαι καλά), πρωθυπουργός ήταν ο Κορυζής, αλλά δεν νικήσαμε.

    Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα δύο ΟΧΙ είναι ο ορισμός του ηρωισμού. Δεν είχαμε καμμία δυνατότητα να νικήσουμε (ειδικά τους Γερμανούς) και όμως είπαμε "ΟΧΙ".

    Σήμερα, λέμε στους πάντες ΝΑΙ. Είμαστε πιο καλόβολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΟΣ. ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τους ιταλους και τους Αλβανους και τους Βουλγαρους πετσοκοψαμε,αλλα και τους Γερμανους σταματησαμε ! Και αν δεν μας ειχαν προδοση οι Αγγλοι,ποιος ξερει ποτε και αν θα περναγαν οι ουνοι.
    Αυτα για την ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. STIN DEKAETIA TOU 80---90 O TOTE EKDOTIS TOU STOHOU AIMNISTOS GEORGIOS KAPSALIS IHE DIMOSIEFSI KATI POLI TROMERO GIA TIN AKEREOTITA TIS ELLADOS. TO 1976 O KIRIOS KARAMANLIS IHE DOSI DIATAGI STON IPOURGO EKSOTERIKON NTZOUNI GIA NA PARAVRETHI STIN VERMI I VREMI ME TON TOURKO OMOLOGOTOU (DEN THIMAME TO ONOMATOU) KE IPOGRAPSOUN MIA SINFONIA POS 236 NISIA KE VRAHONISIDES TOU EGEOU THA PERASOUN STO MELON IPO TIN KATOHI TIS TOURKIAS KATO APO TON ORO SINEKMETALEFSI. EDO EAN THIMAME KALA POTE DEN PIGAN TON AIMNISTO KAPSALI STO DIKASTIRIO GIA PSEVDI DIMOSIEVMA. EAN MPORITE KE TO EHTE STO ARHIOSAS KALON INE NA GINI MIA EPANADIMOSIEFSIS. ANDREAS PAPADOPOULOS APO CANADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 10:52 πμ

    Εκτός από μία Ιστορία, άνοιξε και κανένα ορθογραφικό λεξικό. Με αμάθεια και ημιμάθεια, δεν προσφέρεις ούτε στον εαυτό σου ούτε στον τόπο σου.

    Μη βαριέσαι και μη φοβάσαι το διάβασμα, αρκεί να είναι πολύπλευρο. Δεν κάνει κακό, πίστεψέ με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.