Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 - ΑΡ.Φ. 464 (1262)

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ -ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘ...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ


-ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ - Ο 25% ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.


-ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ - ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ - ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ


-ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ - ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ "ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


ΝΕΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ - ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.


-ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ - ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"


-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! - ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


-ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΓΟΡΓΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ! - ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ


-ΜΑΣ... ΕΓΚΑΛΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ - "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ"!


-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ - ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ


-ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ - ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΑ ΤΕΙ!


-ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΙ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ - ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ


-ΓΙΑ ΤΟΝ... ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ - ΑΓΩΝΙΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ... ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΟΝΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!


-ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ - ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΘΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΝΤΟΥΛΑΠΑ!


-ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" - ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ Ο ΑΙΤΩΛΙΑΣ, ΚΟΣΜΑΣ


-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΝ ΥΠΕΡ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! - ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


-ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


-ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΟΚΤΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ


-ΓΑΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΑΛΑ... ΙΣΛΑΜΙΚΑ - 12ΧΡΟΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ

---------------------------------------------------------------------------
Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ (ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ) ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com

2 σχόλια

  1. ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Δάνειο 400 εκ. ευρώ με επιτόκιο 1,3% δίνει το ΔΝΤ στα Σκόπια.!



    http://anaxfiles.blogspot.com/
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=360410&dt=13/10/2010

    ΔΝΤ - πΓΔΜ
    Διαπραγματεύονται δάνειο 400 εκ. ευρώ με επιτόκιο 1,3%

    Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 [ 15:37 ]

    Δάνειο ύψους 400 εκατ. ευρώ, με ευνοϊκούς όρους, προσφέρει στην ΠΓΔΜ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Ζόραν Στάβρεσκι, μετά το πέρας των επαφών του στη Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε στην ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

    Όπως ανέφερε ο κ. Στάβρεσκι, γίνεται λόγος για μία «ανοικτή γραμμή πίστωσης», που είναι το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο του ΔΝΤ, το οποίο αποσκοπεί στη στήριξη χωρών «με υγιή οικονομική πολιτική» για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

    «Είμαστε ικανοποιημένοι που η χώρα μας είναι η πρώτη που συζητά με το ΔΝΤ αυτό το νέο είδος πίστωσης», είπε.

    Η προσφορά του ΔΝΤ θα εξεταστεί από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, μαζί με τους εμπειρογνώμονες και τους επιχειρηματίες κι αν εγκριθεί, τα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις κεφαλαίου, για τη στήριξη του προϋπολογισμού, καθώς και για την αποπληρωμή δανείων, προσέθεσε.

    Η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου είναι τριετής, με επιτόκιο 1,3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στείλτε το παντού!!!!!!

    Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!



    Ψηφίστε ΟΛΟΙ!


    Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

    http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

    Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.
    Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
    GO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.