Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΩΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΜΕ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ... ΠΡΟΟΔΟΥ Θα αρχίσουμε πραγματικά να πιστεύουμε ότι πρόκειται περί...

ΜΕ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ... ΠΡΟΟΔΟΥ


Θα αρχίσουμε πραγματικά να πιστεύουμε ότι πρόκειται περί κλινικής περιπτώσεως. Αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή του πρώην κατατρεγμένου "μαχητικού" δημοσιογράφου (που ελέω... μαχητικότητος επέστρεψε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ), Στέλιου Κούλογλου, με την "Χρυσή Αυγή". Έμμονη ιδέα του έχει καταντήσει. Κοιμάται και ξυπνάει μαζί της... Τέτοια προσήλωση πια!
Βεβαίως αντιλαμβανόμαστε πως πρέπει να φέρει εις πέρας την υπηρεσία του, να μην πληρώνεται τζάμπα. Τι είδε αυτή τη φορά ο Κούλογλου; Συνεργασία Αστυνομικών και Χρυσαυγιτών στον Σταθμό Λαρίσης (να δείτε που θα αρχίσει να παίρνει σβάρνα σταθμούς Μετρό, λεωφορείων, πιάτσες ταξί, τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό για να ανακαλύψει την "Χρυσή Αυγή"). Αναφέρεται στις προσαγωγές που έκανε η Αστυνομία σε μέλη της οργάνωσης που πήγαν να μοιράσουν προεκλογικό υλικό... Εν τω μεταξύ δεν πρόλαβε -όπως ισχυρίζεται- να καταγράψει ότι τους ίδιους ανθρώπους στο σημείο έφερε... κλούβα της αστυνομίας! Και μετά είναι να μην λέμε πως πρόκειται για κλινική περίπτωση;

2 σχόλια

  1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ;" ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ:
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΤΕ ΕΝΑ - ΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΛΕ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ. ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.