Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΚΑΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; Ερώτηση κατέθεσαν οι κατ' επάγγελμα ευαίσθητοι, ανατρεπτικοί, εναλλακτικοί προ...

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Ερώτηση κατέθεσαν οι κατ' επάγγελμα ευαίσθητοι, ανατρεπτικοί, εναλλακτικοί προοδευτικάριοι του Κουβέλη, πάλι με θέμα τον Άγιο Παντελεήμονα (τους τσούζει και τους τσουρουφλάει!). Διαβάστε τις αρλούμπες που γράφουν για ακόμη μια φορά οι "αριστερόφρονες" γραφικοί, που φτάνουν στο σημείο να χαρακτηρίζουν τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής ακόμη και... συμμορία:

Θέμα: Πρόληψη, αποτροπή και αντιμετώπιση φαινομένων βίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Η γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας, συνιστά τα τελευταία χρόνια μνημείο αποτυχίας της Πολιτείας να προσφέρει και να εξασφαλίζει στοιχειώδη ασφάλεια και κοινωνική ειρήνη στους έλληνες και ξένους πολίτες που διαβιούν στην περιοχή. Ο Άγιος Παντελεήμονας εξαιτίας της έλλειψης αποτελεσματικού και ολοκληρωμένου σχεδίου ενσωμάτωσης των μεταναστών στην κοινότητα, της πρόληψης και αποτροπής συγκρούσεων και της πλημμελούς αστυνόμευσης έχει μετατραπεί σε «γκέτο». Έχει, επομένως, δημιουργηθεί μια έκρυθμη και επικίνδυνη κατάσταση, που επηρεάζει όλους, ανεξαιρέτως, τους κατοίκους της περιοχής.

Συνεπεία των ανωτέρω, καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον οι ρατσιστικές επιθέσεις από ανεξέλεγκτες, οπλισμένες ακραίες αντικοινωνικές ομάδες - συμμορίες , οι οποίες, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος, έχουν επιλέξει την εν λόγω περιοχή ως πεδίο ξενοφοβικής και μισαλλόδοξης δράσης, αλλά και τα βίαια επεισόδια μεταξύ περιθωριοποιημένων αλλοδαπών, πολιτών διαφόρων εθνικοτήτων, που κατοικούν πέριξ του Αγίου Παντελεήμονα.

Η κυβέρνηση, παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις από φορείς και διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις και τις αλλεπάλληλες κοινοβουλευτικές ερωτήσεις μας, δυστυχώς δεν φαίνεται ότι διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο εκτόνωσης της έντασης για την αποφυγή βιαιοτήτων και τη διασφάλιση και προώθηση της συνύπαρξης και συνδιαλλαγής ελλήνων, μεταναστών και ομάδων διαφορετικών εθνικοτήτων στην περιοχή. Η Αστυνομία επεμβαίνει καθυστερημένα, τελικά δεν προστατεύει τους έχοντες ανάγκη και οι έρευνές της σπανίως αποδίδουν καρπούς. Επιπλέον, η αδυναμία σύλληψης των δραστών όχι μόνο δεν λειτουργεί αποτρεπτικά ως προς την επανάληψη πράξεων ρατσιστικής βίας, αλλά αντιθέτως ενθαρρύνει την επιθετικότητα.
Με δεδομένο ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ με επίκαιρη παρέμβασή της εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την αύξηση κρουσμάτων ρατσιστικής βίας με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες, που με τη σειρά τους πυροδοτούν καταστάσεις γενικότερης έντασης στον Άγιο Παντελεήμονα,

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

- Ποια μέτρα θα λάβει για την απογκετοποίηση της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, την εκτόνωση του κλίματος ξενοφοβίας και καχυποψίας που έχει εδραιωθεί μεταξύ των κατοίκων, καθώς και την προώθηση της ειρηνικής συνύπαρξης, συνδιαλλαγής, ανοχής και σεβασμού της διαφορετικότητας;
- Προτίθεται να εκπονήσει άμεσα ένα αποτελεσματικό σχέδιο πρόληψης, αποτροπής και αντιμετώπισης φαινομένων ρατσιστικής βίας, δεδομένου ότι τα όποια ισχύοντα μέτρα κρίνονται εκ των πραγμάτων ανεπαρκή;
- Για ποιους λόγους η Ελληνική Αστυνομία επιδεικνύει δυστοκία αναφορικά με τη διεξοδική διερεύνηση περιστατικών βίας και τη σύλληψη των δραστών; Θεωρείται επαρκής η αστυνόμευση της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα;

23.9.2010

Οι ερωτώντες βουλευτές
Φώτης Κουβέλης
Θανάσης Λεβέντης
Νίκος Τσούκαλης
Γρηγόρης Ψαριανός

15 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Ψαριανός με το υφάκι και το ρόζ πουκαμισάκι έβαλε σαρκάζοντας κατά του Άδωνι Γεωργιάδη στο γνωστό ντιμπέίτ. Ο έτερος Κουβέλης πρώην συνασπιστής του τσίριζα και νυν διασπασμένος δημοκράτης εξ ευωνύμων, ουρά του πασόκ ανέκαθεν, που θέλει θώκους και μεγαλεία μαζί με τον Γιωργάκη του μνημονίου. Και συνεργασία μετά συμποσίου φυσικά. Προοδευτικάριοι του αβγαν-ιστάν όψιμοι τιμητές του αβναν-ισταν που τους ανέδειξε μέσα από τα χουντοκάναλα της διαπλοκής το σύστημα της ελεγχόμενης δικτατορίας. Όλοι αυτοί οι ερμαφρόδιτοι πολιτικοί του αριστερού φάσματος, μεταλλαγμένοι θολοκουλτουριάρηδες, πρωην αριστεριστές ή αποπεμφθέντες αναθεωρητές του ΚΚΕ- οπορτουνιστές της αριστεράς και της προόδου, για ίδιον όφελος πάντα, είναι οτι πιό επιφανειακό και ταυτόχρονα βαθιά σάπιο κρύβει στα σωθικά της η Ελληνική κοινωνία. Οι άνθρωποι αυτοί δεν επενδύουν στον πολιτικό λόγο. Δεν απευθύνονται ούτε στην λογική ούτε στην πολιτική. Ο ξύλινος λόγος τους έχει σαν στόχο κατ' ευθείαν το θυμικό και την μεταφυσική. Χτυπάει κατ΄ευθείαν εκεί που ανασαίνει το καπιταληστρικό σύστημα. Στην αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, δηλαδή στο τίποτα. Γι' αυτό επενδύοντας στο τίποτα είναι και οι πιό επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xaxaxx Bre Noumera Politikanthdes ,karagkiozhdes,apo pou kai ws pou fernete eperwthsh mesa stin Boulh gia PARANOMOUS KAKOPIOUS KAI PROSPA8HTE MESA STIN BOULH TWN ELLHNWN FOROLOGOUMENWN NA TOUS NOMIMOPOIHSETE.
    ALA ONTAS PARANOMOI,KLEFTES,EKATOMYRIOUXOI,KAI MISELLHNES PAR OTI PLHRWNESTE ADRA APO TON ELLHNIKO LAO,ZWNTAS LOIPON MESA STIN PARANOMIA ,STIN PSEUTIA KAI STIN APATEWNIA,PROSPA8HTE NA BOH8HSETE TOUS ALOUS KAKOPIOUS,PSEUTES ,KLEFTES ,PARANOMOUS METANASTES DHLADI.
    PSHLA THN EKTIZETE THN FWLIA KAI 8E NA SAS GYRHSEI O KLWNOS,ARISTERA PSOFHMIA,EKATOMYRIOUXOI SOSIA_LHSTES ,KARAGKIOZHDES ,PALIAN8RWPOI POLITIKANTHDES,AGYRTES,MASKARADES.
    A byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτη την ωρα στο αλτερ,στην ζουγκλα του τριανταφυλοπουλου,ενας εμπορος αν δεν κανω λαθος απο τον αγιο παντελεημονα ξεφτιλησε τον μακη με επιχειρηματα,ειλικρινα πολλα συγχαρητηρια στον κυριο,επιτελους καποιος του μιλησε αντρικεια και ελληνικα,η κατασταση στον αγιο δεν παει αλλο.ξεφτιλα μακη καλα σου τα πε.επισης διωξανε κλοτσηδον το συνεργειο του μακη απτην πλατεια,ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΞΩ Η ΘΑΝΑΤΟΣ...ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ--------------ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ,ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ,ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΑΛΛΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑΛΙΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΣ ΞΕΝΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΓΕ ΗΤΑΝΕ.ΘΛΙΒΕΡΗ ΓΙΑΓΙΑ,ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ........ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ,Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΑ ΖΩΑ........--ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΞΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΕΤΑΙ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΝΩΣΤΟ
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ

    ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

    ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Μ Ι Ν Α Ρ Ο Μ Π Ρ Ι Ζ Ε Σ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΩΣ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αριστεροί ιδεολόγοι αδυνατούν να καταλάβουνε, ότι η κοινωνική ειρήνη, η οποία προϋποθέτει την ειρηνική προσέλευση ξένων ανθρώπων σε μια κοινωνία, δεν μπορεί να καθιερωθεί με νόμους.
    Το όνειρό των είναι μια κοινωνία στην οποία τα πάντα ρυθμίζονται με νόμους, απρόσωπα γραπτά αποσπάσματα των ιδεολογιών τα οποία αναφέρονται αδιάκριτα και αόριστα σε άτομα χωρίς εθνική συνείδηση. Είναι επομένως από την φύση των εχθροί οποιασδήποτε πρόθεσης, μια κοινωνία να αυτοοργανωθεί με βάση την ταυτότητά της και την κοινωνική της σύνθεση αλλά και την (αυτο)διάθεση των μελών της για δημοκρατική συνλειτουργία και συνύπαρξη.
    Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο στις κατάπτιστες ανακοινώσεις των δεν κάμουν διάκριση ανάμεσα σε ανησυχούντες πολίτες και σε ρατσιστικές ενέργειες.
    Αποδεικνύεται πλέον, ότι και αυτό το αποκόμματο της αριστεράς ζεί με την βασική αντίληψη, ότι τα πάντα πρέπει να ρυθμίζονται από το κράτος. Για να ενεργήσει ο πολίτης στα πλαίσια στοιχειώδους ελευθερίας οφείλει να πρώτα να αποβάλλει την εθνική του συνείδηση και γενικά ο,τιδήποτε του δίνει υπερατομική ταυτότητα!
    Και αναρωτιόμαστε εμείς οι υπόλοιποι: έπρεπε να δημιουργηθεί άλλο ένα νέο αριστερό κόμμα για να εκφράζει την ίδια μαυραραχνιασμένη αριστερή αντίληψη περί ατομοκεντρικής πολιτικής οργάνωσης μιας κοινωνίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλός λαθρομετανάστης είναι ο λαθρομετανάστης χωρίς χέρια (για να μην μπορεί να κλέβει,να σκοτώνει,να βιάζει,να μαχαιρώνει) και καλός πολιτικός είναι ο πολιτικός που δεν έχει γεννηθεί...
    Η λύση εναντίον των εγκληματιών-μουσουλμάνων που έκαναν τη χώρα ισλαμαμπάντ και των πολιτικών πρέπει να είναι συνολική και αποφασιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΡΕΙ Η ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!
    ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΣ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΦΩΤΙΑ,ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγνωμη παλι για την εκπομπη του ζουγκλα,αλλα το σκηνικο που εγινε με την γυναικα του ηταν ολα τα λεφτα.η κιμ κιλιαν διαμαρτηρομενη για την κατασταση που εχουν φερει οι αλλοδαποι την κυψελη και για αυτα που περναν οι κατοικοι αναρωτηθηκε ποιος θα καθαρισει το κεντρο,με συνεπεια ο ζουγκλας να εκπλαγει και να επαναστατησει και να της πει οτι δεν περιμενε η ιδια η γυναικα του να ομιλει για εκαθαρισεις.πωπω κατι μουτρα ο ταρζαν,ε ρε τι εχει να παθει η γυναικα.κατα τα αλλα συνεχιζεται το μελοδραμα και τα δακρυα για τους κακομοιρηδες λαθραιους,μεχρι και δωρεαν σπιτια ζητησε καποιος να φτιαχτουν για τους ξενους.Ε ρε τι ακουνε τα αφτια μας απο τους αριστερους.------ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μου προκαλούν έκπληξη αυτές οι αρλούμπες.Αλλωστε στο κόμμα του Κουβέλη έχει ενταχθει και η διαβόητη Ρεπούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ "ΜΙΑΣΜΑΤΑ".
    ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΠΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΟΣΑ "ΚΙΛΑ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΙΣ
    "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥΣ, (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΊΧΘΗΚΑΝ ΟΧΙ ΔΑΦΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΡΟΥΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ)
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ, ΕΚΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ: ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ.ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΙΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλύτερα πλούσιος και με Μαζεράτι, παρά φτωχομπινές - τάδε έφη Γρηγόρης Ψαριανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ME ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ:
    - ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 75-89. ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΑΝ.
    -ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ
    - ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ). ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ 3, 10 Ή 14 ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ. (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙΣΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ "ΑΝΤΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ". Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ - ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ)
    - ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ" ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΟΥΤΕ ΓΕΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΚΛΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ)
    - ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΣΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΣΑΖΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 75 - 85 ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ.
    - ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΦΥΣΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩι ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ)ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ " ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ" ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ.
    ΟΣΑ ΛΕΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΥΑΠΟΔΕΙΚΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΞΕΒΡΑΣΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Ή ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΧΙ ΡΩΜΙΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ), ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ, ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είδε χθες κανείς την "Ζούγκλα" του Τριαντάφυλλόπουλου στον ALTER;

    Τι μεροληψία ήταν αυτή υπέρ των λαθρομεταναστών; Ακούστηκαν απίστευτες ανοησίες, χρησιμοποιήθηκαν όλα τα επικοινωνιακά τρικ, που οι δημοσιογράφοι τόσο καλά γνωρίζουν, για να φέρουν ανάποδα την εικόνα, αλλά τελικά δεν του βγήκε. Οι μαρτυρίες έσπαγαν κόκαλα. Η ζωή των ανθρώπων εκεί είναι κόλαση και το να τους καλεί κανείς να ζήσουν αρμονικά με τους μετανάστες, δείχνει απύθμενη βλακεία. Λες και εξαρτάται απ' αυτούς.

    Τον "τσάκισαν" τον "Ρομπέν" όταν του είπαν ότι δεν είχαν προηγουμένως πρόβλημα με κάποιους Αλβανούς που καθόταν εκεί και οι οποίοι δούλευαν χωρίς να ενοχλούν κανέναν. Το χοντρό πρόβλημα άρχισε με τις ορδές των Αφγανών, Ιρακινών και Πακιστανών, με την διακίνηση γυναικών και ναρκωτικών έξω από τα σπίτια τους και φυσικά τις αλλεπάλληλες ληστείες.

    Παρακολούθησα μέχρι τα μεσάνυχτα περίπου. Δεν ξέρω αν συνέχισαν μετά ή πέρασαν σε άλλα θέματα. Ο Τριανταφυλλόπουλος προσπαθούσε να μην αφήνει κανέναν να μιλά, όταν έλεγε "ασύμφορα", διέκοπτε, το έπαιζε προσβεβλημένος και τα ρέστα.

    Είναι απίστευτη η ζημιά που κάνουν αυτά τα καθίκια, διότι αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και δεν αφήνουν να παρθούν σωστές αποφάσεις. Τώρα βέβαια, με ευθύνη της πολιτείας, το θέμα έχει φθάσει στο απροχώρητο , με 3,5 εκατ. λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.