Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ

... ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ...  ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Αποθρασύνθηκαν εντελώς οι τουρκοκύπριοι από την ανυπαρξία των κρ...

...
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ...  ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

Αποθρασύνθηκαν εντελώς οι τουρκοκύπριοι από την ανυπαρξία των κρατούντων τις τύχες μας. Έφτασαν στο σημείο να ξυλοφορτώνουν τους Εθνοφρουρούς μας και να τους στέλνουν στο νοσοκομείο!


Συγκεκριμένα την προηγούμενη Τρίτη, σε φυλάκιο στην Ποταμιά τρία άτομα που μετέβαιναν σε αυτοκίνητο κινούνταν ύποπτα έξω από το χώρο του στρατοπέδου . Όταν τους έγινε παρατήρηση από τον φρουρό αυτοί τον έβρισαν και έφυγαν. Επέστρεψαν μετά από λίγο, παραβίασαν την πύλη και έδειραν τους δύο στρατιώτες που ήταν εκεί!



Οι εισβολείς εντοπίστηκαν από τον αριθμό εγγραφής του αυτοκινήτου τους, συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγυήσεις μέχρι να κλητευθούν αργότερα. Πρόκειται για δύο Ελληνοκύπριους 28 και 29 χρονών και έναν 34χρονο τουρκοκύπριο.


Σε τι σημείο εθνικής ντροπής έχουμε φτάσει! Στην ημικατεχόμενη από τους Τούρκους πατρίδα μας ένας Τ/κ μαζί με δύο φίλους του, κινείται ύποπτα έξω από στρατόπεδο της Ε.Φ., βρίζει τους Εθνοφρουρούς μας, εισβάλει στο χώρο του φυλακίου, τους ξυλοφορτώνει και τους στέλνει τραυματισμένους στο νοσοκομείο!


Συλλαμβάνεται με τους άλλους δύο δράστες και αφήνεται ελεύθερος!


Το γεγονός πέρασε απαρατήρητο από τα Μ.Μ.Ε. Αν βέβαια οι Εθνοφρουροί ξυλοφόρτωναν ως όφειλαν τον νταή τ/κ και τους συνεργούς του τότε οι προοδευτικές φυλλάδες θα έγραφαν για πρωτοφανή περίπτωση καταπίεσης της τ/κ κοινότητας και οι διάφοροι γραφικοί φίλοι των τούρκων και των λαθρομεταναστών για νέο κρούσμα ρατσισμού αυτή την φορά από την Εθνική Φρουρά.


Δεν φτάνει δηλαδή που εργοδοτούμε χιλιάδες τ/κ στις ελεύθερες περιοχές, δεν φτάνει που δεν προσφέρουν τίποτα στα ταμεία του κράτους ενώ όμως δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περιθάλψεως στα νοσοκομεία μας, με προτεραιότητα μάλιστα σε βάρος των κορόϊδων Ελλήνων της Νήσου, τώρα ξυλοφορτώνουν και τους στρατιώτες μας!

http://ellinikofos.blogspot.com/

6 σχόλια

  1. Oi Ellhnokyprioi stratiwtes den eixan opla?
    EAN DEN APATWME STON "DEKALOGO" TOU SKOPOU YPARXEI KAI TO :::____SKOPOS YBRIS8EIS KANEI XRHSH TOU OPLOU TOU!!
    KAI EDW DEN EIXAME EKSYBRISEI ALA EPI8ESH!!!
    (PRIN KAMIA 25NTARIA XRONIA POU EIMOUN SKOPOS ,FANTAROS EKANA XRHSH AUTOU TOU OROU KAI A8WW8HKA!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι στρατιώτες τα όπλα,γιατί τα έχουν;για ομορφιά;Μόλις όχι μπήκαν,
    αλλά πλησίασαν την πύλη έπρεπε να σκοπεύσουν και να πυροβολήσουν του-
    λάχιστον στα πόδια και να τους ΘΕΡΙ
    ΣΟΥΝ!!Μήπως όμως η αιτία δεν ήταν η
    ιδιότητά τους,αλλά προσωπικά;Να ερευνηθεί και να αποδοθούν ευθύνες ακόμη και στους δαρμένους για τη στάση τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

    ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ

    ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ περιεργο περιστατικο. οι σκοποι επρεπε να πραξουν συμφωνα με τους κανονες ασφαλειας και να χρησιμοποιησουν τα οπλα τους οπως προβλεπεται και απο τον κανονισμο. εκτος και μπηκαν κρυφα και δεν τους πηραν ειδηση. αλλα και παλι ο αρχιφυλακας στην πυλη τι εκανε? και αυτος εχει οπλο και ο κανονισμος οριζει να το χρησιμοποιησει σε τετοια περιπτωση. κατι βρωμαει στην υποθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΕΛΑΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ;Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΙΡΕΣ;;;ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥ ΤΟΥΡΚΟΦΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ!!!!!!
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6/10/10 1:00 μμ εαν οι στρατιωτες δεν επραξαν συμφωνα με τους κανονες ασφαλειας τοτε επιβαλεται να τιμωρηθουν παραδειγματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.