Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΡΑΣΟΦΤΙΑΧΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

ΒΑΡΑΕΙ ΝΤΕΦΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ... ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ! Σε κλειστή συνεδρίαση με το...

ΒΑΡΑΕΙ ΝΤΕΦΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ...
ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ!




Σε κλειστή συνεδρίαση με τους συνυποψηφίους του για την διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης στηριζόμενος από ΠΑΣΟΚ και Ανανεωτική Αριστερά, Μπουτάρης έλυσε το ζήτημα του ελλείματος που δημιουργεί ετησίως το κρατικό κανάλι της περιοχής TV 100. "θα βάλουμε όπερα, ζώνες μεταναστών και τσόντες"! Αυτά ήταν τα λόγια του περισπούδαστου ανδρός της Θεσσσαλονίκης που θριαμβευτικά επαληθεύει για άλλη μια φορά ότι οι αριστεροί ψοφάνε για τσόντα, τόσο πολύ μάλιστα που την κάνουν και σημαία προεκλογικού αγώνα. Μάλιστα, δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι στο τοπικό κρατικό κανάλι είναι φασίστες και τέτοια τηλεόραση δεν είχε η περιοχή ούτε την περίοδο των Ναζί! Αυτά είναι τα χάλια της Ελλάδας σήμερα, με μια κυβέρνηση κατοχική που παραδίδει την διαχείριση του κράτους σε ξένους και τον έλεγχο τοπικών κοινωνιών σε τσοντόβια γεροχούφταλα.
Ας αποδείξουν οι ίδιοι οι Θεσσαλονικείς, ότι η λογική του "φραπέ" και η "χαλαρότητα" έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Διαφορετικά, ας είναι ο καθένας άξιος της μοίρας του.

4 σχόλια

  1. xaxax re to karagkiozh!!!MALLON "FTEIAGMENOS" KSYPNHSE O PALIOKRASAS KAI EI8ELE TSONTES!! AS GYRHSEI MERIKES ME PRWTAGWNISTH TON IDIO KAI MERIKOUS LA8ROMETANASTES .
    AFOU EKANE TOUS ELLHNES NAZHDES ,AS TON PSIFHSOUN OI EVRAIOI!!
    AUTOI APO KATW POU TON XEIROKROTOUN EINE MALLON "FTEIAGMENOI KAI FTEIAGMENES" POU PERIMENOUN TIS TSONTES I ME8YSTAKES POU EIPIAN TA KRASIA TOU ........
    KAI MIN KSEXNATE _FASISTAS EINE AUTOS POU LEEI TOUS ALOUS FASISTES!!
    A Byzantinos
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΡΑΣΙΑ-ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI META ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα, μετά την πτώση της χούντας, βαμμένοι σοσιαλκομμουνιστές και γενικά αριστεροί, ανέλαβαν σπουδαία καθήκοντα. Έγιναν αρχισυνδικαλιστές, διευθυντές ΔΕΚΟ, δήμαρχοι, νομάρχες, περιφεριάρχες, υπουργοί, πρωθυπουργοί ακόμη και πρόεδροι της δημοκρατίας.
    Είδατε εσείς να υπάρχει σε όλους αυτούς κάποια, έστω και μικρή, αντιστοιχία ανάμεσα στις επαγγελίες των για ανθρώπινα δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη και αληθινή δημοκρατία και στα αποτελέσματα τα οποία τελικά έχουνε να επιδείξουν?
    Ο Παπανδρέου προσφάτως το ομολόγησε επιτέλους, αλλά το αποσιώπησαν τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης για ευνόητους λόγους.
    Είμαστε, λέει, υποχρεωμένοι να ασκήσουνε πολιτική αντίθετη με την (σοσιαλιστική) ιδεολογία μας.
    Εμ βέβαια, άλλο ιδεολογία και άλλο πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.