Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΕΧΘΡΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Για τις 12 Οκτωβρίου ορίστηκε να δικαστούν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα που έκαναν το μ...

ΕΧΘΡΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ




Για τις 12 Οκτωβρίου ορίστηκε να δικαστούν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα που έκαναν το μέγα έγκλημα να υπερασπιστούν τις περιουσίες τους και βρήκαν απέναντί τους όχι απλά τους αναρχικούς, αλλά το ίδιο το κράτος με τους πραίτωρούς τους, που εχθές το βράδυ έδειξαν απίστευτη αγριότητα και βιαιότητα εναντίον των κατοίκων, αδιακρίτως! Οι κάτοικοι και πάλι μια γροθιά, έδωσαν δυναμικό παρών στην Ευελπίδων, δηλώνοντας πως ο αγώνας συνεχίζεται! Καλή αντάμωση λοιπόν....

3 σχόλια

  1. Ειναι εμφανες και κανει καραμπαμ πλεον οτι τους πραγματικους εγκληματιες και κινδυνους για την νεολαια και πολιτεια τους καλυπτει το ιδιο το συστημα.
    Δεν θα ξεχασω οταν ειδα αυτα τα δυο κολοπαιδα που λεει εδω http://www.hotstation.gr/article-print-1639.html οπου και δειτε την φωτο ποσο διακριτικα λογω prestige και image να μην τους το χαλασουμε τα κοπροσκυλα που μοιραζαν το θανατο.
    Συνοδεύονταν από δύο άνδρες και ήταν δεμένοι με χειροπέδες (περασμένη στο αριστερό χέρι του ενός και στο δεξί του άλλου), που τις έκρυβαν με ένα μπουφάν.
    Για δειτε τους "εγκληματιες" εδω στο αρθρο πως τους εχουν δεσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε πρέπει να βάλουμε μυαλό.Επειδή όλοι όσοι υπηρετούν το φαύλο κατεστημένο είναι εναντίον της Πατρίδος, να ξέρετε ότι θα τους βρούμε απέναντί μας.Γι' αυτό κανένα έλεος σε κανένα πραιτοριανό του συστήματος.Πάρτε το χαμπάρι και ξυπνήστε, όπου τους βρίσκουμε τους κοπανάμε, μπάτσους, πολιτικούς, δικαστές και λοιπά λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας μετά από πολύ καιρό.

    Αυτά είναι τα προεόρτια. Το πανηγύρι δεν έχει αρχήσει. Ο Ελληνισμός σε όλες του τις μορφές τελεί υπό διωγμό. Το Πασοκισταν και τα παελκομενά του ειναι εδω.

    Συχνά πυκνά ακούω για επιθέσεις σε "κακόμοιρους" λαθρομετανάστες τον τελευταίο καιρό. Όλως τυχαίως άρχησαν μετά την επίσημη υποψηφιότητα του κ. Μιχαλολιάκου για το δήμο Αθηναίων. Να δείτε που θα ακολουθήσουν και άλλες "εκδηλώσεις" των μαστουρόβιων της Αμαλίας και των πέριξ. Επίσης οι επιθέσεις είναι είτε πληρωμένες επιστρατεύοντας άτομα του κοινού ποινικού δικαίου είτε εκμεταλεύονται άλλους λαθρομετανάστες που ανήκουν σε διαφορετικές εθνοτικές ομάδες. Είναι γνωστό ότι οι περισότερες ομάδες μισούνται θανάσιμα μεταξύ τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περσινή επίθεση στο Ν. Κόσμο κατά Αιγυπτίων που ενώ το φόρτωσαν στη Χ.Α. τελικά ήταν ΣΎριοι. Φυσικά τα μέσα μαζική αποχαύνωσης το απέκρυψαν, και αυτό, επιμελώς.

    Το παιχνίδι τώρα έχει χοντρίνει και σίγουρα θα δούμε και μια "τρόμοκρατική επίθεση". Η ουσία είναι ότι το συνοθύλευμα που έχει καθήσει στο σβέρκο μας ψάχνει μια αφορμή για να αντεπιτεθρί και να πνίξει κάθε αντίσταση στην διατεταγμένη καταστροφή της Ελλάδας. Η αφορμή αυτή θα είναι ένας νεκρός που πάλι με λύσα ψάχνουν. Συνδέστετο με τις οργανωμένες επιθέσεις των αφγανων βαρβάρων λαθρομεταναστών σε ΈΛληνες πριν, κατά και μετά την διάρκεια του ραμαζανιού.

    Προσοχή λοιπόν η ώρα που θα δώσουμε τον υπερ πάντων αγώνα πλησιάζει.

    ΥΓ. Διάβαζα στον σχολιασμό άλλου άρθρου τις απειλές ένος μαστουρόβιου. Δεν θα του απαντήσω με απειλές γιατί δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Αυτό που έχω να πώ σε αυτόν και του ομοίους τους είναι να αξοίξουν τα ματάκια τους και να βάλουν το μυαλουδάκι τους να δουλέψει. Πρώτον: πάντα ο κατακτητής εξουδετερώνει τους συνεργάτες του όταν τελειώσει την δουλειά του και δεύτερον θα είναι τα πρώτα θύματα αυτών που προστατεύουν μια και οι ιδέες που πρεσεύουν είναι κόκκινο πανί για τους ισλαμιστες λαθροεισβολείς. Επιπλέον ας μας αποδείξουν ότι δεν έιναι χειραγωγημένοι και κατευθηνόμενοι από μυστικές υπηρεσίες κτλ... Μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί μόνο το αντίθετο.

    ΥΓ2. Περι αστυνομίας τα λόγια είναι περιτά. Αν υπάρχει ακόμα κάποιος που τους λυπάται, που δεν νομίζω, ας το ξανασκευτεί. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι τον μισθό τους τον πληρώνει ο Έλληνας-μαλάκας φορολογούμενος. Δεν τον πληρώνουν ούτε λαθρομετανάστες ούτε τα ζώα της Αμαλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.