Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

8 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ''ΤΣΕΣΜΕ''

... ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ... Εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας βρίσκεται από τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα το ερευνητικό τουρκικό σ...

... ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ...

Εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας βρίσκεται από τη Δευτέρα τα μεσάνυχτα το ερευνητικό τουρκικό σκάφος «Τσεσμέ». Το σκάφος πλέει μεταξύ Θράκης και Σαμοθράκης σε απόσταση οκτώ μιλίων από τις ελληνικές ακτές.
Τις κινήσεις του τουρκικού σκάφους παρακολουθεί πλωτό του λιμενικού. Επίσης παραμένει νοτίως του Καστελόριζου το «Πιρι Ρέις» εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και παρακολουθείται από πλοίο του λιμενικού.
«Εδώ και μερικές εβδομάδες η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει συνθήκες έντασης και να οξύνει την κατάσταση στο Αιγαίο, αναμασώντας τις γνωστές της θέσεις που κινούνται εκτός διεθνούς νομιμότητας και αμφισβητώντας κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας», τόνισε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας σχολιάζοντας τις κινήσεις του τουρκικού ερευνητικού σκάφους «Πιρι Ρέις».

πηγή:enkripto
αετός για το stoxos.gr

7 σχόλια

  1. Μόνο τα όπλα θα δώσουν την λύση. Ο πόλεμος φθάνει και οι "αρμόδιοι" κοιμούνται. Αποφασίστε επιτέλους.
    Κάντε στην άκρη τους άχρηστους και βυθίστε κάθε τούρκικο καράβι. Διαβάστε πως έβριζε ο Καραϊσκάκης και πώς αποκαλούσε τους τούρκους σε γράμματά του σ' αυτούς και παραδειγματιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTOS O DROUTSAS TI SXESH EXEI ME THN ANNA DROUTSA?

    TA XONEI POLU KALA VLEPW LES KAI EINAI SE MESHMERIANADIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΤΕ.....ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ? ΔΕΝ "ΤΣΙΜΠΑΜΕ" ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ! ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΖΩΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΤΡΟΠΟ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΒΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς τον ανώνυμο συνέλληνα .20/7/10 7:55 μμ . Καλά τα λες φίλε μου αλλά με ποιόν θα βγούμε στον πόλεμο;;; Με τον Μπενίζ-Ελόν, τον Καραμαν-αλή, τον Μινέϊκο-Τσαντ, τον Πάκη, την Γιαννάκου, τον Παπούλια, ή τον Μαρδοχάι Αβούρι;; Ή μήπως με ΑΓΕΕΘΑ τύπου Λυμπέρη και όλων των συμβιβασμένων που το μόνο που τους νοιάζει είναι το "γαλονάκι";; Εδώ βαράνε προσοχές στους αστράτευτους τους ριψάσππιδες και τους φυγόστρατους για να τα'χουν "καλά" μαζί τους μην τυχόν και δεν μπούνε μετά την αποστρατεία σε κάποια επιτροπή για να τρώνε με δέκα μασέλες. Ποιόν εχθρό θα αντιμετωπίσουν;;; Πως θα βυθίσει το Ναυτικό το τούρκικο καράβι;; Διαθέτοντας την βάση του Βοτανικού για την ανέγερση τζαμί;;; ή με τα καθηλωμένα εδώ και χρόνια α/φ Ωρίων;; Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, αλλά δυστυχώς στην σημερινή Ελλάδα δεν υπάρχουν. Μόνο άκρατος ραγιαδισμός, προδοσία, ρεμούλα και ... "δειμοκρατία" κυριαρχούν. Το μόνο που μας έχει μείνει (σε εμάς τους Έλληνες) είναι το "αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών". Όσο πιο γρήγορα το εμπεδώσουμε, τόσο το καλίτερο. Ζωή χωρίς Πατρίδα, τιμή και Ελευθερία, δεν είναι ζωή. Είναι κατάντια όπως έλεγε και ο Μακρυγιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να σταλει αμεσα επιστολη στον κ.δρουτσα να μην ειναι τοσο επιθετικος προς τους αδερφους τουρκομογγολους,ουτε εμας 8α μας αρεσε να μας βαζουν τις φωνες καθε τοσο για τετοια θεματα...αντε τωρα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 20/7/10 9:03 μμ

    Αυτά παθαίνεις όταν δεν γράφεις ελληνικά. Άλλο Δρούτσας κι άλλο Δρούζα.

    @ 10:52 πμ

    Τι υπαινίσσεσαι με τα "Μπενίζ-Ελόν" και "Μαρδοχάι Αβούρι";; Οι Ισραηλινοί έχουν δείξει και με το παραπάνω ότι ξέρουν να πολεμούν, ότι προασπίζονται τα εθνικά τους συμφέροντα με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Μακάρι να τους μοιάζαμε στο νυχάκι. Τα χάλια μας να κοιτάς που τα κάνουμε απάνω μας μόλις βήξει η Άγκυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι υπαινίσσεσαι με τα "Μπενίζ-Ελόν" και "Μαρδοχάι Αβούρι";; Οι Ισραηλινοί έχουν δείξει και με το παραπάνω ότι ξέρουν να πολεμούν, ότι προασπίζονται τα εθνικά τους συμφέροντα με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Μακάρι να τους μοιάζαμε στο νυχάκι. Τα χάλια μας να κοιτάς που τα κάνουμε απάνω μας μόλις βήξει η Άγκυρα.

    ΑΝΩΝΥΜΕ 21/7/10 1:39 μμ

    Να υποθεσω τυχαιο ηταν το σχολιο με το νυχακι;;; Οπως στα πρωτοκολα των σοφων της σιων, που λεει πως: 1.000.000 Αραβες δεν φτανουν ουτε το νυχι ενος εβραιου! Μηπως εισαι ο μονος εδω μεσα που δεν ξερει τα "Μπενίζ-Ελόν" και "Μαρδοχάι Αβούρι";;; ΑΝ ΝΑΙ ε τοτε ηταν τυχαιο.

    Ο καταδρομεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.