Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Ο 17χρονος Έλληνας που δέχτηκε μαζί με τους φίλους του την φονική επίθεση Αλβανών πριν από δυο ημέρ...

ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Ο 17χρονος Έλληνας που δέχτηκε μαζί με τους φίλους του την φονική επίθεση Αλβανών πριν από δυο ημέρες στο χωριό Διαβατό του Δήμου Απ. Παύλου στην Βέροια, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναρρώνει πλήρως, σύμφωνα με τα λεγόμενα του θεράποντος ιατρού του,
ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών.

6 σχόλια

  1. "η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών." Θα τους βρει στην...... Αλβανία. Τώρα έχουν γίνει μπουχός. Α ρε Μιχαλάκη Τρομοκρατοφάγε!! Για να σε δω τώρα αγόρι μου, πόσο "μάγκας" είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλού διάβασε πως το παιδί εξέπνευσε...τι ισχύει τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδί είναι ζωντανό. Όποιος γράφει ότι εξέπνευσε, τα λέει, μάλλον, εκ του πονηρού...

    Και το λέω επειδή έχω άμεση εικόνα για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεώτερα για το θέμα:

    http://parafini.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμη και την ημέρα που γιόρταζε η εκκλησία δεν δίστασαν να προκαλέσουν.
    Σύμφωνα με καταγγελία της Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονος, αλλοδαποί - κυρίως Αλβανοί -, εν γνώσει του γεγονότος ότι επίκειται η ονομαστική εορτή του αγίου, μία μέρα πριν, με γεμάτη την εκκλησία και τον περίβολό της από πιστούς, έστελναν τα παιδιά τους να ουρήσουν... στα σκαλιά του ναού.
    Το περιστατικό αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις γυναικών της ενορίας, οι οποίες έκαναν παρατήρηση στα παιδιά, με αποτέλεσμα τρεις Αλβανίδες μητέρες να τους εκσφενδονίσουν μπουκάλια νερό, αποκαλώντας τις Ελληνίδες "πουτάνες" και να προσπαθήσουν να τις κτυπήσουν.
    Χαρακτηριστικό ήταν, ότι μία έγκυος Αλβανίδα σήκωσε ένα ολόκληρο καρότσι και το πέταξε πάνω στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος μπροστά στην εκκλησία, ενώ εν συνεχεία το παράδειγμά της ακολούθησαν και άλλες συμπατριώτισσές της με αποτέλεσμα να τραυματισθεί μία Ελληνίδα, χάνοντας μάλιστα τρία δόντια.
    Οι τρεις μαινόμενες Αλβανίδες συνελήφθησαν και μηνύθηκαν από τους παρευρισκομένους.
    Όπως καταγγέλλουν τα μέλη της επιτροπής, στο ΑΤ Αγ. Παντελεήμονος, οι συλληφθείσες Αλβανίδες, παρουσία των Αστυνομικών, όχι μόνον επανέλαβαν τις ύβρεις τους αλλά απείλησαν τις μηνύτριες, λέγοντας: "Τώρα θα δείτε τι θα πάθετε! 3.500 Αλβανοί μένουμε εδώ!" .
    Το θλιβερό στην ιστορία αυτή, ωστόσο, είναι άλλο:
    Την ώρα που κατετίθεντο οι μηνύσεις και παρ΄ ότι οι γυναίκες έπρεπε να περιφρουρούνται για να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, η μία εκ των Αλβανίδων απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα.
    Κατά την αυτόφωρο διαδικασία δε, δικάστηκε και αφέθηκε ελεύθερη με αναστολή μόνον η μία εκ των τριών αλλοδαπών κι αυτή μόνον με την κατηγορία της εξύβρισης. Ο εισαγγελέας δεν της απήγγειλε κατηγορίες ούτε για το καρότσι που είχε εκσφενδονίσει, ενώ άφησε εντελώς ελεύθερη την έγκυο, για την οποία εντελώς ψευδώς στο δικαστήριο, ο συνήγορος της πρώτης Γ.Κ. ανέφερε ότι μετέβη στο νοσοκομείο και ...απέβαλε (!).
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας δεν προέβη σε καμμία ενέργεια για την τρίτη Αλβανίδα, που απέδρασε από το Α.Τ.
    Η Επιτροπή Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονος, στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει καταθέσει μήνυση και κατά του δικηγόρου Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΠΟΙΔΙΑ;ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΝΑ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ;ΔΗΛ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 3500 ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ;ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ;ΠΙΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3500 ΑΝΔΡΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.