Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟ "ΔΡΑΣΙΣ- ΚΕΣ"

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ! Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ δυναμώνει, και μαζί ενισχύεται η Ελληνική Φωνή των Κυπρίων της Αθήνας, η φωνή για αντίσταση ...

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ δυναμώνει, και μαζί ενισχύεται η Ελληνική Φωνή των Κυπρίων της Αθήνας, η φωνή για αντίσταση στα ξενόδουλα ομοσπονδιακά, φιλοτουρκικά σχέδια του ΑΚΕΛ και του «σύντροφου» εκ περιτροπής Τούρκου Προέδρου. Η Κύπρος δεν χωρεί Τούρκο Πρόεδρο και παράνομους εγκληματίες εποίκους. Η Κύπρος απαιτεί την αποκατάσταση των δικαίων μας, την απόσυρση του τουρκικού στρατού και την ελληνική συνδρομή στην Κυπριακή Άμυνα. Το ΔΡΑΣΙΣ απαιτεί τη ΜΟΝΗ Δίκαιη, Δημοκρατική, Βιώσιμη και Λειτουρική λύση: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. Την Κυριακή 9 Μαίου στηρίζουμε ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ!
Απορρίπτουμε την Ακελική προπαγάνδα περί «εξίσωσης των δύο κοινοτήτων». Απορρίπτουμε τη σύνθλιψη της εθνικής μας ταυτότητας που προωθεί το ΑΚΕΛ μέσω του Υπουργείου Παιδείας και των φιλοτουρκικών ψευδοεπαναπροσεγγιστικών εκδηλώσεων. Απορρίπτουμε τη Διχοτόμηση της Ελληνικής μας Πατρίδας, που επιδιώκεται είτε μέσω της επιβολής της Ομοσπονδίας, είτε με την διαδικασία των «δικοινοτικών συνομιλιών» που νομιμοποιούν τα αποτελέσματα της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ Τουρκικής Εισβολής.
Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ διεκδικεί και απαιτεί τη 2η έδρα που μας «έκλεψε» η Προοδευτική την παρελθούσα Γενική Συνέλευση. Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ απαιτεί την 2η έδρα, που μας «έκλεψε» η Προοδευτική το 2001-02. ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ απαιτεί την επανατοποθέτηση της ΕΦΕΚ στις εθνικές - καταστατικές της αρχές και ιδέες, όπως για δεκαετίες δραστηριοποιόταν, μέχρι το 2002. Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ απαιτεί να ανέβει και εκλογικά εκεί που του αξίζει!!
Ξεκαθαρίζουμε από τώρα, ότι κατά τον μετεκλογικό καταρτισμό της ΕΦΕΚ σε σώμα, οι εκπρόσωποι του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ θα θέσουν ως προτεραιότητα για συνεργασία και καταρτισμό του Συλλόγου την προσήλωση στα καταστατικά εθνικά ιδεώδη της ΕΦΕΚ:
. Απόρριψη και καταδίκη της ομοσπονδιακής πολιτικής της κυβέρνησης.. Διάλυση της επιτροπής ψευδοεπαναπροσέγγισης της ΕΦΕΚ με τους παρανομούντες Τουρκοκύπριους.. Επιδίωξη της καλλιέργειας του εθνικού φρονήματος και της εθνικής συνοχής, με μόνο σκοπό την πλήρη Απελευθέρωση της κατεχόμενης Πατρίδας μας.. Αυτονόμηση του Συλλόγου από τις κομματικές παρεμβάσεις των έμμισθων υπαλλήλων.
ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ!
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ!!

2 σχόλια

  1. Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ.

    MIA ΖΩΗ ΕΛΛΑΔΑ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΥΠΡΟΣ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.