Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ;;;

... ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΑΡΚΑ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ; ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΩΤΣΟΥΣ Η ΖΙΜΕΝΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕ...

...
ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΑΡΚΑ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ;

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΩΤΣΟΥΣ Η ΖΙΜΕΝΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ; ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΚΑ Ή ΕΥΡΩ... ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ!




1 σχόλιο

  1. Αν εσειs πιστευετε οτι ο Μαντεληs η' ο Τσουκατοs ηταν οι μονοι που πηραν μιζα τοτε πλανασθε οικτρα.Αυτοι παιδακια ηταν η μαριδα και επειδη ακριβωs ειναι τελειωμενοι απο πολιτικοι αποφασισαν να τουs χρησιμοποιησουν για Ιφιγενειεs.Aν αυτοι πηραν τοσα,φανταστητε τι πλιατσικο εχει πεσει απο τουs πρωτοκλασατουs.Παρτε το χαμπαρι ολοι,οτι ακομα και σε διαγωνισμουs για προμηθεια μολυβιων και χαρτι τουαλεταs για το δημοσιο επεφτε μιζα και υπερκοστολογηση για ρεμουλα.Δεν υπαρχει εστω και εναs διαγωνισμοs για καποια προμηθεια που να μην υπαρχει μιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.