Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ... Εχθές το βράδυ απο την κρατική τηλεόραση -την οποία πληρώνουμε εμείς, ο ειρωνικά α...

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΧΟΥΚΛΗ...


Εχθές το βράδυ απο την κρατική τηλεόραση -την οποία πληρώνουμε εμείς, ο ειρωνικά αποκαλούμενος "κυρίαρχος λαός"- μεταδόθηκε ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ του Ερντογάν σουλτάνου με την παρουσία της Μαρίας Χούκλη, που δήθεν του έπαιρνε συνέντευξη. Εκτός των όσων προκλητικών είπε ο τούρκος -που μας παρίστανε τον μέγα ειρηνιστή!- τόλμησε να πει στην Χούκλη ότι κατάγεται απο την Σμύρνη, απο την οποία... έφυγαν πολλοί Έλληνες! Και η Χούκλη χαμογελούσε... Τούρκε, οι Έλληνες δεν έφυγαν απο την Σμύρνη επειδή δεν τους... άρεσε το κλίμα (κάτι τέτοια άλλωστε λέει η Ρεπούση και η παρέα της). Τους Έλληνες της Σμύρνης εσείς οι Τούρκοι ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΤΕ! Όπως σφάξατε και ξεπαστρέψατε ακόμη πιο πρόσφατα τους Κύπριους αδερφούς μας. Όπως ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ τον ΙΣΑΑΚ, τον ΣΟΛΩΜΟ, τους ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ, τον ΗΛΙΑΚΗ, τον ΜΠΑΤΣΑΡΑ! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!

27 σχόλια

  1. ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

    Η δήλωση του μήνα
    "Εχω τον συντονισμό της επίσκεψης γιατί ειλικρινά θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή τη φτωχή χώρα στη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται".

    Αhmet Davutoglu, υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, προσκεκλημένος ως κεντρικός ομιλητής σε συνέδριο που διοργανώθηκε από το Κέντρο Σπουδών Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με θέμα την τουρκική εξωτερική πολιτική.

    http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    ΤΟ ΧΟΥΚΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ;

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ

    ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἀπὸ τὴν Μαρία Χούκλη δὲν περιμέναμε κάτι διαφορετικό... Ὅσο γιὰ τὸ "ντροπὴ γιὰ τὴν Μαρία Χούκλη", ἡ «κυρία» ἔχει πάψῃ πρὸ πολλοῦ νὰ αἰσχύνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΗ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ - ΛΕΓΕΤΑΙ- ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ). ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΠΩΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΠΗΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ".
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΥΤΙΜΗ"ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 2500ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. ΕΞ' ΙΣΟΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μην ξεχνάμε οτι οι Έλληνες ( υπό την προδοτική ηγεσία των Γλύξμπουργκ) εισέβαλαν στην Μικρά Ασία και έφτασαν μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό. Ενώ ο Βενιζέλος ήταν αντίθετος και το ίδιο και οι "συμμαχοί" μας οι οποίοι μας εγκατέλειψαν. Οι Έλληνες έπρεπε να παραμείνουν στην Σμύρνη και την χάσαμε μέσα από τα χέρια μας ΛΟΓΩ βλακείας. Και μετά ήρθε το Γουδή. Το ίδιο προδοτικό ήταν και το πραξικόπημα στην Κύπρο. Οι Έλληνες βάζουν οι ίδιοι τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους. Και μετά μας φταίνε οι Τούρκοι. Δεν πιστεύω να δημοσιεύσετε το σχολιό μου γιατί δεν συμφέρει να ακούγεται η αντίθετη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. >Τους Έλληνες της Σμύρνης εσείς οι Τούρκοι ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΤΕ!<

    Σωστά, αλλά ΕΣΕΙΣ οι Έλληνες τους πήρατε στον λαιμό σας με τους τυχοδιωκτισμούς του Βενιζέλου. ΕΣΕΙΣ οι Έλληνες σκοτώνατε χωρίς έλεος, όταν αποβιβαστήκατε στην Σμύρνη, τους άοπλους και λιγότερους Τούρκους. Διαβάστε τι γράφει ο Ι. Μεταξάς στην αρθρογραφία του με τον Ελ. Βενιζέλο.

    >Όπως σφάξατε και ξεπαστρέψατε ακόμη πιο πρόσφατα τους Κύπριους αδερφούς μας.<

    Ναι, αλλά δεν φεραμε ΕΜΕΙΣ τον Ιωαννίδη στην Κύπρο, ούτε τον Γρίβα το 1964 (ΕΟΚΑ Β', γενοκτονία Κόφινα και Αγίων Θεοδώρων).

    Βλέπετε, έχουν δύο όψεις τα πράγματα. Μην τα θέλετε όλα δικά σας.

    Ξεκίνησε η «ιστορική» επίσκεψη Ερντογάν

    YΓ: Η κυρία Χούκλη είναι υπάλληλος της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΟΡΑΣΗΣ. Τι θέλετε να κάνει, του κεφαλιού της;

    _____________________________________

    @ 3:59 μμ

    >Ενώ ο Βενιζέλος ήταν αντίθετος και το ίδιο και οι "συμμαχοί" μας οι οποίοι μας εγκατέλειψαν. <

    Ο Βενιζέλος δεν ήταν αντίθετος, διαφορετικά θα άκουγε τον Ιωάννη Μεταξά και δεν θα έβαζε την Ελλάδα σε μπελάδες, που δεν μπορούσε μόνος του να βγάλει πέρα. Οι Σύμμαχοί σας στον Α'ΠΠ είχαν ήδη περάσει στο στάδιο της αποστρατείας από 1918, όπως σωστά επισημαίνει ο Μεταξάς, ενώ η απόβαση στην Μ. Ασία έγινε έναν χρόνο μετά, το 1919, όταν δηλαδή δεν είχατε πια συμμάχους. Προ του αδιεξόδου, στο οποίο οδήγησε την χώρα σας ο Λεφτεράκης, έκανε ξαφνικά εκλογές εν μέσω πολέμου (1920), για να τις χάσει και να ξεφορτώσει το πρόβλημα, που αυτός δημιούργησε, στους άλλους. Αυτοί τι μπορούσαν να κάνουν; Να κρατήσουν, λες, την Σμύρνη; Πώς, θα τους άφηνε έτσι ο Κεμάλ Ατατούρκ και θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια; Ή έπρεπε να φύγουν ηττημένοι, πράγμα που δεν ήθελαν, ή να βαδίσουν κατά της Άγκυρας, πράγμα που δεν μπορούσαν. Έκαναν το δεύτερο κι έχασαν με όλες τις αναμενόμενες συνέπειες. Πού ήταν τότε ο καπετάν Βενιζέλος να σας γλυτώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα που γραφειs φιλε ανωνυμε 5:01 αληθεια τα πιστευειs? Γιατι αν ναι τοτε εχειs σοβαρο προβλημα. Γνωριζειs εκεινη την εποχη τι ελληνικοs πληθυσμοs υπηρχε εκει και πιο ηταν το βιοτικο επιπεδο των Μικρασιατων σε σχεση με την Μητροπολιτικη Ελλαδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >τον ΣΟΛΩΜΟ<


    ΣΟΛΩΜΟΥ!

    Τον Σολωμό τον σκότωσε τα κρασί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 3:59 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ.Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟ 22 ΗΤΑΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥΣ (ΕΞ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ), ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΦΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΤΕΛΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ, ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ (ΤΟΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΩΤΕΣ).
    ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΕ 5:01. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΕΟΚΑ Β ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1971 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΟΦΙΝΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙΤΟ 64. ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΟΦΗΜΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ 74.ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΜΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ (ΛΑΖΟΙ, ΑΣΣΥΡΙΟΙ, ΑΡΜΕΝΙΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΤΖΕΡΚΕΖΟΙ ΚΟΚ) ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΟΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΝΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοιτάξτε πως η σύγχρονη Δεξιά ασελγούσε στο πτώμα του Έλληνα την πενταετία που μας κυβέρνησε ενω μετά για ακόμη μια φορά έπαιξαν τη γνωστή τους ρώσικη ρουλέτα πετώντας το δημόσιο χρέος ο ένας στον άλλον ώσπου έσκασε στα χέρια του ΠΑΣΟΚ. Απλά βρήκε και τα κάνει το Γκιώργκος. Του έδωσαν τα κλειδιά οι Δεξιοί του συνάδελφοι και μερικοί απο τους υποστηρικτές τους έχουν και το θράσος να αναφέρουν οτι με τις κινήσεις του Γιώργου "δικαιώνεται" τελικά ο Καραμανλής..

    ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡOΥΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Βενιζέλος ήταν στο Παρίσι. Ο Βενιζέλος ήταν πολιτικός και οχι καραβανάς. Ο Βενιζέλος τριπλασίασε την Ελλάδα, και οχι ο "διάδοχός" σας. Και ναι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τη Σμύρνη, αν δεν εισβάλαμε ως άφρονες. Για τις γελοιότητες, τις εθνικιστικές μαλακίες που ακούγονται ακόμη και σήμερα οτι μπορούμε να πάρουμε την Πόλη ( με 20 εκατομύρια πληθυσμό τουρκαλάδες, κούρδους κ.λ.π.) έχει να πεί κανείς τίποτα; Το θέμα μας είναι τι ΘΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ από την πατριδομηδενιστική πολιτική του "Αμερικάνου" George...τη Θράκη και τα νησιά μας. Αυτό δεν γίνεται με "τσαμπουκάδες" ιδίως ΤΩΡΑ. Έτσι την πατήσαμε στην Κύπρο. Η ΚΥΠΡΟΣ ΧΑΘΗΚΕ. Η Κύπρος πουλήθηκε, προδόθηκε. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν βγάλαν στη φόρα τους μισθούς των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, η Χούκλη ήταν τρίτη στη σειρά με μισθό 218.976,00 ευρώπουλα.
    Δεν έχει άλλες κοπέλες η χώρα να πούνε τις ειδήσεις;
    Άντε έλληνες και καλή λευτεριά - και του χρόνου στη Πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΟΞΑ
    Καημένη Δόξα γύριζε/ μες στις σπηλιές των βράχων/
    και σκόρπα τα στεφάνια σου/ στης λεβεντιάς τους τάφους...
    Δεν θα' βρεις σήμερα κορμιά/ ανδρών τυραννομάχων,/
    θα εύρεις μόνο βουλευτάς/ κι εφημεριδογράφους.
    Γεώργιος Σουρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΛΙ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ! ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΞΕΝΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ, ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΖΩΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ(ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΥΠΝΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΡΙΠΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ! ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Akouste Malon Diabaste na gelasete,H ELLHNIDA? DHMOSIOGRAFOS XOUXLH ;MPOUXLH PWS TIN LENE "KSEXASE" NA RWTHSEI TON TOYRKO PRW8YPOURGO OTAN TOU PHRE TIN SYNENTEUKSH GIA TON OIKOMENIKO PATRIARXH ,ENAS TOURKOS DHMOSIOGRAFOS OMWS STIN KOINH SYNENTEUKSH TOU TOURKOU PRW8YPOURGOU ME TON DIKO MAS TON GIWRGAKH GIOUSOUFAKI, ENAS TOURKOS LOIPON DHMOSIOGRAFOS RWTHSE TON ERDOGAN GIATI DEN APOKALEI TON PATRIARXH MAS OIKOUMENIKO?!!!
    DHLADI TA AUTONOHTA POU EPREPE NA RWTOUEI TON TOURKO PRW8YPOURGO H XOUXLH ,TA RWTOUSE O TOURKOS DHMOSIOGRAFOS!!!
    TETIA "SAINIA" DHMOSIOGRAFOUS KAI DHMOSIOGRAFINES EXETE STIN ELLADA!!
    TREXANE OLOI STIN A8HNA ANDRES KAI GYNAIKES ME KATEBASMENA TA PANTELONAKIA!! XAXXA,OI TOURKOI "FAGANE" KALA. EIXAME KAI TIS DHLWSEIS TOU PALABOU? ANHSOROPOU ,KARAGKIOZH PANGALOU,POU AIS8ANETE LEEI E8NIKH DROPH OTAN AGORAZEI OPLA H ELLADA!!
    BRE KARAGKIOZH PANGALE ESI DEN EISOUN YPOURGOS TOTE STIN KRISH ME TA IMIA?
    ESI DEN ELEGES OTI XREIAZWMASTE "RAMPO" KOMANTOS ? TWRA TA KSEXASES?
    H ANHSOROPIA KAI H DOULOPREPEIA TOU ELLHNA SE OLO THS TO MEGALEIO!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κρεμαλα και σε σενα τσώλι χουκλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας πω την αποψη μου για καποια που γραφτηκαν εδω.Η Ελλας καλως πηγε στην μικρα ασια γιατι οι ελληνικοι πλυθησμοι ηταν προγραμμενοι ετσι και αλλιως και θα αφανιζονταν απο τους μογγολους ετσι κι αλλιως,αυτο το καταλαβαινετε καποιοι κυριοι,ναι η οχι?Δηλαδη αν δεν πηγαινε ο στρατος τοτε στην σμυρνη,πιστευει κανεις οτι θα επιβιωνε ο Ελληνισμος της περιοχης?.Το 55 που εγιναν τα σεπτεμβριανα μηπως καναμε καποια εισβολη κυριοι?.Οχι κυριοι, οι Ελληνες θα ειχαν την τυχη των Αρμενιων καθως και μεγαλου μερους Ελληνων της μικρας Ασιας.ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.Καλως λοιπον εγινε η απελευθερωση,απο εκει και περα εγιναν τραγικα λαθη απο εμας,βγαλαμε οι ιδιοι τα ματια μας μονοι μας αλλα στην καταστροφη συνετελεσαν πολλοι παραγοντες(ενδεικτικα αναφερω την πισωπλατη μαχαιρια των εβραιοκινητων μπολσεβικων,καθως και την προδοτικη σταση των ελληνων μπολσεβικων στο μετωπο).Θεωρω τον Βενιζελο τον πραγματικο ηγετη των επιτυχιων,δεν παραγνωριζω τον ρολο του Στρατηλατη Βασιλεα,αλλα θα θελα αυτοι οι δυο στις κρισιμες εκεινες ωρες να ηταν ενωμενοι,πιστευω οτι εαν υπηρχε τοτε ενα ενιαιο ,με ομοψυχια εθνικο κεντρο σημερα η Σμυρνη ,η Εφεσος και Η ΠΟΛΗ ισως να ηταν ελληνικες επαρχιες,αλλα η αιωνια καταρα της φυλης μας,η διχονοια τα καταφερε και παλι.Φανταστειτε μονο ολη αυτη την εχθρικη ενεργεια που ειχαμε μεταξυ μας να την στρεφαμε στους πραγματικους εχθρους.Ο βενιζελος εκανε πραγματικα τα ονειρα των ελληνων πραγματικοτητα,αλλα την κρισιμη στιγμη λιποψυχησε,φυγομαχησε και εκανε εκλογες.Πιστευω οτι αν δεν ειχαν γινει εκλογες η κατασταση θα ηταν διαφορετικη,αλλα η ιστορια δυστυχως εγραψε.Παροτι σεβομαι απεριοριστα τον Μεταξα διαφωνω εντονα με τη οπτικη γωνια που ειδε την εκστρατεια απο την αρχη.Οι εξι καλως εκτελεστηκαν,εκαναν εγκληματικα και ηλιθια λαθη που πηραν στο λαιμο τους ενα ολοκληρο λαο.φυσικα και δεν φταιγανε μονο αυτοι,αλλα αυτο δεν τους απαλασει,δεν τους καταλογιζω προδοσια,τους καταλογιζω ανεπαρκεια και εγκληματικη αμελεια.Πιστευω πως μπορουσαμε να κρατησουμε και την αν.θρακη και την περιφερεια σμυρνης,εμεις με τις πραξεις μας φεραμε την καταστροφη και παραδωσαμε χωρις μαχη την αν.θρακη,οι τουρκοι ηταν ανικανοι για το τιποτα,εμεις τους τα δωσαμε ολα στο πιατο.Οσον αφορα τις σφαγες που καποιος μογγολος εγραψε εδω οτι εκανε ο ελληνικος στρατος στους γενιτσαροελληνομογγολους στην σμυρνη,του λεω να μην λεει ηλιθιοτητες φανταστικες ιστοριες.Ξερεις τι σημαινει γενοκτονια μισανθρωπε μογγολε?Διαβασε την ιστορια της χωρας σου της τουρκιας και θα καταλαβεις,ασχετε και ανιστορητε.Τελος,ναι η Κωνσταντινουπολη ειναι η πρωτευουσα μας και ειναι δικαιωμα μας να θελουμε την απελευθερωση της,δεν πανα χει 15000000,σαμπως ειναι ολοι τουρκοι?Αν καταφερουμε καποια στιγμη να εχουμε σχεδιο,στρατηγικη,ομοψυχια,αποφασιστηκοτητα,ισχυρες ενοπλες δυναμεις και ψυχη τοτε τιποτα δεν θα ειναι ακατορθωτο για εμας.Και αναφερω και παραδειγμα πολυ πιο τρελο και εξωπραγματικο απο την απελευθερωση της Πολης σχεδον 550 χρονια μετα απο τους ελληνες.Οι εβραιοι,κυριοι,μετα απο 2000 χρονια και μεσα σε μια θαλασσα αραβων δημιουργησαν ενα τεραστιο και ισχυρο κρατος.Αν μια φορα καταφεραν αυτο οι εβραιοι,τοτε τι μπορει να καταφερει ενας λαος που με 40000 αντρες νικησε στρατο 1.000.000 δυο φορες και εγινε κοσμοκρατορας με το τελευταιο του ελληνιστικο βασιλειο να σβηνει στα βαθη της Ινδιας το 10 πχ(κατι που πολλοι αγνουν).Ε λοιπον, Ελληνες εχουμε κανει τεραστια λαθη,αλλα ειμαστε ικανοι για θαυματα.Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ουτε δεξια,ουτε αριστερα.τσεκουρι και φωτια ΗΛΙΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανωνυμε 6:06 εχειs δυστυχωs πληρη αγνοια των γεγονοτων και λεs οτι σου κατεβει.Καταρχην οπωs ευστοχα αναφερουν ο ανωνυμοs 6:40 και ο Ηλιοκρατηs οι αποκλειστικα υπευθυνοι για τη Μικρασιατικη τραγωδια ηταν η διαδοχη κυβερνηση του Βενιζελου και η βασιλικη οικογενεια.Οσο κυβερνουσε ο Βενιζελοs η στρατια Μικραs Ασιαs ηταν σε συνεχη προελαση.Οταν εχασε τιs εκλογεs απο την κυβερνηση Γουναρη με κυριο προεκλογικο σλογκαν οτι θα ληξουν τον πολεμο,αυτοι επραξαν ακριβωs το αντιθετο με τα ολεθρια επακολουθα.ΟΙ ανωτατοι αξιωματικοι ειχαν αντικατασταθει και οι μοναδεs ειχαν αποψιλωθει απο ανδρεs καθωs συγκεντρωνοταν στρατοs για δηθεν εισβολη στην ανατολικη θρακη.Τελοs λογω του μισουs τουs προs τουs Βενιζελικουs Μικρασιατεs ειχαν αρνηθει να τουs παρεχουν εξοπλισμο για να οργανωσουν στρατιωτικα σωματα οταν ειχε αρχισει να διαφαινεται στον οριζοντα η επερχομενη καταρευση.
    Δυστυχωs ανιστορητε ανωνυμε στο Γουδι δεν βρεθηκαν και ο βασιλιαs με τουs πριγκηπεs οπωs επρεπε να γινει αλλα μονο μελη τηs τραγικηs κυβερνησηs Γουναρη και ο ανυπαρκτοs αρχιστρατηγοs Χατζηανεστηs.
    Kαιροs ειναι να ανοιξουμε τα ματια μαs και να δουμε πωs θα μπορεσουμε να κρατησουμε αυτα που εχουν απομεινει και καλο παραδειγμα για αυτο ειναι οι "χαμενεs πατριδεs" και ο τροποs που χαθηκαν.Τωρα αυτα που λεει ο καθε ονειροπαρμενοs για την Κωνσταντινουπολη και την Αγια Σοφια ανηκουν στη σφαιρα τηs φαντασιαs.Δικαιωμα σαs παιδια να ονειρευεστε,ανεξοδο ειναι.Για σενα φιλε Ηλιοκρατη απλα να γνωριζειs οτι το Ισραηλ εχει απο πισω του τιs ΗΠΑ και ενα παγκοσμιο και πανισχυρο οικονομικο λομπι και οτι ο Μεγαs Αλεξανδροs εδρασε σε αλλεs εποχεs οπου ο ελληνισμοs ηταν στο ζενιθ και οχι στο ωαδιρ του.Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Den mas katouras re kaymene Spartan,tin mia mas ta les etsi kai tin allh mas ta les Aliws.
    STA8EROPOIHSOU KAPOU.
    DEN YPARXOUN XAMENES PATRIDES,YPARXOUN KSEXASMENES PATRIDES,KAI "XAMENA" MUALA.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ εκτιμάς τον Μπεν Ιζελ, SPARTAN ,επίτρεψέ μας να έχουμε αντίθετη άποψη.

    Και του χρόνου στη Πόλη.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατσε εσυ μαλακα βυζαντινε να ονειρευεσαι οικουμενικουs θρονουs.Χεστηκα και για τη Χαλκη και για το παπαδαριο.Μεινε εσυ κολλημενοs με την εκκλησια και τιs "ξεχασμενεs" σου πατριδεs.Κοιτα κακομοιρη γιατι σε λιγο θα χασειs και την Ακροπολη και συ ακομα θα βλεπειs ονειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Spartan αγιασμό δύο κουταλιές της σούπας πρωί μεσημέρι βράδυ πριν το φαγητό.

    Αντίδωρο κάθε πρωί.

    Αν δεν έχουν αποτέλεσμα εξορκισμό εφ΄άπαξ.
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. SPARTAN

    KALYTERA NA EREYNISEIS GIA TON VENIZELO (AYTO DEN HTAN TO PRAGMATIKO TOU ONOMA).

    O VENIZELOS TO 1934 PROTEINE ME GRAMMA TOU NA PAREI TO NOBEL EIRINIS O SFAGEAS TON ELLINON KEMAL ATATURK.


    ENO OI ARMENIOI KANOUN TA PANTA NA ANAGNORISTEI H GENOKTONIA 1,5 EKAT. ARMENION

    KANEIS DEN ANAGNORIZEI TIN GENOKTONIA
    2 EKATOMYRION ELLINON TIS MIKRAS ASIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ με τον Σπάρταν. Θυμηθείτε οτι το 1897, μετά την πτώχευση Τρικούπη και ΜΕΤΑ τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ αγώνες του 1896, με πτωχευμένη την Ελλάδα, οι Τούρκοι έφθασαν μέχρι την Λαμία ( η ιστορία επαναλαμβάνεται όπως είπε και ο κάρολος των αριστερών) και αν ήθελαν θα μας επέβαλαν το "οθωμανικό" θα σταμάταγαν κάπου στο κεφαλάρι της Κηφισιάς. Έτρεξαν οι Κουτόφραγκοι φίλοι μας να μας σώσουν από τον Τούρκο, όπως έκαναν και το 1827, όταν η επανάσταση είχε ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ λόγω Ιμπραήμ και εμφύλιου σπαραγμού ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ!
    Παίδες Ελλήνων καλό είναι να διδασκόμεθα από τα εγκληματικά μας λάθη. ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ. Απαιτείται μεγάλη προσοχή. Ο Τούρκος μπορεί να υπογράφει 21 συμφωνίες και να μην τηρήσει καμμία. Δέστε που δεν δέχονται πίσω τους λαθρομετανάστες. να κρατήσουμε την Θράκη και να την ενισχύσουμε με Ελληνικό πληθυσμό ( της διασποράς)και με επιχειρήσεις. Μιά ιδέα για να πάνε εκεί άνεργοι με επιδότηση είχε ο Καρατζαφέρης. Την θεωρώ σωστή. Δείτε τι κάνουν οι Ωβραίοι στο Ισραήλ και δεν κουνιέται κανείς. Μετά είναι τα νησιά μας. ΝΑΙ στην τουριστική συνεργασία με τους Τούρκους αλλά μέχρις εκεί. Προσοχή στον εποικισμό που επιχειρείται στα νησιά μας. Αλβανοί-Τούρκοι-μουσουλμάνοι ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ με συνέπεια τα νησιά να χάσουν μεσοπρόθεσμα την Ελληνικότητά τους. Το Κυπριακό δεν επανέρχεται παρά μόνο ως διζωνική συνομοσπονδία. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ τους συμμάχους μας και τον Κίσσινγκερ τότε που έπρεπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φιλοι ο καθεναs εχει το δικαιωμα να λεει την αποψη του και αυτη ειναι σεβαστη ειτε φανταζει γελοια ειτε οχι.Βλεπω πολλα ατομα οταν συμβει κατι που δεν τουs αρεσει να αρχιζουν ταχα την ερευνα αν ο ταδε ειναι ελληναs η' ο δεινα κοκ. Εσειs δηλαδη ρε παιδια πωs ειστε τοσο σιγουροι οτι ειστε οριτζιναλ ελληνεs? Πηγατε σε γενετιστη και εξετασε ολο το γενεαλογικο σαs δεντρο και αποφανθηκε οτι ειστε απογονοι του Λεωνιδα και του Περικλη? Ημαρτον πια με το κυνηγι μαγισσων.
    Προs καποιουs φιλουs εχω να πω μονο οτι, ναι εχω σε μεγαλη εκτιμηση τον Ελευθεριο Βενιζελο,τον θεωρω τον μεγαλυτερο ελληνα πολιτικο απο τον Καποδιστρια και επειτα,επι θητειαs του η χωρα μεγαλωσε σε εκταση και πληθυσμο οταν οι περισσοτεροι πολιτικοι που περασαν απο την ανεξαρτησια και επειτα περασαν και δεν ακουμπησαν και αποδειξη σε αυτο ειναι οτι οι επομενοι απο τον Βενιζελο τα εκαναν κυριολεκτικα σκατα. Ο μονοs ισωs που εξαιρειται απο το συρφετο των πολιτικαντηδων ηταν ο Ιωαννηs Μεταξαs που ειχε το ψυχικο σθενοs να πει το ιστορικο ΟΧΙ και το εθνοs να δρεψει νεεs δαφνεs ηρωισμου.Τωρα αν ο Βενιζελοs για καποιουs δεν ηταν ελληναs δεν με απασχολει καθολου.Αs ηταν και κινεζοs.Aν υπηρχαν μερικοι σαν και αυτον τωρα η Ελλαδα δεν θα ηταν εκει που ειναι. Πειτε μου ενα ονομα που να μπορει να συγκριθει μαζι του και μην απαντησει κανειs με καμια μαλακια στυλ Καραμανλη(γερου).Περιμενω ονοματα.
    Τωρα για τα παιδια που ονειρευονται το Πολη να υπενθυμισω οτι αυτη επεσε το 1459 και βρισκομαστε στο 2010.Αυτα ολα χαθηκαν για παντα.Αs δουμε αν μπορουμε να σωσουμε αυτα που εχουμε τωρα.Λιγο ρεαλισμοs χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΟΜΙΖΩ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ.

    ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ''ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ'' ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

    ΝΑ ΑΝΑΣΤΥΛΩΘΕΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.
    ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. GIA FANTASTHTE 0I PARAPANO 26 SXOLIAZONTES NA TA EBRISKAN METAKSI TOYS SE STYL OIKOYMENIKHS KYBERNHSIS DHLADH NA MHN YPHRXAN DIAFONIES ALLA LYSEIS GIAYTO KAI GIA MIA AKOMH FORA PAPADOPOYLE POY EISE

    GIATI SE EMAS TOYS ELLHNES MONO ME THN ENOSH BGENH APOTELESMA THETIKO

    KAI BGALTE ME PSEYTH
    AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.