Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ... Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

.... ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟ ΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ Έκτακτα μέτρα ασφαλείας ζήτησε ο Βενιζέλος...

....
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ


Έκτακτα μέτρα ασφαλείας ζήτησε ο Βενιζέλος για όλα τα στρατόπεδα της Αττικής. Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ Αξιωματικούς να υπακούνε σε διαταγές από αυτά τα ρεμάλια που έφεραν την Πατρίδα σε αυτή την κατάσταση. Να σταματήσει ο Στρατός να φυλάει τους Στρατώνες και ας έρθει στην Αθήνα να την ανακαταλάβει και να συλλάβει μαζί με τον Βενιζέλο και όλους τους συνεργάτες του συστήματος των ΛΗΣΤΩΝ και των ΠΡΟΔΟΤΩΝ. Μιά φάρα είναι... ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ... ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!

11 σχόλια

  1. ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ POST ΣΟΥ ΣΤΟΧΕ.
    ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΛΗΣΗ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΜΠΑΙΖΑΝ ΜΟΝΟ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΟΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΑΝΕ, ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ.

    ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ.
    ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΩΝ
    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ

    ΔΟΝΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων και να βοηθήσει τις οικογένειές τους.
    Πριν λίγο βγήκε τηλεφωνικώς στο MEGA ο διευθυντής του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ και είπε πως ένας κουκουλοφόρος του έριξε μολότωφ και του είπε "θα σε κάψω" σε ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

    Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ ΤΟΝ
    ΜΠΕΝ-ΙΝΖΕΛΟ;

    ''το ειδεχθές άτομο δεν λέγεται Τούρκογλου αλλά Τουρκοτζόγλου. Κατάγεται από το κέντρο της Μικράς Ασίας, από εκεί δηλαδή όπου κατοικούσαν κάποιες απίθανες φυλές, τις οποίες οι μεν Βυζαντινοί πρόγονοί μας δεν θεωρούσαν άξιες να εκχριστιανιστούν οι δε Οθωμανοί απαξίωσαν να εξισλαμίσουν. Κατά την ανταλλαγή των πληθυσμών, αυτοί παρουσιάστηκαν ως "Χριστιανοί" και ήλθαν στην Ελλάδα, μπας και βρουν καλύτερη τύχη από εκείνη που είχαν στην τότε έρημη και μάλλον άγονη Μικρά Ασία. Ο πατέρας του Βαγγέλη Τουρκοτζόγλου λοιπόν τα κατάφερε και έγινε δικηγόρος Θεσσαλονίκης (μη ρωτάς πώς), αλλά για λίγο καιρό "δικηγόρησε": τον χώσανε μέσα, στη φυλακή δηλαδή, για κατάχρηση. Ο γιος του, ο νυν "υπουργός Εθνικής Άμυνας" (το "Εθνικής" και το "Άμυνας" πολύ μου αρέσουν εμένα) κόλλησε στο παχύδερμο της δημοκρατίας, τον Δημήτρη Τσάτσο, μεγάλο αντιστασιακό, ο οποίος τον προώθησε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης. Τον έκανε βοηθό και τον έστειλε στη Γαλλία για μεταπτυχιακές σπουδές, όπου όπως λέγεται (για αυτό δεν είμαι σίγουρος) τον είχαν μπουζουριάσει οι Γάλλοι αστυνομικοί, όταν τον πιάσανε να απλώνει το μακρύ του χέρι μέσα σε σούπερ-μάρκετ. Του έφεξε όμως, όταν τα έφτιαξε με την κόρη του Μπακατσέλου, είδη υγιεινής, και χρηματοδότη -ποιανού άλλου;- του Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης λοιπόν τον προώθησε τον Βαγγέλη Τουρκοτζόγλου στο ΠΑΣΟΚ βέβαια. (Αν υπάρχει αναγνώστης που ακόμα απορεί πως ο "Νεοδημοκράτης" Μητσοδράκουλας μπορούσε να προωθήσει άνθρωπό του στο ΠΑΣΟΚ, ε τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας)... Τα υπόλοιπα τα ξέρεις.

    Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι έκανε και στρατιωτική θητεία ο ερίφης! Ναι, βέβαια, αλλά πώς; Υπηρετούσε στο σπίτι του και έπαιρνε κανονικά τον μισθό του από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Και, για να δεις το μεγαλείο της Εθνικής μας Παιδείας, είχε συνέλθει κανονικά τότε η Γενική Συνέλευση του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης η οποία απεφάνθη ότι, αν και υπάρχει διάταξη που ορίζει ότι δεν μπορεί φαντάρος να μισθοδοτείται από το Δημόσιο, ειδικά αυτός, ο Βαγγέλης Τουρκοτζόγλου δηλαδή, μπορούσε να τα παίρνει κανονικά.

    Ξέρεις πόσες φορές αυτό το αποτρόπαιο ον έχει κοροϊδέψει Ορθόδοξους κληρικούς; Άπειρες! Και ξέρεις τι κατά κανόνα κάνανε οι κληρικοί τους οποίους ανοιχτά χλεύαζε; Γελάγανε με τα καλαμπούρια που έκανε σε βάρος τους! ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώντας ότι κάποιοι ετοιμάζονται για αυτό και επειδή είναι λογικό να μην το διατυμπανίζουν, τους λέω : Σας περιμένουμε. Σας χρειάζεται η Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άστε τις κονσερβαρισμένες ελληνικούρες περιδιαγραμμάτου και κατεβάτε λεβέντες οπλισμένοι να σώσετε οτιδήποτε αν σώζεται.
    ΑΝΤΕ ΛΟΧΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΟ! ΚΟΠΡΙΤΕΣ! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!


    "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ελπίζετε! Το ότι θα κατέβει ο στρατός μοιάζει με το μύθο του μαρμαρωμένου βασιλιά. Αν δεν κάνουμε κάτι εμείς μαύρο φίδι που μας έφαγε. Ο λοχίας έχει ναρκωθεί και απλά κοιμάαααται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.-------ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AN SE KAPIA FASI O STRATOS EPEMBI THA PREPI NA THIMATE 2 PRAGMATA
    1 NA MIN FILAKISI TOUS POLITIKOUS ALA NA TOUS KREMASI GIATI TOUS PRODOTES TOUS KREMANE DEN TOUS TOUFEKIZOUN 2 NA PARADOSI TIN EKSOUSIA MESA SE 1 MINA SE KIBERNISI POU THA ANADIXTHI MESA APO ELEYFTHERES EKLOGES KAI POU DEN THA EXI STIS TAKSIS TIS KANENA STRATIOTIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ...ΚΑΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ? ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1.500.000 ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.