Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ!

ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ... ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ... Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα πρωί-πρωί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελ...

ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ... ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
...
Ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα πρωί-πρωί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο. Στην αρχή της συνάντησής τους ο Πρωθυπουργός και ο Αρχιεπίσκοπος είχαν τον ακόλουθο διάλογο:
"Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Μακαριότατε, σας καλωσορίζω. Βρισκόμαστε και πάλι, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας. Δίνουμε μια πολύ σκληρή μάχη. Πιστεύω όμως στις δυνάμεις της πατρίδας, του λαού μας, των πολιτών μας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θα αποδείξουμε, όχι μόνο στους εαυτούς μας, αλλά και στη Διεθνή Κοινότητα, που αμφισβητεί ότι η Ελλάδα μπορεί, θα αποδείξουμε ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μπορούμε. Παράλληλα, όμως, μέσα σε αυτή την κρίση, χρειάζεται να φροντίζουμε ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους της κοινωνίας μας. Ξέρω ότι και εσείς το πιστεύετε αυτό, αλλά και το πράττετε με τη δράση σας, της Εκκλησίας της Ελλάδας. Και θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη συμπαράσταση σε αυτές τις πολύ σημαντικές προσπάθειες, που όλοι μας κάνουμε, για να περάσει η Ελλάδα, όσο γίνεται με λιγότερο πόνο, από την κρίση και να ανοίξουμε νέες προοπτικές αισιοδοξίας και ανάπτυξης για τη χώρα.
κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνετε να είμαι σήμερα κοντά σας. Πράγματι, ζούμε όλοι τις δύσκολες αυτές ώρες, παρακολουθούμε με αγωνία τα προβλήματα του λαού μας και τις δυσκολίες της πατρίδας μας και ευχόμαστε γρήγορα να ξεπεραστούν αυτές οι δυσκολίες. Ωστόσο, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε και εμείς, ως Εκκλησία, ότι όλοι ενωμένοι πρέπει να συνεργαστούμε, για να ξεπεραστούν αυτές οι δυσκολίες. Σήμερα έρχομαι κοντά σας για δύο θέματα, τα οποία άπτονται της Αρχιεπισκοπής και της Πολιτείας. Το πρώτο θέμα, μέσα σε αυτή την κρίση, όπου πρέπει όλοι να ενεργοποιηθούμε και να εργαστούμε, είναι το θέμα των εθνικών κληροδοτημάτων. Είμαι Πρόεδρος σε πολλά εθνικά κληροδοτήματα και βλέπω και την αταξία και την αδυναμία, αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν. Και το δεύτερο είναι ότι, μέσα σε αυτές τις δυσκολίες, είμαστε ήδη έτοιμοι, πέρα από το έργο που γίνεται, να αναπτύξουμε ένα προνοιακό έργο, για να βοηθήσουμε τον τόπο μας, την πατρίδα μας, ως Αρχιεπισκοπή. Θα ήθελα να σας το θέσω υπόψη και να σας παρακαλέσω, επειδή συναντάμε πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα, να δούμε πώς θα μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε, ώστε οι δυνάμεις της Εκκλησίας, και αυτή τη φορά, όπως πάντα, να βοηθήσουν όσο μπορούν περισσότερο.
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Μακαριότατε, είναι ευπρόσδεκτες αυτές οι προτάσεις σας για συνεργασία και, είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε, και οι δυο μας, αλλά και η Κυβέρνηση με την Εκκλησία, να συνεργαστούμε σε αυτή την προσπάθεια ανάταξης της κοινωνίας, αλλά και της οικονομίας. Μιλήσατε για τη γραφειοκρατία. Είναι ο μεγάλος ασθενής ο δημόσιος τομέας - ένας λόγος, για τον οποίο βρισκόμαστε σήμερα σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση. Νομίζω όμως ότι, αν όλοι συνεργαστούμε, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις αδυναμίες, να αλλάξουμε και το Δημόσιο βεβαίως, προοπτικά, αλλά τώρα, άμεσα, να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, για να προχωρήσει ο τόπος μπροστά. Και πάλι σας ευχαριστώ.
κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Σας ευχαριστώ κι εγώ".
Πείτε μας, δεν σας έρχονται δάκρυα στα μάτια;;;

12 σχόλια

  1. Κι ελεγα:γιατι ρε παιδι μου εχω φαγουρα χαμηλα. Να γιατι,συναντηθηκε ο Τζεφρυ με τη Μαριονετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oi dyo An8ellenes synanti8ikan gia na syzytisoun pos 8a katrakylisoun tin Ellada sto vourko akomi perissotero.
    Dyo pliromenes etaires tis pagosmias diakyverniseos (pou 8elei o Jeffrey), dyo ka8ikia kai misa.

    Elpizo kapoioi na kratoun simioseis gia afta pou ginonte, ego pantos krato megales simioseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΠΑΡΤΑΝ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ Ο ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΕΟΣ ΕΞΗΝΤΑΝΤΟΤΡΙΧΗΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΗ ΜΠΟΥΛΑ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , ΑΓΟΡΑΖΕΙ 13 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ !!!!!!!!!
    ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ, ΑΣΗΚΩΤΗ, ΣΚΛΑΒΙΑ
    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2010/05/blog-post_5088.html

    Παπανδρέου και Ερντογάν προωθούν αποφάσεις για το Αιγαίο

    Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί, και είναι έτοιμο το σχήμα που θα αναλάβει το έργο.

    Έτσι, η εκμετάλλευση του πετρελαίου του Αιγαίου, θα γίνει από αμερικανικό κονσόρτσιουμ με την συμμετοχή Ελλήνων εφοπλιστών. Έχουν ήδη αγοραστεί 17 γεωτρύπανα.

    Η αξία των κοιτασμάτων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκτιμάται σε 9 τρισεκατομμύρια δολάρια, από τα οποία η Ελλάδα και η Τουρκία θα μοιραστούν απο 40%, με την εταιρία εκμετάλλευσης να παίρνει το υπόλοιπο......

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/05/blog-post_4748.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποια πατριδα σου ρε χαζαροεβραιε με αμερικανικο διαβατηριο? οταν θα γινει το μπαμ οι πρωτοι που θα φυγετε ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ΤΡΑΚΑ συναντησε ο τζεφρυ τον παπασουζα ? το αποφασισα.Θα συνεισφερω και εγω στο Δ.Ν.Τ με οτι εχω,θα γινω δοτης οργανων ελατε να παρετε τα Αρ.....α ΜΟΥ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kata tous evreous to pedi logizete evreos, otan ine i mannatou EVREA. opote vasi ton evreon andreas papandreou= evreos. mama mine-i-ko. jefri 2 fores evreos mama evrea margaret stant. ieronimos= alvanonimos dioti to onomatou ine liapis opopte liapides oi ellines apokalousane tous tourkalvanous.ke meta paraponiomaste giati katantisame se afto to hali. afta pathenoun osoi vazoun likous na filane ta provatatous. epidi ehi mini ligos hronos akomi na glitosoun orismena pragmata prepi na alaksoume tous likous pou valame na filane ta provovata ke na tous antikatastisoume me mantrotsopanoskila i teleftea elpida ean theloume na sothoume alios pos klafta haralampe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε ΑΜ τι ακριβωs θελει να πει ο ποιητηs εδω στο σχολιο σου γιατι συντακτικα δεν βγαινει κανενα νοημα.Εκτοs και αν στο γραψιμο πανω σε βρηκε κανενα εγκεφαλικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά ο Αντώνης Σαμαράς, η θέση του Κόμματός της Ν.Δ για τη Συμφωνία χρηματοδότησης από το Μηχανισμό Στήριξης της Ευρώπης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, είναι η καταψήφισή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οχι ρε φιλε δε μου ερχονται δακρυα γιατι α Παπανδρεου τωα θυμηθικε ην εκκλησι ατοσα χρονια την ειχε γρταμενη.Οποτε γιατι να δακρυσω το εργο που κανει η εκκλησια εδω και αιωνες δεν αναγνωριστικε απο κανενα προδοτη ασε ρε φιλε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
    http://molonlabe.blog.com/
    κάνα φράγκο του ζητείσαι?Τουλάχιστον οι "βυζαντινοί" κατακτητές της πατρίδος μας να αποποιηθούν από τα ΕΣΠΑ ούτε αυτό δεν κάνουν!!!Αυτή είναι η αγάπη της ορθόδοξης μαφίας για την πατρίδα μας.Στη σπείρα του DNA έχει πέραση η ρωμιοσύνη και ο ραγιαδισμός και γι'αυτό πάψαμε να είμαστε ελεύθεροι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. nice share, good article, very usefull for me...thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.