Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ "ΠΑΠΑ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΣΤΟΛΟΙ... ... Είναι κάτι παραπάνω από ντροπή να βρίσκονται...

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ "ΠΑΠΑ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΣΤΟΛΟΙ...
...
Είναι κάτι παραπάνω από ντροπή να βρίσκονται ένστολοι που να κατεβαίνουν να διαμαρτυρηθούν για την περικοπή μισθών και επιδομάτων, όταν ουδέποτε κατέβηκαν στο δρόμο ΕΝΣΤΟΛΟΙ να διαμαρτυρηθούν για τις συνεχείς προκλήσεις και προδοσίες! Η πλειοψηφία των Αξιωματικών που βρέθηκαν σήμερα να στηρίξουν τον ΣΥΣΜΕΔ είναι απο το Ναυτικό. Προφανώς οπαδοί του δόγματος "Παπά" που πήρε το πολεμικό πλοίο που ανήκει στον Λαό και το πήγε στην Ιταλία παριστάνοντας τον... αντιστασιακό! Απο την άλλη είναι άκρως παρήγορο ότι ουδείς άλλος Αξιωματικός εμφανίστηκε, ρεζιλεύοντας την τιμημένη στολή του Ένδοξου Στρατού ΜΑΣ! Μάλιστα στο απογευματικό δελτίο της ΝΕΤ (λίγο πριν γίνει η κατάληψη του ραδιομεγάρου απο "αδιόριστους εκπαιδευτικούς") έδειχναν εικόνες απο την διαμαρτυρία ένστολων για οικονομικά αιτήματα, όπως ακριβώς έλεγαν στο Δελτίο της κρατικής τηλεόρασης! Το ίδιο ακριβώς αναφέρει και το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΑΠΕ! Οι κύριοι του ΣΥΣΜΕΔ άραγε είναι πολύ ευχαριστημένοι απο την υπηρεσία που προσέφεραν στην... πατρίδα; Δηλαδή αν πάρουν πίσω τα επιδόματα, όλα θα είναι μια χαρά! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει κύριοι -ειδικά- του Ναυτικού!

11 σχόλια

  1. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κάτι παραπάνω από ντροπή να βρίσκονται ένστολοι που να κατεβαίνουν να διαμαρτυρηθούν για την περικοπή μισθών και επιδομάτων, όταν ουδέποτε κατέβηκαν στο δρόμο ΕΝΣΤΟΛΟΙ να διαμαρτυρηθούν για τις συνεχείς προκλήσεις και προδοσίες!

    "ΣΤΟΧΕ" σήμερα απέδειξες ότι υπάρχουν και Έλληνες σκεπτόμενοι που δε πέφτουν σε συναισθηματικές παγίδες!
    Συγχαρητήρια σε όσους από το επιτελείο σου κράτησαν μια πραγματική αξιοπρεπή "γραμμή" απέναντι στους ξεφτιλισμένους μισθοφόρους-υποστηριχτές των προδοτών πολιτικών ηγετών τους!
    Σήμερα πολλοί θα κατάλαβαν ότι ο Έλληνας δεν "κατουριέται" αδιακρίτως μπροστά σε μια στολή αλλά μπροστά στη μία και μόνη Αξία που λέγεται ΠΑΤΡΙΔΑ με την οποία είναι εντελώς ξένες αυτές οι άδειες στολές που τσίριξαν για τα κομμένα επιδόματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά εσείς του Στόχου ρίξατε τις μάσκες σας, Παίζετε το παχνίδι του Βενιζέλου.Οπως αυτός εχει γραμμένους όλους τος στρατιωτικούς και εσεις το ίδιο. Και εσύ ένστολε μαλάκα σκάσε και κολύμπα, και κερατάς και δαρμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΜΕΝΑ... ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΙΜΗ" ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΤΟΣΟΙ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΙΕΣ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή κυκλοφορούν και πραγματικοί κρετίνοι που κάνουν ότι δεν κατάλαβαν πως η μάζωξη των ένστολων στο Μοναστηράκι ήταν για το παραδάκι, αφού διαβάσουν την ίδια την "ανακοίνωση" του ΣΥΣΜΕΔ, ας ρίξουν μια ματιά στον σημερινό τύπο:

    "Τρίτη, 04 Μαΐου 2010

    "Ένστολοι αξιωματικοί πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή"

    "Περισσότεροι από 300-400 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ένστολοι και με πολιτικά, συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στο Μοναστηράκι και κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή, στέλνοντας...

    μήνυμα διαμαρτυρίας για τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

    Η συγκέντρωση των ένστολων αξιωματικών προκάλεσε την περιέργεια των περαστικών και των τουριστών.

    Οι περισσότεροι αξιωματικοί που διαδήλωσαν ήταν υπαξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και επαγγελματίες οπλίτες του Στρατού Ξήρας. Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν και μερικοί πιλότοι διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή του πτητικού επιδόματος κατά 35%.

    Newsroom ΔΟΛ"

    Σκατά στους προσκυνημένους και στους κρετίνους που ακόμα δεν κατάλαβαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είσαι στρατιωτικός και θες να διαμαρτυρηθείς απλά στένεις μια επιστολή εκεί που πρέπει και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Το ΣΥΣΜΕΔ που το πάει; Στο να μένουν αφύλακτα τα σύνορα λόγω...απεργίας;

    Προσοχή πάντως για τους πατριώτες αξιωματικούς να μην πέσουν στην παγίδα του ΣΥΣΜΕΔ, κατεβαίνοντας στο δρόμμο, βάζοντας τις τζίφρες τους όπου να 'ναι και ανοιγόμενοι σε όποιον να 'ναι, γιατί τους σταμπάρει η κάθε μυστική υπηρεσία και η κάθε υπηρεσία προστασίας πολιτεύματος! Και αν αύριο χρειαστεί και θελήσουν να κάνουνκάτι πιο δυναμικό...θα 'ναι αργά για βρούβες...

    Μην εμπιστεύεστε τον κάθε προβοκάτορα που απο πρώην καθεστωτικός δημόσιος αρχηγλύφτης, ανακάλυψε στα πίσω τον πατριωτισμό για...πολιτικούς λόγους. Μην εμπιστεύεστε επίσης διάφορους τυχοδιώκτες αποτυχημένους επίδοξους πολιτευτές που το παίζουν "αγωνισταράδες" για τα ιδιοτελή τους οφέλη.

    Πάντως, απ' ότι είδα η πλειοψηφία (εαν όχι το σύνολο) των πορευομένων (τον όρο "διαδηλωτής" για περιπατητές ρουτίνας δεν τον χρησιμοποιώ ούτε για αστείο) ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο φημίζεται για...τους "προοδευτικούς" αξιωματικούς του! Με ότι σημαίνει αυτό για έναν πατριώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ,Η' ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ Η' ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ .ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Β.Δ. (ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΣΜΕΔ) ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΑΙ... Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ Ή ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ... ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ (ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ...) ΠΟΥ "ΑΥΘΑΔΙΑΣΑΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ... ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΜΕΔ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΑΞΚΟΥΣ.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ.ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOGG.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στοχε, γιατί δεν βάζεις το βίντεο από το στιγμιότυπο που απεικονίζετε για να ακούσει ο κόσμος τι λένε οι αξιωματικοί;;;

    http://www.youtube.com/watch?v=5Ls6vookc84&feature=player_embedded

    Όταν συσμεδ πήγε για καφέ, οι πατριώτες αξιωματικοί έμειναν και φώναξαν για τα εθνικά θέματα, για το τζαμι κτλ.

    Αυτά γιατί δεν γράφονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Giati o stoxos peire entoles apo thn EYP (opou kai anoikei) gia na prospathisei na anakopsei to kyma twn diamartirwmenwn stratiwtikwn.

    O rolos sou apokalifthike stoxe..

    Auto to sxolio stoxe elpizw na to prostheseis auti tin fora , giati to prohgoumeno to ekopses..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.