Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΑΣ ΚΑΟΥΝ" Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΑΙΜΑ!

16 σχόλια

  1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΧΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

    ΤΟΣΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OLA KALA STOXE
    NA DIADILOSOUME GIA TOUS NEKROUS ENTAKSI
    NA DIAMARTIRITHOUME GIA TO EGKLIMA

    TO EGKLIMA POY EKANAN EPAGGELMATIES DOLOFONOI EGINE GIA NA STAMATISOUN OI DIADILOSEIS NA TROMOKRATISOYN TON ELLINIKO LAO KAI NA APOSPASOUN TIN PROSOXI TOU APO TA POIO SHMANTIKA

    1 THN YPODOULOSI MAS STOYS EBRAIOUS TOKOGLYFOUS

    2 THN SYRRIKNOSI TON ETHNIKONMAS SYNORON.

    3 TIN AFANISI MAS OS LAOU

    TORA DEITE KAI TO POIO SHMANTIKO

    Επικίνδυνη για τη χώρα η συνάντηση Παπανδρέου - Ερντογάν
    http://kostasxan.blogspot.com/2010/05/blog-post_4229.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουρλιαζαν μαινομενοι,κραδαινοντας τις σημαιες του ΠΑΜΕ,διψασμενα για Ελληνικο αιμα τ'αριστερα ζομπι,χειροκροτουσαν και ζητωκραυγαζαν βλεπωντας τις αγωνιωδεις προσπαθιες των εγκλωβισμενων μεσα στην τραπεζα για να σωθουν,χορτασαν τις αποκτηνωμενες αισθησεις τους με αιμα και καμμενη σαρκα.
    Τους ειχα ικανους για πολλες ακροτητες αλλα αυτα που διαδραματιστικαν εξω απο την τραπεζα και γυρω απο αυτην,ουτε εγω ο μεγαλυτερος αντικομμουνιστης δεν τα περιμενα.
    Ελπιζω πως και μ'αυτα τα γεγονοτα να ξυπνησουν επιτελους καποιοι αφελεις κι εφησυχασμενοι του χωρου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ 4 ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ.


    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ 6 ΜΗΝΕΣ!!ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ!Α ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΝΑΡΧΑΚΙΑ!!ΑΛΛΑ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ 3 ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΤΟΠΟΣ1Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑ.ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ!!ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ!!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ!!ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΩΓΛΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ

    Computer Software Αποκωδικοποιεί συναισθήματα πέρα από το τηλέφωνο, προβλέπει Συμπεριφορά

    Το Σάββατο 8, Μαΐου 2010 9:14
    « Ενα νέο πρόγραμμα υπολογιστή μπορεί να προβλέψει σε λιγότερο από δύο λεπτά σε μια τηλεφωνική συνομιλία στο κινητὀ, μια σπασμένη καρδιά - κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μια ισραηλινή εταιρεία με την επωνυμία eXaudios έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, γνωστή ως Μεγεθύνετε, που αποκωδικοποιεί την ανθρώπινη φωνή για τον εντοπισμό της συναισθηματικής κατάστασης του ατόμου.

    Ορισμένες εταιρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν ήδη το σύστημα σε τηλεφωνικά κέντρα τους. eXaudios χρησιμοποιείται και στη διάγνωση των παθήσεων, όπως τον αυτισμό, σχιζοφρένεια, καρδιοπάθειες, ακόμη και τον καρκίνο του προστάτη ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΑΝ, τονίζω ΕΑΝ ,είναι αληθινά αυτά που είπε ο δημοσιογράφος, δηλαδή το "ας καούν", τότε ερωτώ:
    α) γιατί δεν υπἠρχε όχημα της Π.Υ. από αυτά που είναι κατά των διαδηλώσεων, ώστε να ρίξει με πίεση νερό στους ταραξίες και να προχωρήσει ή να ανοίξει δρόμο σε άλλα οχήματα.
    β) γιατί το όχημα της Π.Υ. δεν προχώρησε εναντίον των ταραξιών; Ας τους πατούσε. Βεβαίως δεν είναι το ενδεικνυόμενο μέτρο, αλλά πόλεμο είχαμε εκείνη τη στιγμή. ΄Ηταν , όχι μόνο σε κατάσταση αμύνης, αλλά και εκτάκτου ανάγκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.enkripto.com/2010/05/blog-post_3728.html

    Γραφεία Γκρίζων Λύκων στην... Ελευσίνα
    Σάββατο, 08 Μαΐου 2010

    Kαι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις ακούσει όλα, μια είδηση σαν την παρακάτω, σε κάνει να αναθεωρήσεις.. Γραφεία της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στήθηκαν εντελώς φανερά και απροκάλυπτα σε ισόγειο κεντρικότατου σημείου της Ελευσίνας! Στον συγκεκριμένο χώρο αναρτήθηκαν σε εμφανή σημείο γνωστά σύμβολα των .."ιδεαλιστών" (ulkucu) όπως αυτοαποκαλούνται τα μέλη του κόμματος Εθνικιστικής δράσης, όπως ο γκρίζος λύκος, οι τρεις ημισελινοι συνοδευόμενα απο τα σχετικά συνθήματα.

    Θορυβημένοι οι κάτοικοι της περιοχής κατείγγειλαν το γεγονός στον δήμαρχο της πόλης ο οποίος κάνοντας "ρελάνς προοδευτικότητας" στον Νομάρχη Χίου, φέρεται να καθυσήχασε τους συμπολίτες του λέγοντας πως έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να αναρτά ότι σύμβολα θέλει.. Σεβόμενοι απολύτως τις προοδευτικές απόψεις των τοπικών αρχόντων και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως, θα θέλαμε να διευκρινήσουμε πως :
    α) το συγκεκριμένο "σωματείο" δεν αποτελεί ΜΚΟ υπερ της προστασίας του συμπαθέστατου ζώου της στέπας, β) τα τσιγκελωτά μουστάκια των Τούρκων παρακρατικών δεν έχουν ουδεμία σχέση με το αντίστοιχο "αξεσουάρ" της αμερικανικής γκέι κοινότητας.

    Η ιδεολογία του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) είναι ένα μείγμα Παντουρκισμού-Παντουρανισμού με δόσεις ισλαμισμού και εδράζεται σε τρεις πυλώνες: Τον Εθνικισμό (milliyetçilik), τον Τουρκο-Ισλαμισμό (ülkücülük) και τον Παντουρκισμό (Nizam-i Alem) ο οποίος προωθεί την ιδέα ενός neue ordnung υπό την ηγεσία του Τουρκικού κόσμου.

    Ως γνωστόν η συγκεκριμένη οργάνωση διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες -στην ουσία είναι συγκοινωνούντα δοχεία- και έχει στο ενεργητικό της πλούσια ανθελληνική δράση (συμπεριλαμβανομένων των καταστροφικών πυρκαγιών του 1994 στην Ρόδο). Μετά από την εδραίωση της παρουσίας της στην Θράκη φαίνεται πώς προωθείται η εξάπλωση και σε άλλες περιοχές της χώρας με έντονη παρουσία μουσουλμανικού στοιχείου, όπως η ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή της Αθήνας. Όλως τυχαίως όχι μακριά απο τον συγκεκριμένο χώρο φιλοξενούνται 2 μουσουλμανικά τζαμιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. AN BAZATE BARELOTA STA MOYSOYLMANIKA TZAMIA OYTE PERISSOTERA THA KTIZONTOYSAN OYTE OI GRIZOI LYKOI THA ERXONTOUSAN.

    OXADELFISMOS KAI ANEKTIKOTHTA

    KALA NA TA PATHOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.Η κ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2004 ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ;ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ,ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΗ[ΠΟΤΕ;]ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ,ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ κ.ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΜΑΖΕΨΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ,ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ[ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ]ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9/5/10 12:15 μμ

    SE ROTO

    AN EIXES MIA EPIXEIRISI KAI PROSLAMBANES ENAN DIEYTHINDI NA TIN DIEFTHINEI
    KAI ENA LOGISTH GIA
    GIA NA KANONIZEI APODOXES YPALLINON SOU
    EFORIA, DANEIO APO TIN TRAPEZA K.L.P

    TI THA EKANES

    THA TOUS AFINES NA DIOIKOYN TIN EPIXEIRISI SOU, ANENOXLITOUS XORIS NA TOUS ELEGXEIS?

    TO IDIO ME TO KRATOS.
    TO KRATOS TO APOTELOUN OLOI OI ELLINES.
    TO KRATOS EINAI H EPIXEIRISI SOU
    PROSLAMBANEIS TOUS POLITIKOUS NA TO DIOIKISOUN. TOUS PLIRONEIS MISTHO GIA NA TO DIOIKOUN KALA OXI NA SOU TO FALIRISOUN.
    EINAI YPALLILOI SOU.

    EINAI EYTHINI SOU NA TOUS ELEGXEIS.
    KAI EYTHINI SOU NA TOUS APOLYEIS OTAN ANAKALYPTEIS OTI DEN KANOYN KALA TIN DOYLEIA POY TOYS ANETHESES.

    OI ELLINES EINAI SYNYPEFTHINOI GIA TIN KATANTIA TIS XORAS.

    TORA PREPEI NA PRAKSOUN TO SOSTO.

    TI THA EKANES AN ANAKALYPTES OTI O YPALILOS SOU SE KLEBEI?

    TA TON APELYES, KAI THA TON PHGAINES STA DIKASTHRIA GIA NA PAREIS PISO TA LEPTA SOU.

    TI THA EKANES AN O LOGISTIS SOU POYLISE TIN MISI EPIXEIRISI SOU SE ENA TOYRKO XORIS TIN ADEIA SOU?

    SKEPSOU TO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταρχάς για να κάλυψω και εγώ το εθνικό μου αίσθημα, νομίζω ότι ο κίνδυνος είναι διττός:
    α. οι κομμουνιστοσυμμορίται και
    β. ο Εκτορας Μποτρίνι και η κουζίνα του......

    είστε τραγικοί....

    Ερώτηση
    Μήπως είναι εβραίος ο Μποτρίνι; Δεν είπατε τίποτα για αυτούς....

    Υπογραφή,
    ένας ανυψοσίαστος (σύμφωνα με εσάς) Έλληνας 33 ετών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ[ΚΥΡΙΩΣ ΝΤΕΛΟΡ].ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ;ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ,ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ 6.22μμ,ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ;ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ,ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑΙ ανυψοσίαστος ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ
    ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ
    ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9/5/10 10:05 μμ

    DEN NOMIZO NA ANEFERA OTI PREPEI NA SKOTOTHOUME METAKSI MAS.

    ANTITHETA PREPEI NA KATALABOUME OTI TA KOMMATA MAS TA EPEBALLAN OI APO EKSO GIA NA MAS XORISOUN.

    NA KATALAVOUME TIN EFTHINI MAS OS ELLINES.

    TORA PREPEI OLOI OI ELLINES NA ENOTHOUME GIA TO KOINO MAS KALO POU EINAI H PATRIDA MAS.

    OSO GIA TOUS EVROPAIOUS DEN YPARXEI OUTE MIA PERIPTOSI STIN ISTORIA MAS POU NA LEEI OTI MAS VOITHISAN. OUTE MIA. PANTA KOITOUSAN ME ZHLIA TO DIAMANTAKI POY LEGETAI ELLADA. PANTA HTHELAN NA TO KLEPSOUN.

    EIMASTE MONOI MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.