Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΣΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 4 ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ

.... "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ" Περισσότεροι από 1000 Εθνικιστές και Ασυμβίβαστοι Πατριώτες, τίμησαν αργ...

....
"ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ"

Περισσότεροι από 1000 Εθνικιστές και Ασυμβίβαστοι Πατριώτες, τίμησαν αργά σήμερα το απόγευμα την μνήμη των 4 νεκρών από τις βόμβες των αναρχοσυμμοριτών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης. Από νωρίς στο χώρο μαρτυρίου, είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου, παρά την καθεστωτική σιωπή, ενημερωμένος κυρίως από διαδικτυακές πηγές κι από στόμα σε στόμα.

Μόνο με ελληνικές σημαίες και κεριά απότησαν φόρο τιμής και πέρασαν σαφέστατο μήνυμα αντίστασης και μνήμης προς κάθε πλευρά. Της διαμαρτυρίας ακολούθησε πορεία προς την Ομόνοια μέσω της Πανεπιστημίου όπου και η διαμαρτυρία έλαβε τέλος χωρίς φυσικά το παραμικρό παρατράγουδο. Πανταχού απόντα τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης... Υλικό και ρεπορτάζ προσεχώς!

10 σχόλια

  1. ΑΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50.000 ΑΤΟΜΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΛΑΟ.ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Alex Jones ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ! 1/2 (Greek subs)
    http://www.youtube.com/watch?v=PLmb0d6BlMw&feature=player_embedded


    Alex Jones ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ! 2/ 2 (Greek subs)
    http://www.youtube.com/watch?v=EnPzokFoAow&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟΤΙΩΝΤΑΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΛΑΓΩΝ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΟΡΘΙΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερω αν ο Τζωουνς ειναι κι αυτος μυστικος πρακτωρ των νεοταξιτων οπως διαδιδουν μερικα μπλογκια αλλα ενα ειναι σιγουρο οτι οι Ελληνες πρεπει ν αντιδρασουμε δυναμικοτατα στη λαιλαπα της παγκοσμιοποιησης. Αυτο το επιβαλλει το Εθνικο Μας Κυρος και η Ελληνικη Υπερηφανεια, βλεπε 1821 και 1940. Πειτε το ΟΧΙ Ελληνες τσακιστε τα φερεφωνα των νεοταξιτων τα χαιδεμενα του δντ και τους προβοκατορες τους που σκοτωσαν αθωο κοσμακη!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM&feature=player_embedded

    ενα πολυ ενημερωτικο βιντεακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ???
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΕΙΔΕΙ ΓΙΑΑΑΑΑ............. "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" , ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ !!!! ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ !!! ΠΑΝΕΛ !!! ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AFTA DEN TA LEEI MONO O JONES TA LENE POLLOI MA PARA POLLOI. MIA EREYNA STON ISTO TO APODIKNIEI.

    OLI H YFILIOS KOITAEI TORA TIN ELLADA. PERIMENOUN NA DOUN KATI. PERIMENOUN TO ELLINIKO THAVMA.

    TOYS 300 TOY LEONIDA POY THA SOSOUN OXI MONO TIN ELLADA ALLA KAI OLI TIN YFILIO APO TO EBRAIKO TERAS TOY SIONISMOU.

    OMOS OI SIMERINOI ELLINES DEN EXOUN KAMMIA SXESI ME ARXAIOUS.
    KATAFERAN KAI MAS EKSAFANISAN HDH PSICHOLOGIKA KAI PNEYMATIKA.

    POSOI TRIGYRO SAS ANTILAMBANONTAI TIN PRAGMAIKOTITA?

    ROTISTE TA NEW PAIDIA TON ANTHO TIS ELLADAS
    POIOS HTAN O LEONIDAS ;H O KARAISKAKIS. TI GIORTAZETAI STIS 25 MARTIOU. DEN KSEROUN.

    AN KAI KSEROUN TA TELEFTAIA PORNOVIDEO KAI TA NARKOTIKA XAPAKIA, TOUS TRAGOUDISTES, TO INDYMEDIA, TON MARKS DEN EXOUN IDEA GIA TIN ELLINIKI ISTORIA. ANTE NA SAS POUN KATI GIA TON SYNOSTISMO TIS SMIRNIS AN EINA KALOI MATHITAI.

    OI PATERADES TOUS POY FONAZOUN FERTE PISO TA LEPTA MAS EINAI KAI AFTOI LAMOGIA OPOS OI POLITIKOI. FOROFIGADES, APATEONES, PARANOMOI, ADIKOI.

    EXO APOGOHTEFTEI. AFTOS O LAOS THA ANTIDRASEI?

    OI PRAGMATIKA AFYPNISMENOI ELLINES EINAI LIGOI. THA BORESOUN NA POLEMHSOUN TO THIRIO?

    AN DIABASETE TA PROTOKOLLA TIS SION STIN ELLADA TELEIONEI H OURA TOY SIONISTIKOU FIDIOY. EDO EINAI TO TELOS. MOLIS PESEI H ELLADA, MOLIS SVISEI TO FOS, H PAGOSMIA KYBENRNISI TON SIONISTON THA EXEI EGATHIDRITHEI.

    ALL ESTO KAI OI LIGOI.
    THA ANTISTATHOUME MEXRI THANATOY.
    AS MEINOYME ENOMENOI.
    ELLINES PATRIOTES OPOU KAI NA BRISKESTE.
    OXI DIXONOIA.
    ENA TO KOMMA MAS. LEGETAI ELLADA.
    GIA TIN ELLADA MAS.
    GIA TA PAIDIA MAS.
    GIA TO ELLINIKO PNEYMA

    GIA NA MIN SVISEI TO FOS TOY ELLINISMOU.

    OLOI MAZI ENOMENOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EDO EINAI ENA KALO ARTHRO GIA TA XALIA MAS

    Κυριακή, 09 Μαΐου 2010
    Η Πατρίδα είναι νεκρή...

    http://gianniotis.blogspot.com/2010/05/blog-post_6562.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αληθεύει οτι οι συριζαίοι βάζουν ομάδες αλλοδαπών, τις περισσότερες φορές είναι μαύροι και μάλλον υπο την επήρεια ουσιών, κάποιες φορές να τριγυρίζουν σε κεντρικά σημεία, και υπάρχουν κάπου τριγύρω πάντα κατάλληλοι τσιλιαδόροι ώστε να εκμεταλλευτούν την κατάσταση αν γίνει τίποτα;
    Κάποια στιγμή είχα ακούσει αλλά και δεί αγγελίες απο μια οργάνωση που "προσλάμβανε νέους" και στην ουσία πλήρωνε κοπέλες να βγαίνουν βόλτα με ένα μαύρο που τους έστελναν αυτοί, υποτίθεται να μοιάζουν με φίλοι ή ζευγάρι κτλπ. Αυτό ήταν πριν καιρό βέβαια αλλά το δρομολόγιο της βόλτας περνούσε συνήθως εξω απο δημοτικά σχολεία συνήθως κολέγια αλλά και φροντιστήρια, για παιδιά μικρών ηλικιών.

    Και τι δεν έχουν κάνει οι πανηλίθιοι για να μας φορέσουν με το ζόρι το κάθε απόκληρο στην κοινωνία μας. Φαντάζομαι τι ΄χουμε να δούμε τώρα με τις ελληνοποιήσεις. Κάτι πρέπει να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ψευτοαντιεξουσιαστικός χώρος βρωμάει παρακράτος. Ας υποθέσουμε οτι η "αστυνομία" του κοεντζόγλου, αλλά και η προηγούμενη, ήθελε να προλάβει τη δολοφονία των υπαλλήλων της Marfin, και ΟΧΙ να την προκαλέσει...Αν είχε βάλει μερικούς "πράκτορές" της που ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στον αντιεξουσιαστικό χώρο, μέσα στα Blocks της Ανταρσυας, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, θα τους είχε μαζέψει στο λεπτό και θα τους είχε βάλει τις μολότωφ στον κωλό..τωφ. Αλλά δεν θέλουν. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ!
    Και ουτε πρόκειται να βρουν τους πραγματικούς εμπρηστές. Ίσως την "στήσουν" σε τίποτα φούντες για ξεκάρφωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.