Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΡΟΥΤΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ''ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ Τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Ντάνιελ Σπέκχαρντ δέχθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρο...

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ

Τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Ντάνιελ Σπέκχαρντ δέχθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας, στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεών του με ξένους διπλωμάτες στην Αθήνα.
Εξερχόμενος του Υπουργείου,ο αμερικανός πρέσβης δήλωσε πως επρόκειτο για "μια συνάντηση ρουτίνας, κατά την οποία συζητήσαμε διάφορα διπλωματικά θέματα και είχα την ευκαιρία να ακούσω απο τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Δ. Δρούτσα για τις διεθνείς επαφές που είχε στην περιοχή και τις θετικές εξελίξεις στις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας".
Πρόσθεσε πως ήταν "μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική συζήτηση και σίγουρα θα μεταφέρω στην Ουάσινγκτον τα πολύ θετικά που συμβαίνουν στην περιοχή''.
Νωρίτερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός είχε συνάντηση με τον Σουηδό Υφυπουργό Εξωτερικών Φράνκ Μπελφράγκ με τον οποίο συζήτησαν θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.
Τέλος ο Δ. Δρούτσας δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του αντιπροσωπεία του ΣΕΒ, υπο τον αντιπρόεδρο Αθανάσιο Λαβίδα και συζήτησαν τους τρόπους προώθησης της ελληνικής επιχειρηματικής παρουσίας στο εξωτερικό.
Επίσης στην συνάντηση αυτή δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική συνεργασία με την Τουρκία, καθώς, όπως ανακοινώθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Δ. Δρούτσα στην Αγκυρα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο Επιχειρηματικό Συνέδριο, το οποίο θα κορυφώσει τις εργασίες του στη διάρκεια της επίσκεψης του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα εντός του Μαϊου.

πηγή:Εξπρές
αετός για το stoxos.gr

4 σχόλια

  1. http://www.youtube.com/watch?v=e4XzipgqfbY

    Άντε με το καλό σας εύχομαι φίλοι Αμερικανοί τώρα με τις περικοπές στο διαστημικό σας πρόγραμμα να σας στείλουν από αλλού τίποτε πυραύλους που τους περισσεύουν.

    Κι αυτό για τους φίλους μας τους Τούρκους.
    http://www.youtube.com/watch?v=w24XZavzXIM


    ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΖΩΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ.
    ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ.
    http://www.youtube.com/watch?v=4t2j9PLdFmw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να κατέβουμε όλοι στους δρόμους για την "κατάλληλη" υποδοχή του Ερντιγάν, για να του δείξουμε τι "αισθήματα" τρέφουμε γι' αυτούς. Ας έχουμε και ότι σάπιο λαχανικό και κλούβιο αυγό διαθέτει ο καθένας, για να του τα "χαρίσουμε" έτσι για το "καλώς όρισες". Θα οργανωθεί καμιά τέτοια "υποδοχή" η θα βαράμε πάλι παλαμάκια σαν "πολιτισμένοι" μαλάκες που είμαστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .....ΜΗΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΕΣΥ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ,ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.