Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Πιστός στις ιδεοληψίες του Γ. Παπανδρέου, ο υ...

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Πιστός στις ιδεοληψίες του Γ. Παπανδρέου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία καταργείται ως …αντισυνταγματική η προϋπόθεση όχι μόνο της Ελληνικής Ιθαγένειας αλλά και του Ελληνικού Γένους των υποψηφίων για φοίτηση στις παραγωγικές στρατιωτικές σχολές των Eνόπλων Δυνάμεων! 
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από το 2015 θα τοποθετούνται στις μονάδες των ΕΔ οι πρώτοι ελληνοποιημένοι Ανθυπολοχαγοί, Σημαιοφόροι και Ανθυποσμηναγοί! Επίσης, στην εγκύκλιο του διαγωνισμού για την επιλογή των σπουδαστών που κυκλοφόρησε χθες και υπογράφει ο ΥΕΘΑ, ορίζεται επιπλέον ότι στις Ανώτατες και Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές "γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι ομογενείς που δεν έχουν την ελληνική Ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση, όταν εισαχθούν".
Είναι σαφές ότι η είσοδος αλλογενών-αλλόδοξων στις ΕΔ θα προκαλέσει ανυπέρβλητα προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία κρίσιμων μονάδων για την Εθνική Ασφάλεια και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από τη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της (μειωμένης) θητείας τους αρκετοί "ομογενείς": από άρνηση εκτέλεσης διαταγών μέχρι βιαιοπραγίες κατά συνυπηρετούντων και ανωτέρων.


πηγή:strategy-geopolitics4.blog
αετός για το stoxos.gr

20 σχόλια

  1. H Ρώμη δεν έπεσε σε μία μέρα. Ούτε και η Πόλη. Προηγήθηκαν πολλές αποφράδες μέρες για τον Ελληνισμό γεμάτες από Νενέκους και Εφιάλτες. Οι ίδιοι μας κυβερνούν και σήμερα. Η πιό προδοτική και ελεϊνή, η πιό τραγική και ξεπουλημένη κυβέρνηση όλων των εποχών, από συστάσεως του νεοΕλληνικού κράτους, είναι σήμερα στα πράγματα. Την άθλια όσο και δραματική επιλογή των Ελλήνων, με δεδομένο ένα κατεστραμένο από τη δεξιά κράτος, θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά. Η καταστροφή θα είναι πολύπλευρη, τόσο σε επίπεδο οικονομίας όσο και σε επίπεδο άμυνας. Υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Η κοινωνική σήψη και η οικονομική κατάρρευση επιφυλάσσουν δεινά πολλά για τον τόπο. Έχει παρατηρηθεί ιστορικά ότι η πολυπολιτισμικότητα, η διάλυση της κοινωνικής συνοχής και της οικονομίας, το δουλεμπόριο και η άλωση των οικονομικοκοινωνικών υποδομών ενός έθνους, από ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό του. Η Κυβέρνηση των εβραίων που κυβερνάει την Ελλάδα -μέσω της Ουάσιγκτον- θα βάλει την οριστική ταφόπλακα στην πατρίδα μας. ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΗ. Ο Αφανισμός τους. Είμαι πολύ μικρός και ασήμαντος για να τους εξολοθρεύσω. Όποιος το κάνει όμως θα προσφέρει έργο στην Πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ .
    ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΗ 2 ΠΟΛΩΝΟΙ ΜΙΑ ΛΥΘΟΥΑΝΗ ΚΑΙ 2 ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ- ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ - ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΦΤΗΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ
    ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ ΒΛΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΜΑΡΙΓΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΗΣ ΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΗ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΕΙΕΣ [ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ] ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO PROBLIMA AFTO EAN EIMASTE STHN AMERIKH TA TO EIXAME LISI STHN STIGMI.KANE,OTI KAMW,AFOY TELETE KOIRIOI NA YPOIRETISETE STON ELLHNIKO STRATO,TRABATE NA POLEMISETE STHN PROTI GRAMI,KAI NA YPERASPISTITE TA DIKEOMATA KAI TA IDANIKA THS NEASAS XORAS KAI OSI APOMINETE PARTE KAI MIA SINTAXI ANAPIRIAS.ALLA EDO BLEPOIS DEN EXOYME STRATO ALLA ENA TOYRLOYMPOYKI RAGIADON POY ARESKONTE NA KAMARONOYN STA KOKTEIL PARTI PEFTONTAS MEXRI ENOS STON MPOYFE ME TOYS KEFTEDES KAI STEIS PARELASIS NA SKOTONONTE PISO APO TON EKASTOTE PROTIPOYRGO GIA MIA FOTOGRAFIA REZILEVONTAS THN OIKONA TOY AXIOMATIKOY KAI THN ENIA PROS THN ELEFTERIA POY KERTISAN ME PARISIA TISIES KAI ETNIKO STENOS OI PROGONI MAS TO 1920-22 KAI TO 1940-45

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετὰ τὴν ἀπόδωσι τῆς Ἑλληνικῆς ἰθαγενείας σὲ ἀλλοφύλους, τὸ λογικὸ ἑπόμενο ἦταν ἡ εἴσοδος τῶν ἀλλοφύλων στὶς Ἔνοπλες Δυνάμεις (φαντάζομαι καὶ στὴν Ἀστυνομία τὸ ἴδιο θὰ γίνῃ, δὲν νομίζω ὅτι ὁ ΠΡΟΠΟ εἶναι περισσότερο «ῥατσιστής»). Δεῖτε καὶ ἕνα προφητικὸ σχόλιο ποὺ εἶχα κάνει πρὶν 9 μῆνες ἐδῶ στὸ stoxos.gr, ὅπου προέβλεπα καὶ τὴν ἀπόδωσι τῆς Ἑλληνικῆς ἰθαγενείας σὲ ἀλλοφύλους καὶ τὴν εἴσοδο τῶν ἀλλοφύλων στὶς Ἔνοπλες Δυνάμεις. Δυστυχῶς ἐπιβεβαιώθηκα 100%. Οἱ Ἔνοπλες Δυνάμεις ἦταν μέχρι σήμερα ὁ θεσμὸς μὲ τὴν μεγαλύτερη ἀξιοπιστία στὸν Ἑλληνικὸ λαό, καὶ ὁ μόνος ποὺ ἀπέμεινε στὸν ὁποῖο ὁ λαός μποροῦσε νὰ ἐλπίζῃ κάτι. Ἀπὸ σήμερα τελειώνει καὶ αὐτό. Εἶμαι εὐτυχὴς ποὺ ὑπηρέτησα στὸν Ἑλληνικὸ Στρατὸ ὅταν στοὺς θαλάμους τῶν στρατοπέδων ὑπήρχαν Ἕλληνες συνάδελφοι κληρωτοί, καὶ ἐκτελοῦσα διαταγὲς καὶ παραγγέλματα Ἑλλήνων ἀξιωματικῶν. Αὐτὸ σὲ ἐλάχιστα χρόνια θὰ εἶναι ὄνειρο ἀπατηλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι δεν προσευχομαστε? γιατι δεν δειχνουμε λιγη μετανοια εστω και στο παραπεντε να μας λυπηθει ο Θεος?? ξεχναμε τις προσευχες στην Αγια-Σοφια? οι προγονοι μας παντα με τη βοηθεια του Θεου τα βγαζαν περα, ειχαν και μουτρα ομως να τη ζητησουν γιατι ηταν σωστοι Χριστιανοι. ναι στον αγωνα, ναι στο να ενωθουμε ολοι και να γινει χαμος εκει κατω στη βουλη, πρεπει ομως να ζητησουμε και ανωθεν βοηθεια γιατι με τα μεγαθηρια που εχουμε να παλεψουμε δε θα ανταπεξελθουμε μονοι μας..! ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμια αντιδραση απο τους γαλοναδες,ξερετε αυτους με τα βαρυτιμα παρασημα και τα χρυσα σιριτια;
    Σταματηστε τις κλαψες μερικοι και τις γυναικουλιστικες μοιρολατρειες,παρτε τις τυχες σας στα χερια σας,αρχιστε να εξοπλιζεστε και να εκπαιδευεστε μονοι σας,θα κανουμε τον δικο μας στρατο,εναν στρατο Ελληνων πατριωτων.
    20,30,50 ατομα σε καθε πολη,ισως και περισσοτεροι γιατι οχι,οταν θα ερθει η ωρα θα μπορουν ν'αλλαξουν τα πραγματα και να σωσουν την πατριδα.
    Τα ψεμματα τελιωσανε,η' ακολουθατε η' μεινετε σπιτια σας και περιμενετε να σας σφαξουν οι "αντικαταστατες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @14/4/10 9:47 μμ

    Με την προσευχούλα και τους αγίους πατεράδες δεν βγαίνει τίποτα. Δες το Βυζάντιο για να καταλάβεις. Με το ντουφέκι όμως μπορεί να αλλάξει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Afou o enas Legete TSANT _MINEIKO, O ALOS O BENIZELOS LEGWTAN TOURKOGLOU!!
    O XRYSOSKATOULIDHS LEGWTAN KOEMTZOGLOU KTL, AFOU EINE OLOI TOUS KSENOI TI PERIMENETE NA YPOSTIRIKSOUN TON ELLHNA? TO EXW KSANAGRAPSEI H ELLAS 8A XA8EI,8A KSANASKLABW8EI KAI KALA NA PA8EI!!! TETIOS LAOS ,TETIA KATOXH XREIAZETE!!

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hellraiser για αλλη μια φορα λιτοs και περιεκτικοs.Απο οπλα ομωs πωs θα βρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΩΝ! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 21 ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ! ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΛΑΨΕΣ ΑΠΟ "ΑΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΤΟ 1935 ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΣΤΟΛΗ ΤΙΜΗΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε φιλε Α Βυζαντινε, που σε χανω που σε βρισκω ολο μπροστα στα ποδια μου, γραφε ελληνικα να σε καταλαβαινουμε ολοι(κι εσυ pelekis). Oσον γι'αυτα που γραφεις εσυ hellraiser,τι ειδους αντιδραση περιμενεις απο το στρατο? Διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο στο ΣΤΟΧΟ προχθες. Για πειτε μας τι ακριβως πρεπει να κανουμε? Να χωριστουμε παλι στα δυο και να σκοτωνομαστε οπως το '45-'48? Γνωριζετε οτι απ'το '81 και μετα ολα(σχεδον)τα στελεχη(οπως βεβαια και σε καθε νευραλγικη θεση στον κρατικο μηχανισμο οπου περνουσε το χερι των κυβερνοντων) ειναι... πρασινα παιδια και οσα δεν ηταν δεχονταν (και τωρα ακομα)πολεμο για να παραιτηθουν ή να μην προαγονται κανονικα? Βρηκαμε το μπελα μας το '67 που εκεινοι που τολμησαν τοτε, σαπισαν στη φυλακη. Γιατι κανεις σας(μας) δε φωναξε να λευτερωθουν? Γιατι τα οσα καλα εκαναν για τον τοπο(σε μερικες περιοχες της Ελλαδας ακομα πινουν νερο στ'ονομα τους)δεν προβληθηκαν ποτε απο κανεναν? Γιατι αφηνετε τους δασκαλους στα σχολεια να μαθαινουν μπαρουφες στα παιδια σας για την εποχη της επταετιας και κατα συνεπεια να βλεπουν με κακο ματι τις ενοπλες δυναμεις? Ειμαι σιγορος πως αν καποια στιγμη ακουστει η... κλαγγή των οπλων που καποιοι ορεγονται θα ειναι προβοκατορικη ενεργεια καποιων για να κανουν οριστικη "παραγραφη" των ευθυνων που θα εχουν για την εσχατη προδοσια που επικειται! Σα να τους ακουω να λενε: "Ο ΛΑΟΣ ΗΘΕΛΕ, ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΚΑΤΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ(ΤΑ ΠΟΙΑ?)ΗΘΗ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε φιλε Α Βυζαντινε, που σε χανω που σε βρισκω ολο μπροστα στα ποδια μου, γραφε ελληνικα να σε καταλαβαινουμε ολοι(κι εσυ pelekis). Oσον γι'αυτα που γραφεις εσυ hellraiser,τι ειδους αντιδραση περιμενεις απο το στρατο? Διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο στο ΣΤΟΧΟ προχθες. Για πειτε μας τι ακριβως πρεπει να κανουμε? Να χωριστουμε παλι στα δυο και να σκοτωνομαστε οπως το '45-'48? Γνωριζετε οτι απ'το '81 και μετα ολα(σχεδον)τα στελεχη(οπως βεβαια και σε καθε νευραλγικη θεση στον κρατικο μηχανισμο οπου περνουσε το χερι των κυβερνοντων) ειναι... πρασινα παιδια και οσα δεν ηταν δεχονταν (και τωρα ακομα)πολεμο για να παραιτηθουν ή να μην προαγονται κανονικα? Βρηκαμε το μπελα μας το '67 που εκεινοι που τολμησαν τοτε, σαπισαν στη φυλακη. Γιατι κανεις σας(μας) δε φωναξε να λευτερωθουν? Γιατι τα οσα καλα εκαναν για τον τοπο(σε μερικες περιοχες της Ελλαδας ακομα πινουν νερο στ'ονομα τους)δεν προβληθηκαν ποτε απο κανεναν? Γιατι αφηνετε τους δασκαλους στα σχολεια να μαθαινουν μπαρουφες στα παιδια σας για την εποχη της επταετιας και κατα συνεπεια να βλεπουν με κακο ματι τις ενοπλες δυναμεις? Ειμαι σιγορος πως αν καποια στιγμη ακουστει η... κλαγγή των οπλων που καποιοι ορεγονται θα ειναι προβοκατορικη ενεργεια καποιων για να κανουν οριστικη "παραγραφη" των ευθυνων που θα εχουν για την εσχατη προδοσια που επικειται! Σα να τους ακουω να λενε: "Ο ΛΑΟΣ ΗΘΕΛΕ, ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΚΑΤΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ(ΤΑ ΠΟΙΑ?)ΗΘΗ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΔΑΜΕ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΗ: Η ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ, Ο ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ Κ.Α. ΝΑ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΚΑΤΑΜΗΝΙΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΜΠΟΥΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειχα ξανακανει ενα σκληρό σχόλιο και μου το κοψατε.
    Συγκεκριμένα ειχα αναφέρει ότι για να αναστηθεί η χώρα, χρειαζόμαστε ένα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από πατριωτικές δυνάμεις λαου-Στρατού.
    Εάν δεν βρεθεί ένας ηγέτης ο οποίος θα οδηγήσει τους ελληνες σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ τοτε θα θαφτουμε σαν Εθνος.
    Αυτην την στιγμή οι Εβραικής καταγωγής ανθελληνες που διοικούν κανουν οτι θελουν.
    Επιτέλους αν οργανωθεί από καποιον Ελληνα στρατιωτικό ή μη λιγη σημασία έχει μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ για να σωσουμε την Πατριδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.) ΝΑ ΣΕ ΑΜΟΛΑΝΕ ΚΡΥΦΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.......ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Η ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Η ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το βυζαντιο ειδα γι αυτο και μιλαω για προσευχη.. οσο στο Βυζαντιο ηταν σεμνοι ολα πηγαιναν καλα. οταν την ειδαν καπως ομως και γιναν εγωιστες και ξεχασαν και το θεο τους και ολα τα συναφη, ηρθε η παρακμη 15/4/10 9:47. και αν νομιζουν μερικοι ψυχακηδες οτι απο μονοι μας ειμαστε ικανοι για ολα ειναι βαθια γελασμενοι. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. και αυτα που μας συμβαινουν, τα επιτρεπει και μας συμβαινουν!! γιατι σα λαος επιμενουμε επι δεκαετιες να επιλεγουμε την καταστροφη μας. γιατι μη μου πειτε οτι αυτες οι κυβερνησεις βγηκαν απο μονες τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AMERIKANAKIA THA GINOUME?

    ΤΗΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΟΕΓΓΛΕΖΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο
    και δυστυχως θα περασει
    γιατι ετσι το θελει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    ΒΛΕΠΕ δολλαριο και ευρω
    ,οι εχθροι του Ελληνισμου
    και δυστυχως διοτι δεν εχουμε στρατηγους σε ΕΛΑΣ και ΕΣ
    για να αντιδρασουν οπως πρεπει.

    Φανταστειτε το παιδι σας να το δινει πραγγελματα ενας Αλβανος 2ης γενιας...
    η ενας Πακιστανος, η ενας... Θεος ξερει ποιος αλλος...

    Παμε να γινουμε Αμερικη χωρις λογο.
    Η Αμερικη εχει λογο να ειναι χιλιων εθνων κρατος, εμεις ΟΧΙ.
    Οσο δεν υπαρχουν Μεταξαδες και Παπαδοπουλοι(του 67 και του 2004)θα ερθουν καταστροφικες ημερες για τον Ελληνισμο.
    Αληθεια ΣΤΟΧΕ... Ο Λοχιας που ειναι ???

    Ολγα Αθανασιαδου
    Μακεδονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φιλτάτη κ. Αθανασιάδου,

    Τα ίδια έλεγαν και οι Αμερικανοί για τους μαύρους πριν 100 χρόνια. Μέχρι το 1968, οι μαύροι γινόντουσαν το πολύ συνταγματάρχες. Έπειτα άνοιξε όλη η ιεραρχία του στρατού, όπως και όλων των δημοσίων κλάδων.

    Οι μαύροι, οι οποίοι είχαν τραβήξει τα πάνδεινα από τους λευκούς, είχαν κάθε λόγο να τους μισούν και, κατά τεκμήριο, δεν έπρεπε ποτέ να μπουν στον στρατό. Μπήκαν, όμως, και δεν έγινε τίποτε απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.