Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

ΤΟ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ' ΣΤΟΥΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Το νέο περιστατικό έλαβε χώρα στη Μύκονο. Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι του...

ΤΟ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ' ΣΤΟΥΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Το νέο περιστατικό έλαβε χώρα στη Μύκονο. Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι του νησιού στην «Espresso», τέσσερα άτομα αλβανικής καταγωγής (δύο γυναίκες και δύο άνδρες, ηλικίας από 35 ώς 40 ετών), που ζουν στη Μύκονο, κατέβασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία -η οποία ήταν αναρτημένη έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας- την έριξαν στο έδαφος και στη συνέχεια άρχισαν να την ποδοπατούν.
Την αποτρόπαια πράξη των Αλβανών είδε ένας κάτοικος του νησιού.Αναυδος, τους ρώτησε γιατί το έκαναν και εκείνοι φέρεται να του απάντησαν ότι είχαν πιει πολύ αλκοόλ και δεν ήξεραν τι έκαναν. Κατόπιν, επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο Ι.Χ. και έγιναν «καπνός».
Πρέπει να σημειωθεί, πως πρόκειται για ένα από τα απανωτά περιστατικά βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου που σημειώνονται τους τελευταίους μήνες σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.
Τελευταίο περιστατικό, η αποτρόπαιη πράξη ομάδας αλοδαπών που έβαλε στο μάτι την ελληνική σημαία που κυμάτιζε στο κάστρο του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο
.

πηγή:espressonews
αετός για το stoxos.gr

12 σχόλια

  1. Οταν αρχισουμε να τα σφαζουμε αυτα τα βρωμερα ποντικια να δουμε ποιος απο τα αδελφια τους{μητσοτακης,καραντζαφερης,παπατριχα,τσιπρας,παπαντρεου,σαμαρας,"αντιεξουσιαστες",ντορα,αλβανανος κτλ}θα τα σωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PARETAE TA METRA APO ATHINA, O BERISAS MAS EXOUSAE STO BOREA HPEIRO AKOMI KAI 200 XEILADES KOSMO. ENO I EHBREI POLEMANE ME TYH AMERIKI NA ARPAKSOUNAE APO 2000 XEILADES XRONIA TO GERUSALEMI, I ELADA AFINI TUS MONGOLDES ALVANUS NA ARPAKSOUNAE TA KOMATIA TYS BOREA HPERU. GRAPSTAE ALIMONO SAS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ;ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρεπει να βγουμε σε αντεπιθεση και το πρωτο και καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να ANA- μεταφραστουν ΟΛΑ τα αλβανικα τραγουδια της Βορειου Ηπειρου Μας στα ελληνικα και να προβληθουν στην εκπομπη του Παναγιωτη Μυλωνα Πρωτα και μετα σ ολα τα μμε. Δεν γινεται οι τουρκοσποροι να τραγουδαν το στης Παργας τον ανηφορο και το Μαγια μουχεις καμωμενα στην εμετικη μπασταρδογλωσσα τους να αποκαλουν τσαμουργια την Νοτιο Ηπειρο ΜΑΣ και μεις να τους κοιταμε με σταυρωμενα χερια! Οσο για το καυσιμο των σημαιων αυτο δειχνει δειλια και αδυναμια! Και οι Αραβες καιν καθε μερα εβραιικες και αμερικανικες σημαιες αλλα αυτο δεν τους χρησιμευη σε τιποτα!
    ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΒΟΡΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΙΣΩ!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!
    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @1:48
    Που να τρεχεις με τα τακουνια τωρα στα πλακωστρωτα της Μυκονου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Paidia, edo oi Tourkoi kanoun voltes sto Aigaio, ftanoun mexri to Sounio,tin epomeni fora 8a apovivastoun gia na fane pagoto sto Faliro, pos oi vromoAlvanoi na min kanoun paromoia;;;

    Afou h kyvernisis tou avaptistou Papandreou kai tis symmorias tou exoun valei skopo na katastrepsoun tin Ellada kai oi Ellenes den kanoun tipota gia na tous stamatisoun, veveos 8a ginonte afta ta aisxra gegonota,apo ta Alvanika 8rasydeila ka8ikia,kai ton ypoloipo syrfeto pou exei mazeytei sta iera Ellinika edafi!!

    Ellenes eos pote 8a antexete tetoies TAPEINOSEIS APO TOUS BAPBAPOYS;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Xrysh Avgh Kai alloi Ellhnes prepei na apanthsoun.....
    STO NA PODOPATOUN TIN SHMAIA MAS OI TOURKOSPOROI ALBANOI,EITAN ME8YSMENOI,STO NA ODHGOUN OMWS AMAKSI DEN EITAN ME8YSMENOI?
    OI MYKONIATES DEN EXOUN DIKANNA?
    H PROSTASIA TIS SHMAIAS MAS "EPAFIETE" STON PATRIWTISMO TWN ELLHNWN,KOPSTE TA XERIA KAI TA PODIA OPIOUDHPOTE ALBANOU KAKOPIOU APLWSEI XERI...
    PREPEI KAI EMEIS NA GEINOUME KAKOI POLI KAKOI ALIWS ......
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. prosexte mi dinete stoixeia apo dw mesa h selida einai se amerikaniko server!

    Η προστασια της σημαιας απαφιεται στον πατριωτισμο των Ελληνων. Τον Ελληνα που θα αντιδρασει για το εθνικο του συμβολο ωφειλουν και θα τον προστατεψουν οι αλλοι Ελληνες κι απο το προδοτικο καθεστως κι απο τους εχθρους το τοπου μας. Ευτυχως ο θεος εδωσε επιτελους τις καταστασεις για να ξυπνησουν οι Ελληνες!
    Να χαιρεστε και να μη στενοχωριεσται γιατι ερχετε ο καιρος να δωσουμε εξετασεις Ελληνες! Και θα τις περασουμε ΟΛΟΙ με αριστα!
    Να ειστε πονηροι σαν τα φιδια και τομληροι σαν τα Λιονταρια!

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ;ΖΗΤΑΓΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!ΞΥΠΝΑ !ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΧΩΡΑ!ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΑΟΣ ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΣ.
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ,ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ:ΑΝ ΘΕΣ ΕΙΡΗΝΗ ,ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!
    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ,
    ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΩΚΤΟΣ...Κυριε ελεησον με ΤΩΝ ΜΥΚΟΝΙΑΤΩΝ

    ....

    +Παπαλοχιας ο εσχατος
    σε υπερατλαντικη ιεαροποστολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α......ΜΠΑΑΑ......
    ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ
    ......ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.