Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ... Τελικά το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας θα στεγάσει το μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτ...

ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ...

Τελικά το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας θα στεγάσει το μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό και το μουσουλμανικό νεκροταφείο στο Σχιστό! Αυτό συμφωνήθηκε σε συνάντηση σήμερα του δημάρχου της Αθήνας, Νικήτα Κακλαμάνη, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσία των αρμόδιων στρατιωτικών -υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, ο υπουργός απεδέχθη τις προτάσεις του δήμου και έδωσε οδηγίες στους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου του, στο βαθμό που τον αφορά, να δρομολογηθούν λύσεις και για τα τρία θέματα. ...»»»
Μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9.84», ο Ν.Κακλαμάνης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι και στα τρία θέματα θα δοθεί οριστική λύση «επ’ ωφελεία των κατοίκων της πόλεως των Αθηνών».
Υπενθυμίζεται ότι τρεις αρχηγοί του Π.Ν. (Π.Χηνοφώτης, Δ.Γούσης και Γ.Καραμαλίκης) αρνούντο να δώσουν τις εκτάσεις για τέτοια χρήση. Τι να σκέφτεται άραγε ο ναύαρχος Κουντουριώτης, εκεί, στον άλλο κόσμο, για τους απογονους του;


πηγή:enantion-olwn.blog
αετός για το stoxos.gr

12 σχόλια

  1. Κατ΄αρχ΄ξν οι περισότεροι "κάτοικοι" δεν είναι Αθηνών αλλά λαθραίως εσελθόντες στην χώρα. Είναι κάτοικοι πακιστάν. Μπαγκλαντες, σομαλίας...κτλ.

    Όσο για τον Κουντουριώτη και τους υπόλοιπους δεν τρίζουν τα κόκκαλά τους γιατί παιθαίνουν για δεύτερη φορά βλέποντας τα χάλια και την προδοσία.

    Είθε η οργή νεκρών και ζωντανών να πέσει στα κεφάλια τους...εκτός αν προλάβουν πρώτα οι προστατευόμενοί τους αφροασιάτες που το κατέχουν καλά το σπορ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEN PREPEI NA EPITREPSOUME NA BALTHEI ESTO KAI MIA PETRA STON IERO AFTO TOPO I SE OPIODIPOTE ALLO MEROS TIS ELLADOS YIA NA KTISTEI TZAMI KAI MOUSOULMANIKO NEKROTAFEIO.

    OI ELLINES PATRIOTES PREPEI NA TINAKSOUN STON AERA OTI PROOROZETAI YIA TZAMI I NEKROTAFIO YIA MOUSOULMANOUS.

    TZAMIA KAI NEKROTAFIA EXOUN STIS XORES TOUS. MPOROUN NA PROSEFXEITHOUN KAI NA TAFOUN STO PAKISTAN, AFGANISTAN, MBAGLADESH KAI ARAPIA. I ELLINIKOI AERES OPOS KAI I ELLINIKI GH THEN XREIAZONTAI RYPANSI APO MOUSOULMANOUS!



    Georgios (Kyprios, monoimos katoikos Germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΣΠΡΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ. ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΚ. ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ.... ΝΑΥΑΡΧΕ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον Δήμαρχο που τον ψήφισαν οι Αθηναίοι και όχι οι Λαθρομετανασταίοι. (ακόμα)
    Κε Δήμαρχε, το τζαμί που προτίθεστε να κάνετε θα είναι "Σουνιτικό" ή "Σιιτικό";;;Αφου θα είναι όπως δηλώσατε «επ’ ωφελεία των κατοίκων της πόλεως των Αθηνών». (δεν διευκρινίζετε όμως ποίων κατοίκων. των γκάγκαρων που σας ψήφισαν ή των λαθραίων που σας "χτενίζουν") άντε να δούμε τι θα λέτε σε λίγο καιρό όταν οι φατρίες και τα στίφη των λαθραίων θα αρχίσουν να αλληλοσφάζονται εμφορούμενοι από τα υψηλά "πολυπολιτισμικά" τους "ιδανικά". Κε Δήμαρχε!! Αν δεν τοχετε καταλάβει, εδώ είναι Ελλάς. Σε όποιον λαθραίο δεν αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση, ας πάρει την άγουσα για την πατρίδα του. Ουδείς τον κάλεσε, ουδείς τον κρατάει με το ζόρι. (ή μηπως δεν είναι έτσι;;;). Θα ήταν πολύ καλλίτερα αν ρίχνατε το βάρος της προσπάθειας σας και το κύρος της προσωπικότητά σας, για την επίλυση ας πούμε των σκουπιδιών και της καθαριότητας των ΑθηνώνΔεν μας "καίει" το τζαμί των λαθραίων. Επαναλαμβάνω! σε όποιον αρέσει. Διαφορετικά πίσω στο χωριό του. Αυτό που πραγματικά μας καίει είναι η υγεία ημών και των παιδιών μας. Επ' αυτού μπορείτε να κάνετε κάτι;;;;;; Αθηναίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμε Κε αρχηγέ του ΠΝ. Αν θέλετε να δώσετε χώρο για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, δώστε τους τα χωράφια σας. Αν δεν το'χετε καταλάβει, το ΠΝ (όπως και ο Στρατός και η Πολεμική Αεροπορία) διαχειρίζεται, δεν κατέχει, ότι του παραχώρησε και πληρώνει ο Ελληνικός Λαός για την εκπλήρωση της αποστολής του. Αν θέλετε να παραχωρήσετε κάτι, παραχωρήστε την προσωπική σας περιουσία. Εσείς θα πρέπει να συγκεντρωθείτε σε άλλα πράγματα ούτως ώστε να περιορίσετε (αν δεν μπορείτε να εξαλείψετε) τις τούρκικες "κρουαζιέρες" στο Αιγαίο, και για να καταστήσετε το ΠΝ πιο ισχυρό. Με εννοείτε βεβαίως. (υποβρύχια, Φρεγάτες, κορβέτες, αεροσκάφη ΝΣ κλπ.). Το αν θα έχουν τζαμί ή όχι οι λαθραίοι εισβολείς, ποσώς θα πρέπει να σας απασχολεί. Θα έπρεπε όμως να σας απασχολεί η θωράκιση του Αιγαίου ωστε να μην είναι μια θάλασσα "μπάτε σκύλοι αλέστε". Τά σεβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΕΙΧΑΝ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ...ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΘΕΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 4/3/10 8:08 μμ

    Θα φωναζουν συνθηματα μεσα στην ΔΥΚ οταν γινεται σχολειο, και προβλεπω στο μελλον να γινονται διαβηματα απο τους μουσουλμανους που θα ειναι μεσα στο νεκροταφειο.. Και το χειροτερο ειμαι σιγουρος οτι θα δικαιωθουν και η ΔΥΚ θα γινει παιδικος σταθμος οπως οι Καταδρομες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΠΗΚΕ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΡΚΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ;;;;

    ΤΖΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΙΣΕΙ ΒΑΘΕΙΑ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΤΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΚΤΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΕΤΣΙ ΒΑΖΟΥΝ ΡΙΖΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ;;;;;
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ, ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΒΑΛΑΝΕ ΤΙΜΗ.
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ;;; ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑ;;

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΛΗΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.
    ΖΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΛΙΒΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ ΑΠΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΟΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ.

    ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821!! ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΦΩΝΑ! ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο Λ Ω Ν ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΓΝςΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ. ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΜςΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ?. ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΜΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΝΑ? ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ. ΚΩΛΟ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΚΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΜΟΥΧΑΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΧΙ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΓΕ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ? ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν στέλεχος του ΠΝ μ΄ αρεσει η ιδέα να αναλάβουμε το μουσουλμανικό νεκροταφείο... Βέβαια να μην διαθέσουμε μόνο την έκταση αλλά να διαθέσουμε και τους πελάτες του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.