Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6000 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Ε.Δ. ΑΠΟ ΤΟ 1974 ... Ο «ανθός» των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, περισσότεροι από 6.000 αξιωματικοί από το...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Ε.Δ. ΑΠΟ ΤΟ 1974 ...

Ο «ανθός» των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, περισσότεροι από 6.000 αξιωματικοί από τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη-αντισμήναρχου-αντιπλοίαρχου και άνω, αποχαιρετούν την Σημαία που υπηρέτησαν με πίστη και αφοσίωση από τα 18 τους χρόνια και δηλώνουν παραίτηση στην υπηρεσία τους από σήμερα λόγω των οικονομικών μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αφαίμαξη - κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να φτάσουν και τις 10.000 οι παραιτήσεις - των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από το 1974.

Και σίγουρα θα έχει καθοριστικές συνέπειες στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων καθοριστικότερες από οποιοδήποτε «αυτοεμπάργκο» εξοπλισμών στα οποία μας έχουν συνηθίσει οι κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια.

Είναι μία ολόκληρη γενιά υψηλής ποιότητας αξιωματικών, οι οποίοι κατετάγησαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και είναι τα πλέον καταρτισμένα, μορφωμένα και υψηλής επιχειρησιακής αξίας στελέχη των Ε.Δ. με μία δεκαετία έργου μπροστά τους.
Βάσει των μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες ένας αξιωματικός σε αποστρατεία θα παίρνει μέχρι και 15% μεγαλύτερο μισθό από τον εν ενεργεία συνάδελφό του. Ο λόγος είναι το «κόψιμο» του επιδόματος κατά 12% επιπλέον! Αν προστεθεί και η μείωση των δώρων κατά 30% (δεν αφορά τους συνταξιούχους) τότε οι μόνιμοι καταντούν επαίτες…
Πέρα από τα οικονομικά θέματα που ανακύπτουν (αλήθεια πως θα πληρώσει όλους αυτούς τους δικαιούχους το ΜΤΣ;) υπάρχει και το επιχειρησιακό σκέλος: Αυτή η «μαύρη τρύπα» στο ελληνικό στράτευμα κανείς δεν ξέρει πως θα κλείσει. Είθε να βοηθήσει ο καλός Θεός της Ελλάδας να σωθούμε από τα χειρότερα…

πηγή:defencenet
αετός για το stoxos.gr

8 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ
    ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ

    ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΡΤΕ 150 ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
    http://www.youtube.com/watch?v=RwOGerEt0Wg&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ke O THEOS o idios kourastike ke aganaxtise me tin Ellada ke tous ellines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι οπως η ιστορια μας διδασκει ο" καρκινος δεν θεραπευεται με ασπιρινες".Τιποτα και ποτε δεν κερδισαμε με ψιθυρους και παραπονα.Το χρημα ανατρεπεται και καταργειται απ το αιμα.{ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ}.ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟ΅Σ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΛΗ για τα ιδεωδη μας και την κληρονομια μας.Για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμο και τα δικαια της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΑ - ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ - ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ. ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΗΜΟΥΝ -ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ- ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΡΥΠ. ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ 50 ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ Ή ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΗΜΙΑΙΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΑΙΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ; Ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι καταντησαν τις ένοπλες δυνάμεις
    να είναι επαίτες,να είναι οι πλέον κακοπληρωμένοι,χωρίς τις αρμόζουσες παροχές που λαμβάνουν άλλοι Στρατοί σε άλλες χώρες, ακόμα και στην Τουρκία που έχει υψηλότατο πληθωρισμό.
    Έφθασαν πολλοί Στρατιωτικοί να κάνουν και 2η δουλεία για να θρέψουν την οικογένεια τους,διοτι η σύζυγοι λόγω των πολλών μεταθέσεων δεν μπορούν να έχουν σταθερή δουλεία.
    Ετσι κατάντησαν τις ένοπλες δυνάμεις τα 2 βρωμερά και τρισάθλια κόμματα, ευθύνη υπάρχει όμως και στους ανώτατους αξιωματικούς που γλύφουν τους πολιτικούς τους προιστάμενους για να πάρουν επιτελικές θέσεις αδιαφορώντας για τα πραγματικά προβλήματα των κατωτέρων συναδέρφων τους.

    ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ
    ΔΟΝΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στοχε για ψαξε σε παρακαλω αν οι προθεσεις των φωστηρων στο υπεθα ειναι να ''καλυφθουν τα κενα'' στην επιχειρισιακη οροφη των Ε.Δ. αμεσα με ''ελληνοποιημενους'' αλβανοπακιστανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 1:43 πμ

    >ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΡΤΕ 150 ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!<

    Πού είναι η προδοσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΡΩΤΑΣ;;

    ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.