Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ Όσο κι αν φαντάζει απίστευτο. ακόμη και το μοίρασμα φυλλαδίων μπορεί να ε...

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Όσο κι αν φαντάζει απίστευτο. ακόμη και το μοίρασμα φυλλαδίων μπορεί να εισπράξει δεκαετίες φυλάκιση, όταν η συνεργασία του συστήματος με το αριστερό παρακράτος αποφασίσουν και σχεδιάσουν από κοινού τις ποινές. Αντιγράφουμε τα αδιανόητα μιάς καλοστημένης επιχείρησης, από την ιστοσελίδα της "Χρυσής Αυγής"...

ΜΟΙΡΑΣΑΝ… 17 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ(!!!) ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΞΥΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!!!

Μοναδικό «στοιχείο» οι μαρτυρίες των αναρχο-Συριζαίων. Καταδικάστηκαν για εξύβριση και απειλή, ενώ οι αριστεροί που εξύβριζαν και απειλούσαν, μπροστά σε αστυνομία και εισαγγελέα, κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κουκούλες, θεωρήθηκε από το δικαστήριο ότι δεν υπήρχαν, ότι δεν τους είδε κανείς!!! Οι “δημοκρατικές” αρχές πίεσαν ιδιοκτήτη καταστήματος που κατέστρεψαν οι αναρχο-Συριζαίοι να μη υποβάλλει μήνυση γιατί θα μπλέξει…

Το δικαστήριο αρνήθηκε να συνεκδικάσει τις μηνύσεις των Εθνικιστών κατά των αριστερών, ενώ επρόκειτο για την ίδια υπόθεση ερμηνεύοντας με αυθαίρετο τρόπο τον νόμο… Οι αριστεροί, που είχαν μηνυθεί από τους εθνικιστές, ήτανε… μάρτυρες κατηγορίας!!!
Όργιο ψευδολογίας από τους μάρτυρες και πλήθος αντιφάσεων… Όλα αυτά όμως δεν είχαν τελικά καμμία σημασία! Όλα ξεκίνησαν όταν προ ημερών μία ομάδα Εθνικιστών μοίραζε φυλλάδια στο κέντρο των Χανίων. Μετά την διανομή των φυλλαδίων οι συναγωνιστές μας πήγαν να καθίσουν σε κεντρική καφετέρια της πόλεως. Μία ομάδα «αντιεξουσιαστών» μαζί με μία διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισαν τον χώρο. Εκεί κατεύθασε και Εισαγγελεύς. Οπλοφόροι με ρόπαλα οι «αντιρατσιστές» φορώντας κουκούλες και κράνη… Καμμία σύλληψη! Αντίθετα, συνέλαβαν τους Εθνικιστές, ενώ έφτιαξαν ένα ολόκληρο παραμύθι περί δήθεν συμπλοκής που είχε προηγηθεί και στην διάρκεια της οποίας δήθεν ένας από τους Εθνικιστές έβγαλε μαχαίρι και τους απείλησε… Σαν καλοί ρουφιάνοι στην συνέχεια άρχισαν τις ψεύτικες αναγνωρίσεις και τα κατηγορητήρια και συλλαμβάνονται όπως είπαμε και προηγουμένως οι Εθνικιστές για να δικαστούν με την διαδικασία του αυτοφώρου. Με την σειρά τους και αυτοί μηνύουν δύο άτομα που είχαν αναγνωρίσει ανάμεσα σε αυτούς που είχαν επιτεθεί στο κατάστημα, τους είχαν εξυβρίσει και τους είχαν απειλήσει. Η αστυνομία δεν τους συλλαμβάνει με την διαδικασία του αυτοφώρου, όπως είχε καθήκον και επί πλέον το δικαστήριο δεν συνεκδικάζει την υπόθεση όπως αναφέραμε και πιο πάνω.

Σημειώνεται πως μαχαίρι δεν βρέθηκε και το είδαν μόνον οι ψευδομάρτυρες του ΣΥΡΙΖΑ. Σύνολο δηλαδή ποινών 17 ετών στη πραγματικότητα για διανομή φυλλαδίων! Τονίζεται ότι εντελώς αυθαίρετα δεν αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου στους κατηγορούμενους, οι οποίοι είχαν λευκό ποινικό μητρώο! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ! Αν νομίζουν ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις θα λυγίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα κάνουν λάθος!

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΟΙ ΕΦΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ… ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!

13 σχόλια

  1. Α ΡΕ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΒΡΩΜΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω μπορουν να διαπιστωσουν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το ποιος κρατα το λαβαρο του ΕΘΝΟΥΣ.Ο ελεγχος τους στηριζεται στην αγνοια σας.Εχουν τοση δυναμη οι εβραιοσιωνιστες που εχουν καταφερει να αποβλακωσουν ακομα και τους οργισμενους ΕΛΛΗΝΕΣ,αυτους δηλαδη που πλεον δεν ειναι η ποτε δεν ηταν σκυλια κανενος μασωνικου κομματος και να τους παραμυθιασουν πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι κατι κακο για τον τοπο ενω οι εχθροι μας ολοι ξερουν πως αν γινει η ΕΛΛΑΣ υποχειριο των ιδεων μας θα ξαναγινει κοσμοκρατορια.Ο ΥΜΝΟΣ της Χ.Α για ολους τους τιμιους αλλα μισοτυφλους ΕΛΛΗΝΕΣ."τρανων προγονων ιχνηλατες,λαμπρων αγωνιστων παιδια,οι νεοι ειμαστε σπαρτιατες με την γενναια μας καρδια,ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΟΞΑΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΦΩΣ,εμεις αναψαμε τη δαδα, σε μας γεννηθηκε η οργη,μια νεα θελουμε ΕΛΛΑΔΑ που θα σκεπασει ολη τη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαπιο δικαστικο συστημα ενος σαπιου αστικου ''δημοκρατικου'' μορφωματος που ονομαζουν κρατος. Λοιπον το κρατος παρακρατησε, μολυβι και ατσαλι σε καθε απλυτη κουκουλοσκουφιτσα οπου τους πετυχουμε, χασιμο μεσα στα στενα και ασε τους να ψαχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια,με συγχωρειτε αλλα δεν πιστευω οτι ειναι δυνατον να συμβαινουν ετσι τετοια πραγματα.
    Ερχεται καποιος Εισαγγελεας και σε κατηγορει αδικως και σου μοιραζει 17 χρονια φυλακη;Χωρις καμμια αποδειξη;;
    Ειμαστε σοβαροι;;;
    Δεν μας γραφετε ολη την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΘΡΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aν νομιζουν πως με την εβραιοσταλινικη τρομοκρατια και τους τσαμπουκαδες του αριστεριστικου παρακρατους οτι θα μας τρομοκρατησουν κι οτι θα καταφερουν να μας καμψουν το χρυσαυγιτικο αγωνιστικο φρονημα ειναι πολυ γελασμενοι.Κοετζογλου για αλλη μια φορα εκανες μια μεγαλη τρυπα στο νερο,παρε φορα και πξδηξε μεσα μαζι με τα φιλαρακια σου τους απλυτους συριζαιους.
    Α,μην ξεχασω,μπραβο κυριοι δικαστες αξιοι οι παχυλοι μισθοι σας,μαζι σας θα τα παρετε μην στεναχωριεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μεγαλύτεροι κουκουλοφόροι καταδότες-συνεργάτες των Ναζί κατά την διεξαγωγή του "Μλόκου" της Κοκκινιάς το 44, ήταν οι Μπραντώνης και Λυκουρέντζος, κομμουνιστικά στελέχη του ΕΑΜ της περιοχής που έκαναν "αντίσταση" καταδίδοντας Έλληνες. Η παράδοση συνεχίζεται. Γνήσιοι απόγονοι αυτών, οι συνοθυλευμένοι κίναιδοι και οι συνοδηπόροι τους. Αλοίμονο στους Λαούς που δεν διαθέτουν ιστορική μνήμη. Θα εξαφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χμμμ
    Μάλλον πάνε για 17Νοέμβρη αλλά αλλοδαπών.
    Δηλαδή σχεδόν ήδη το χουν κάνει έστω στις τάξεις των απλών "μαχητών του δρόμου".
    Τόλμα αργότερα να μην πάρεις αλλοδαπό στη δούλεψη σου ελληνοποιημένο, και να τύχει να σε καταγείλει στα κατά τόπους επιτελεία των αναρχικών. Α, τι εχεις να τραβήξεις. Μα τι λεω. Εδω μάλλον θα το ξεπεράσουν κι αυτό ακόμη ως γεννεές 14ες κατα τη συνηθη τακτική του ισοπεδόνω τα πάντα.

    Αυτό θα καταντήσουμε. Απο ενα κατσαπλιάδικο θα διοικείται η Ελλάδα, και τα Golden Boys και οι Βουλευταράδες, οι Δημοσιογραφάντζες, οι βολεμένοι, οι μεγαλογιατροί, οι μεγαλοδικηγόροι, οι ταϊσμένοι του συστήματος, που έχουν οικοία στας καλάς περιοχάς θα μας κουνάν το μαντίλι απο μακρυά καθώς θα πίνουν στην υγεία του κορόιδου. Συνένοχοι με το λούμπεν, το μαύρο, το σκοτεινό, το λαθραίο, το παρακμιακό, το σάπιο, το άναρχο. Οχι μόνο "τάξη" δε θα μπει με τα μετρα του Τζέφρυ και τη "καινούρια" Ελλάδα του ..Αλοίμονο μας κιόλας! Όπως καταντάν όλα τα μέτρα στην Ελλάδα παντοτε, έτσι κι αλλιώς.

    Εκεί πάμε. Αναρχοληστοσυμορίες θα νέμωνται τις πόλεις και τις γειτονιές και δε θα μπορείς και να αντιδράσεις. Μια τεράστια συμμορία όλοι τους, να σας πίνουν το άιμα και να τρώνε το βιός σας, πολιτικοί, Πράσινοι, Μπλε, Κόκκινοι, Καρατζαφερικοί όψιμοι νύν Μητσοτακικοί, Αναρχικοί, αλλοδαποί μαφιόζοι, άτομα του λούμπεν και παει λεγόντας. Ολη η πλύση εγκεφάλου στην αρχή για "εφυσηχασμό", για "συμπόρευση" για μη ρατσισμό, για "ανοχή", για αδιαφορία, για απονεύρωση, για μεθοδευμένη διάλυση του κοινωνικούς μας ιστού. ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ αποσκοπεί! Σε αυτή τη σούπα φιλοδοξούν να μας πνίξουν Έλληνες. Να εξαφανίσουν τη γειτονιά, την Ελληνικη κοινωνία, τη πολιτική συνείδηση/επικοινωνία μεταξύ μας, να σπείρουν τη πλήρη αδιαφορία και την απελπισία.
    Οχι μόνο στα όρια της νομιμότητας ή στα όρια της κοινωνικής ανοχής, αλλά θα έχουν ξεπεράσει και αυτά.

    Σε λίγο καιρό θα λέμε καλως ήρθατε στις Φαβέλες τις Ευρωπαϊκης Ένωσης, πρώην Ελλάδα και νυν επαρχιοποιημένη επικράτεια με προφανώς Γερμανό Αφεντικό που με το κόμπλεξ του μπορεί να δωρίσει τα φιλέτα σε τίποτα μεγαλοεβραίους, κατά το συνήθειο του. Οπότε θα ξαναγυρίσουμε 100 χρόνια πίσω κανονικοτατα.

    ΓΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ 40????????
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΦΑΒΕΛΑ?
    ΦΤΟΥ ΜΑΣ!!!

    Δεν προτρέχω καθόλου, ούτε είμαι εκτός θέματος γιατί αυτή η εξέλιξη στη Κρήτη μάλλον είναι ενα πρώτο βήμα απο αυτό που έρχεται.
    Η μάχη μας Έλληνες είναι απένταντι σε αυτό τον εχθρό πρέπει να το καταλάβουμε. ΟΛΟΙ οι Έλληνες!
    Ειναι ολο τους το συστημα που τωρα μεταβαλεται σε κατι εφιαλτικο και μαυρο σαν τις ψυχες αυτων που το μηχανευτικαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ! ΚΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χειροκροτώ τον ανώνυμο των 8.41
    Για τα δικαστήρια τώρα έχω να πω πως οι πατριώτες ανεξαρτήτως διαφωνιών πρέπει να υπερασπίζονται στα δικαστήρια τους διωκόμενους.Είμαι στη διάθεσή σας ως μάρτυρας υπεράσπισης.Φυσικά είδα τα...πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζούμε στιγμές άκρατης δικτατορίας - Ετοιμάζουν επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων καταστολής
    στην Ελλάδα!

    Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία...
    ...οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής , οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης......

    http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/03/blog-post_3752.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν μεταφρασουμε το 'Χρυσοχοιδης' στ' αγγλικα γινεται 'Goldsmith' και στα γερμανικα 'Goldschmidt'! Ο νοων νοωειτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.