Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ! Με τη συνοδεία αστυνομικών από τα σύνορα της Ελλάδας μέ...

ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!

Με τη συνοδεία αστυνομικών από τα σύνορα της Ελλάδας μέχρι τα Σκόπια, η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών έφθασε το μεσημέρι στα Σκόπια, με στόχο τη νίκη που θα συνοδευτεί και από μια καλή εμφάνιση στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι της (20.00, ώρα Ελλάδας), για την 5η αγωνιστική του Β' Ευρωπαϊκού ομίλου της προκριματικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ. Οι παίκτες του Τάσου Δούμπα προπονήθηκαν το απόγευμα στο κολυμβητήριο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Αυτό βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο της αποστολής, έτσι ώστε να... αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στις μετακινήσεις της αποστολής με το λεωφορείο. Επίσης οι αστυνομικοί που βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο της Εθνικής μετέφεραν στους συνοδούς της αποστολής ότι θα ήταν προτιμότερο να μη βγαίνουν οι παίκτες έξω με φόρμες που έχουν το εθνόσημο ή γράφουν "Greece"!

4 σχόλια

  1. Σκοπιανοί παίζετε Πόλο;
    Θα σας γαμ..... από το Κ(*)λο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν το λενε τα τρικο των Εθνικων το βροντοφωναζουν ακομα και οι πετρες οτι εκει, η Βορειος Μακεδονια ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια βολτα στην επαρχια μας κανουμε....για να τους μαθουμε..λιγο πολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι προδότες δεν θάλησαν να δοθεί μια και οριστική λύση και να εξαφανιστεί το κατασκεύασμα του εβραίου τίτο. Ελευθερία στο Ελληνικότατο Μοναστήρι. Οί Έλληνες εκεί δεν τολμούν να μιλήσουν Ελληνικά και εδώ έχουμε τους βοσκοπουλαίους υπαλλήλους της νομαρχίας και προπαγανδίζουν με την βοήθεια του κράτους ότι δεν είναι έλληνες , αντί να τους φάει το μαύρο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.