Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΝΕΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΛΗΝΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ Δίπλα στο υπάρχον κτίσμα και κάτω από τον μιναρέ κατασκευάζεται εκ θεμελίων νέος χώρος προσε...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ

Δίπλα στο υπάρχον κτίσμα και κάτω από τον μιναρέ κατασκευάζεται εκ θεμελίων νέος χώρος προσευχής.
Κάποιοι συστηματικά περιφρονούν την νομοθεσία και μας εμπαίζουν αφού γλυτώνουν την άδεια οικοδομής με την μεσοβέζικη λύση των μερεμετιών.
Βούτυρο στο ψωμί όσων σώνει και καλά θέλουν να επιβάλλουν με τρόπο προπαγανδιστικό τον ισλαμισμό και το κεμαλισμό στη Θράκη, αποτελεί η αδιαφορία των κρατικών φορέων ακόμα και σε εμφανείς παρανομίες. Έτσι μετά το μεγαλοπρεπές τέμενος στο αγροτικό χωριό Ήπιο του δήμου Αρριανών, των 297 κατοίκων, που κατασκευάζεται...με έρανο, μία νέα περίπτωση έρχεται να προστεθεί στην προσπάθεια αυτή. Μία άδεια απλής επισκευής από ότι φαίνεται ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν στον οικισμό Ληνό του δήμου Σώστη οι εργασίες για τη δημιουργία καινούργιου τεμένους!
Ο Ληνός ανήκει στα χωριά του λεγόμενου γιακά, βρίσκεται κατά μήκος της παλιάς εθνικής οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, μετά την έδρα του δήμου των Σώστη και αριθμεί 408 κατοίκους, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή πληθυσμού.
Το παλιό κτίσμα του χώρου προσευχής μαζί με τον μιναρέ βρίσκονται δίπλα στα νεκροταφεία του χωριού. Κανένας όμως εργάτης δεν ασχολείται με το παλιό οίκημα, που πιθανόν να έχει υποστεί κάποιες φθορές από το πέρασμα του χρόνου, για τις ανάγκες άλλωστε του οποίου βγήκε και η περιβόητη άδεια επισκευής. Οι εργασίες περιορίζονται σε διπλανό χώρο και στην κατασκευή ενός νέου τεμένους, ακριβώς κάτω από τον ήδη υπάρχοντα μιναρέ που γίνεται εκ θεμελίων. Η βάση και οι κολώνες του νέου κτίσματος έχουν ήδη τοποθετηθεί, αφού το συνεργείο βρίσκεται καθημερινά εκεί και ανενόχλητο συνεχίζει τις υποτιθέμενες εργασίες επισκευής και όλοι κοιμούνται τον ύπνο του μακαρίου.

πηγή:εφ.Χρόνος
αετός για το stoxos.gr

6 σχόλια

  1. που ειναι η ΧΑ βορειας Ελλαδας? που ειναι τα "πατριωτικα" κινηματα? που ειναι οι δικηγοροι να το σταματησουν δικαστικα? οταν απαντησετε ..συνεχιζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΛΗΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

    ΔΕΝ ΑΦΟΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ.


    ΔΙΟΤΙ ΟΣΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ. ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΛΑΒΙΑΣ;; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ;;;;

    ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 21.

    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΩΡΑ. ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ''ΕΛΛΗΝΕΣ''.

    ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΤΟ '21 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΒΑΖΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΚΛΟΜΠΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ "ΕΣΥ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ Η ΚΑΤΙ ΙΣΧΥΡΩΤΕΡΟ! ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μόνη λύση είναι το σπαθί. Στρατιωτικός νόμος χρειάζεται για να μπούν τα πράγματα στην θέση τους και να σφίξουν οι κώλοι κάποιων , τούρκων και κοτσαμπάσιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ.


    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ή ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
    ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΕΣ ΨΥΧΕΣ.

    ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΠΑΣΟΚ 160
    ΝΔ 91
    ΚΚΕ 21
    ΛΑΟΣ 15
    ΣΥΡΙΖΑ 13

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Ο/Η Alexandros είπε...
    που ειναι η ΧΑ βορειας Ελλαδας?....

    Η Χ.Α. ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ Η ΝΔ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ......

    ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΣ.

    ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ.

    ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2009 ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΆ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΈΚΤΗΜΆ ΤΗΣ !!!!

    ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΩΝΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ !!!!!

    ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΜΙΝΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ 2009 ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΥΠΟΤΙΜΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ...ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΑΝΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ .

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ....ΒΑΤΕΡΛΩ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΏΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΆΣΚΟΠΑ ΛΆΘΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    Υ.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΤΙ ΓΡΆΦΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΆ ΜΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.

    ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
    ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΎΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ....

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ 100% ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.