Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ-ΜΑΚΗ!

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ... ... Οι παλαβοί και με τη βούλα -όπως η περίπτωση του "...

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ...
...
Οι παλαβοί και με τη βούλα -όπως η περίπτωση του "Ταρζάν" της τηλεόρασης- δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να ασχολούνται με σοβαρά ζητήματα! Και όμως ο "Ταρζάν" -που ακόμα να μας πει που έχασε το περίστροφό του- προβαίνει για ακόμη μια φορά σε κιτρινισμό με εμφανή την προώθηση συγκεκριμένης προπαγάνδας. Ο... "αριστερός" ζάπλουτος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μαζί με άλλους ομοϊδεάτες του στα ΜουΜουΕ ανακάλυψαν τον... ρατσισμό, με αφορμή την δολοφονία του Αφγανού 15χρονου απο την βόμβα που εγκατέλειψαν τρομοκράτες της ίδιας ιδεολογικής τοποθέτησης με τον λεγάμενο και το συνάφι του. "...Υπενθυμίζεται ότι η αντεξουσιαστική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε έκρηξη βόμβας στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής», με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες καταστροφές, και στη συνέχεια δημοσίευσε μία άκρως επιθετική προκήρυξη αντιρατσιστικού περιεχομένου. Μία επίθεση εναντίον αλλοδαπών μεταναστών θα μπορούσε θεωρητικά να αποτελεί την ακροδεξιά απάντηση στους αντιρατσιστές των «Πυρήνων της Φωτιάς», σχολιάζουν στελέχη της ΕΛΑΣ… Αν το σενάριο αυτό αποδειχθεί αληθινό, τότε οι ελληνικές Αρχές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση, με τη σύγκρουση ακροαριστεράς-ακροδεξιάς να προσλαμβάνει ιδιαίτερα βίαιο χαρακτήρα, έχοντας ως επίκεντρο το μεταναστευτικό ζήτημα. Σε αυτή την περίπτωση, άγνωστη είναι και η ενδεχόμενη αντίδραση των οργανωμένων μουσουλμάνων μεταναστών, και ειδικά των ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων που υπάρχουν ανάμεσά τους, οι οποίοι στις 21 Μαΐου 2009 είχαν προκαλέσει σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας Έλληνας αστυνομικός κατηγορήθηκε ότι έσκισε μία σελίδα του Κορανίου"! Τα παραπάνω έγραψε η "ενημερωτική" διαδικτυακή σελίδα του "Ταρζάν", χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο και σύμφωνα με... πληροφορίες που δεν έχει κανένας άλλος αστυνομικός ρεπόρτερ, αλλά διαθέτει μόνο το... λαγωνικό Μάκης! Είναι ξεκάθαρο ότι κράτος και παρακράτος επιχειρούν, χρησιμοποιώντας μια χυδαία παραπληροφόρηση, να απενοχοποιήσουν τους συγκεκριμένους κύκλους παραγωγής τρομοκρατίας στην Ελλάδα! Οι λόγοι είναι προφανείς. Και δυστυχώς ο διαφημιζόμενος σαν "πετυχημένος" υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. σέρνεται πίσω απο επικίνδυνες προπαγάνδες, εάν δεν είναι ο ίδιος που τις προωθεί! Οι Έλληνες δέχονται μια πρωτοφανή επίθεση απο το οργανωμένο και δικτυωμένο παρακράτος και τις παραφυάδες του!
Δήμητρα Μυλωνά

12 σχόλια

  1. H BomBa Pou skotwse to Mikro Afganaki eine aristerhs proeleushs,Aplws den prolaban na eidopoihsoun tin Agaphmenh Efhmerida tous Oi tromokrates.
    H BOMBA DEN EGRAFE EPANW OTI PROORIZETE GIA METANASTES ,GIA NA POUME OTI TIN EBALAN DEKSIOI!!
    ARA OI PYRHNES KAI OI SEXTES SKOTWSAN TO MIKRO KAI PERIERGO AFGANAKI!!
    AS AFHSEI TIS MALAKEIES O GIOS TOU DOSILOGOU TRELOMAKHS POU KSEXASE NA PAEI FANTAROS....
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχθές ένα 15χρονο αγόρι διαμελίστηκε και ένα 10χρωνο κοριτσάκι κοντεύει να τυφλωθεί επειδή οι ανώμαλοι, θρασύδειλοι, καριόληδες αποφάσισαν να κάνουν "κοινωνικό αγώνα"! Αυτά είναι τα θύματα που άφησαν πίσο τούς οι πουσταράδες λοιπόν. 15άχρωνα και 10άχρονα παιδάκια μεταναστών. Ήθελα να'ξερα θα διαμαρτυρηθεί κανείς για αυτά θα θύματα όπως έγινε με τον Αλέξανδρο ή το Νιγηριανό; Θα βγει η Λάκα να πει τίποτα ή θα μείνει στην "πολιτική σάτιρα" της Τζούλιας, γαμώ το σπίτι τους. Αν δεν αντιδράσουμε θα υπάρξουν και άλλα θύματα! Πρέπει να συλληφθούν και να εκτελεστούν, αυτοί και όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΤΑΣ(Ι)ΜΑΚΗΣ .
    ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Ή ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΕΡΟΝ (ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ)!!! ΕΤΣΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΓΙΩΤΑΣ ΜΑΚΗΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας λέει πρώτα πού ήταν ο γιός του εκείνη την ώρα; Φημολογείται ότι έχει συλληφθεί 2 φορές μέχρι σήμερα. Και αν είναι αλήθεια, τότε έχει κάθε φορά, ύποπτο προσωπικό συμφέρον να απομακρύνει τις σκέψεις της αστυνομίας, από τον πρακτορίστικο δήθεν αντιεξουσιαστικό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Koemtzoglou "saltarhse" gia ta kala? I Prospa8ei na "Boh8hsh" Tous Pyrhnes kai tis Sextes ,pou Dolofonhsan To mikro kai Periergo Afganaki?
    Sto Deltio Eidhsewn tis ERT Stis 1800
    Shmera 28-3-2010, mas eipe o kyrios koemtzoglou oti autoi pou ebalan tin Bomba misoun tous Metanastes!! Mhpos ei8ele na ta riksei stous E8nikistes?
    BRE KARAGKIOZH KOEMTZOGLOU AUTOI POU EBALAN TIN BOMBA ,OPWS EIPE KAI O DHMOSIOGRAFOS THS ERT EINE H ORGANWSH --PYRHNES TIS FWTIAS-,GIATI RE TOURKO PROSPA8EIS NA ENOXOPOIHSHS ALOUS?
    META VGHKE O BOUGIAS KAI EIPE TA GNWSTA -SPITIA,SYNTAKSEIS,EPIDOMATA KTL STA 8YMMATA TIS ANARXOARISTERHS ORGANWSHS -PYRHNES TIS FWTIAS-.
    ELLHNES GIATI DEN GENH8HKATE AFGANOI,ALBANOI,BOULGAROI KTL?NA SAS APOZIWNEI TO KRATOS PLOUSIOPAROXA OTAN PEUTETE 8UMATA BIAS? BLAKES ELLHNES!!
    TRAGIKOS O 8ANATOS TOU MIKROU AFGANOU,KAI O TRAVMATISMOS TIS OIKOGENEIAS TOU,OMWS BREISKWNTOUSAN PARANOMA STIN XWRA MAS,KAI DEN DIKAIOUNTE ME KANENA TROPO ,OUTE SYNTAKSEIS,OUTE SPITIA KTL, KAI OPIOS MOU PEI ---GIATI RE FILE BYZANTINE ? OI AN8RWPOI AUTOI PROSPA8HSAN NA FYGOUN APO TON POLEMO TOU AFGANISTAN ,TOTE LEW KAI EGW OTI STO AFGANISTAN YPARXOUN AKOMA 30 EKATTOMYRIA AN8RWPOI EKEI, GIATI DEN EFYGAN KAI AUTOI?
    KAI SAS TO KSANAGRAFW, STIN SOUHDIA GIATROS MAMH STO NOSOKOMEIO,ARNH8HKE NA KSEGENHSH "PARANOMH" METANASTRIA LEGWNTAS TIN PERIFHMH FRASH....-EDW KSEGENOUME AUTES POU PLHRWNOUN FOROUS!!!
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O μεγαs πενινταφυλοπουλοs ειναι και θα ειναι ο μαγαλοs ΤΡΟΜΠΑΣ τηs ελλαδαs kai τηs T.V. αφου ρε παιδεs το αστρατεφτο εχει τυφλωθει απο την μαλακια και δεν εχει ματια να δει προs τα που βοσκουν τα αριστερα γελαδια του το αρχιχαρχαλο ,οπωs παει το πραγμα θα μαs πει οτι την βομβα την εβαλε ο γαμιαs τηs αλεξανδρατου το μεγαλο θυμα τηs ιστοριαs γιατι οι αραπαδεs του ειπαν οτι το πουλακι του ειναι μεγαλο σαν ΜΠΑΜΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΕΡΕ ΠΛΑΚΕΣ.Ειναι κριμα ρε παιδια ο [κοινωνικοs αγωναs] να εχει παιδακια νεκρα και οχι τριανταφυλακια αναρχακια και αριστερα αρχιδακια pelekis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΑΣΧΛΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧ....ΣΑΣ -ΒΛΕΠΕ ΜΑΚΗ -Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΗ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ -ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΗ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ-ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΗΣΑΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΣΑΝΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. La8os mou Hmeromhnia Eidhsewn tis ERT kai dhlwseis tou Koemtzoglou pou grafw Parapanw eitan Shmera stis 1800 wra kai 29-3-2010.
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΕΛΟΕΙΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ , ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. , ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ , ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ατομα που το παιζουν τρομοκρατες παγιδευοντας με εκρηκτικα το μερος που συχναζει ο ανυποπτος κοσμος, γιατι να μην ειναι ασταθης λογικα? Γιατι να ειναι απλα τρομοκρατες ιδεολογοι και αλλες μπαρουφες που μας εχουν συνιθισει να ακουμε οι αφελεις και πανηλιθιοι-ωφελιμοι βλακες του συστηματος δημοσιογραφοι?
    Γιατι να μην μπορει να ειναι και οπαδοι του Σατανισμου, και να επιδιδωνται σε τελετουργικους φονους?
    Αρχη εβδομαδας του Πασχα, Πανσελληνος, βραδυ, μια γειτονια οπου η συγκεκριμενη οικογενεια ρακοσυλεκτων ισως επισκεπτεται καθε βραδυ και τα απροστατευτα θυματα δυο παιδια απο καθε φυλο. Αγορι κοριτσι και τα δυο ανηλικα.
    Επισης το αλωθι που απλοχερα θα δωσουν ολα τα καθεστωτικα μεσα ενημερωσης, με τους εντελως πανηλιθιους αποβλακωμενους απο τη κοκαϊνη απολογητες της διαλυμενης αυτης κοινωνιας.

    Η χαρα του Σατανιστη!
    Η χαρα του αθεραπευτα ψυχοπαθη.
    Μια προφανης λατρεια του ανωμαλου και του απεχθους που δηλωνεται οχι μονο απο το εκετελεστικο χερι αλλα και απο τον εγκεφαλο μιας τετοιας πραξης.

    Ο Χριστος και η Παναγια να μας φυλαει απο τη λυσα αυτων των απανθρωπων. Αυτων των Θηριων της Αποκαλυψης που επετρεψε ο Θεος να εισβαλουν στη ζωη μας.
    Ισως δεν εχουμε δει τιποτε ακομη :(
    Κριμα τις ψυχουλες που χαθηκαν αδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. byzantine,
    για ελληνικα και οχι βαρβαρα γκρικλις, πατας Start---Control panel--- Clock,language and region---Change keyboards or other input methods---change keyboards---add---βρες το Greek και πατας το σταυρουδακι---- κανε τικ στο Greek---και τελος πατας το ΟΚ. Μπορεις να αλλαζεις μεταξυ (ΕΝ) και (ΕL) στο taskbar κατω γωνια δεξια καπου κοντα στο ρολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πλήρης εξευτελισμός της Ελλάδας. Ζήτησε ταπεινά συγγνώμη από την Αλβανία!!!

    Γιατί σκύβουμε το κεφάλι στους Αλβανούς; Μήπως τους φοβόμαστε, διότι αριθμούν 1,5 εκατομμ. ψυχών στην Ελλάδα με οπλισμό και μάλιστα βαρύ, τον οποίον έχουν μεταφέρει από την Αλβανία;

    Μήπως αληθεύει ότι υπάρχουν αποθήκες με όπλα του UCC (Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς) στην Ελλάδα (έχει δημοσιευθεί από παλιά) και η ΕΥΠ το ξέρει, γι αυτό αποφεύγουμε να τους δυσαρεστήσουμε ΚΙ ατούς;

    Τελεί η Ελλάδα υπό ιδιότυπο κατοχικό καθεστώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.