Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ'' ΟΤΑΝ OI ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ… Οι "Ανένταχτοι Πατ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ''

ΟΤΑΝ OI ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…


Οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" λαμβάνοντας υπόψιν τις διαμορφωμένες συνθήκες που δημιουργήθηκαν πριν και κυρίως μετά την ανακοίνωσή μας για την διεξαγωγή συγκέντρωσης τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και ώρα 18:00 στη πλατεία Κολοκοτρώνη αποφάσισαν να ματαιώσουν την εκδήλωση.

Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμάς που κάναμε το λάθος να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην ‘’Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας’’ της οποίας ηγείται ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας να αποδείξει ότι ξέρει να τιμάει τα παντελόνια που φοράει και να κρατάει το λόγο του. Το λάθος αυτό είναι δεδομένο ότι θα μας κάνει σοφότερους και την επόμενη φορά δεν θα το επαναλάβουμε.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Τη Τετάρτη 10 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από τη Βουλή την ημέρα της ψήφισης του λαθρονομοσχεδίου ανακοινώνεται στους συγκεντρωμένους από το μέλος της ''Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας'' κ. Τάσο Χατζηπαράσχου η πρόθεση του φορέα που συμμετάχει να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τη Δευτέρα 15/3 στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την επόμενη μέρα τα ηγετικά στελέχη των ''Ανένταχτων Πατριωτών'' έρχονται σε συνεννόηση με τον εκπρόσωπο της ''Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας'' κ.Χατζηπαράσχου (αφού ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας δεν καταδέχεται να απαντήσει στις κλήσεις μας) για την αλλαγή της τοποθεσίας της συγκέντρωσης και αποφασίζεται η πλατεία Κολοκοτρώνη ως ιδανικότερο σημείο συγκέντρωσης και αφετηρία της πορείας που θα κατέληγε στο Προεδρικό Μέγαρο. Συμφωνία υπάρχει επίσης ως προς τις ανακοινώσεις. Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' βγάζουν πρώτοι ανακοίνωση και ακολουθούν συνενοήσεις και με άλλους πατριωτικούς φορείς για τη στήριξη της εκδήλωσης αναμένοντας την ανακοίνωση εκ μέρους του κ.Χατζάρα.

Τη Παρασκευή το απόγευμα διαφαίνονται οι πρώτες ανησυχίες. Σιωπή εκ μέρους της ‘’Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας’’ και συνεχόμενες απόπειρες επικοινωνίας. Την εκδήλωση στηρίζουν με ανακοίνωσή τους ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς εκδότης του ΄΄Στόχου΄΄ και η ''Δημοκρατική Αναγέννηση'' ενώ δημοσιεύεται σε πλήθος ιστολογίων.

Σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου μετά από πολύωρη συνεδρίαση των ‘’Ανένταχτων Πατριωτών΄΄ και λαμβάνοντας υπόψιν τον πόλεμο που δεχθήκαμε για τη συγκέντρωση της Δευτέρας από διάφορους ‘’φίλους’’ που αποδείχθηκαν φίδια κολοβά αποφασίστηκε η ματαίωσή της.

Πάνω από όλα ξεκαθαρίζουμε πως η ιδέα γι αυτή τη συγκέντρωση δεν ανήκει σε εμάς. Εμείς τη στηρίξαμε όπως κάνουμε πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις. Η ''Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας'' είναι εκείνη που έβαλε την ουρά στα σκέλια προφανώς με τα αντίστοιχα ανταλλάγματα.
Εμείς δεν είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε κόμμα και δεν διεκδικούμε καμιά θέση σε ψηφοδέλτια βουλευτικών και δημαρχιακών εκλογών. Ούτε παριστάνουμε τους Σωτήρες του Έθνους. Αποδεικνύουμε στη πράξη την αγάπη μας για την πατρίδα, δεν διαπραγματευόμαστε ούτε συναλλασσόμαστε με ευθυνόφοβους και κυρίως μένουμε αμετανόητοι Πατριώτες τιμώντας τα παντελόνια που φοράμε.


22 σχόλια

  1. Μια απάντηση σε μια άδικη και αδικαιολόγητη προσωπική επίθεση
    Οι «Ανένταχτοι Πατριώτες», με εξέλεξαν ηγέτη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, και ανακάλυψαν (επιτέλους) στο πρόσωπο μου, τον εχθρό του Κινήματος.

    Εξ όσων γνωρίζω, η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, δεν έχει ηγέτη, και είναι συλλογικό όργανο που αποφασίζει ομόφωνα.

    Με καταγγέλλουν ,για κάτι που εκείνοι ξέρουν ότι έκανα, αλλά το οποίο το κρατούν απόρρητο από εμένα. Το ενδιαφέρον είναι, ότι δεν μίλησε κανείς μαζί μου, όπως το γράφουν και οι ίδιοι.

    Από την άλλη πλευρά, δεν καταλαβαίνω την σπουδή να προσωποποιήσουν ένα ευρύ συνθετικό κίνημα.

    Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

    Δεν ηγούμαι κανενός πράγματος και δεν διαθέτω προσωπικές φιλοδοξίες και δεν τις βάζω επομένως, πάνω από κανέναν αγώνα .«Ηγούμαι», μόνον του εαυτού μου και του Δελτίου των 11. Άλλην δύναμη και εξουσία δεν έχω. Για τον κοινό Αγώνα ,κάνω ότι μπορώ ,όπως κάνουν όλα τα μέλη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας. Τίποτα πέραν τούτου.

    Ο πανικός της ξενόδουλης Ψωρο-ελίτ και των υπαλλήλων της πολιτικών, της George & George ΕΠΕ , από το συνθετικό μήνυμα της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας Εθνικής Σωτηρίας, τους οδηγεί σε μια απελπισμένη συκοφαντική εκστρατεία.

    Επειδή δεν ξέρουν ποιοι αποτελούν την Επιτροπή, στοχοποιούν εμένα, ως δήθεν αρχηγό, και διαρρέουν «πληροφορίες», ότι έχω διάφορους στόχους και φιλοδοξίες.

    Ο μοναδικός μου στόχος και φιλοδοξία , είναι να δημιουργήσουμε, ένα Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης. Και πάμε καλά. Μέσα σε 70 μέρες η Επιτροπή μάζεψε
    70.000 υπογραφές, και έκανε τρεις δημόσιες συγκεντρώσεις, των 3000 ατόμων, με προσέλευση πολιτών από όλους τους πολιτικούς χώρους.

    Στο Πρέζιντεντ, βρέθηκαν, για πρώτη φορά μαζί Δεξιοί, Κεντρώοι, Παλαιοπασόκοι. Εδαίτες και παλιοί κομμουνιστές. Αυτό είναι, που έκοψε τα πόδια στο σύστημα.
    Η Εθνική Σύμπνοια. Το Πατριωτικό Μέτωπο. Η Εθνική Ενότητα. Και είναι βέβαιο ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να την διασπάσουν.

    Πρόσεξα μάλιστα, ότι επιστράτευσαν και έναν παλαιό παπαγάλο της Ασφάλειας, για να μας κάνει κριτική από «αριστερές» θέσεις.

    Σε ότι αφορά την συγκέντρωση της Δευτέρας στο Προεδρικό:

    Η γνώμη που εξέφρασα στους συναγωνιστές της Επιτροπής, ήταν, ότι δεν είχε νόημα να πάμε στο προεδρικό Μέγαρο, την Δευτέρα, διότι ο λαθρονόμος δεν είχε ψηφιστεί τελικά από τους προδότες ,στο σύνολο του. Η ψήφιση του, θα γίνει την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010. Αυτός ήταν ο προβληματισμός και η συζήτηση στην Επιτροπή συνεχίζεται και απόψε το βράδι.

    Σπύρος Χατζάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον: Ο «μπουμπούκος» τα διέλυσε ΟΛΑ !!! Ακούν οι « Ανένταχτοι Πατριώτες »; Δεύτερον: Τι δουλειά είχαν οι βουλευτές στο " President " Χατζάρα ;

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ


    Στο "Blue Sky", όπου εργάζεται ο Σπύρος Χατζάρας, «αλωνίζει» - από χρόνια - ο «μπουμπούκος», ο Άδωνις Γεωργιάδης. Πειστήκαμε για αυτό - 100% - στο "President", όταν είδαμε να μπαίνουν στην αίθουσα τρείς βουλευτές: Ο Αργύρης Ντινόπουλος τής ΝΔ και οι Ιωάννης Κοραντής (πρώην διοικητής τής ΕΥΠ και νυν βουλευτής Επικρατείας τού Λάος) και Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος (πρώην «φρουτάκιας» τού Σημίτη και νυν βουλευτής Αχαΐας τού Λάος, στη θέση τού Δημήτρη Ζαφειρόπουλου, εκδότου τού «Ελευθέρου Κόσμου»).

    Τότε, καταλάβαμε ότι ο Χατζάρας ελέγχεται 100% από το Λάος. Άρα, η όλη προσπάθεια ήταν υπονομευμένη.

    Τώρα, πού έγγειται η ευθύνη των «Ανένταχτων Πατριωτών»;

    Στο γεγονός ότι, ενώ είδαν (από το "President") πως η όλη προσπάθεια από πλευράς Χατζάρα ΔΕΝ είναι ειλικρινής, εκείνοι εξακολούθησαν να επενδύουν σε εκείνον !

    Καλά, δεν καταλάβατε ότι πίσω από όλες τις ανακατωσούρες βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης; Είστε αφελείς κύριοι. Ευθύνεστε ! Καλά να πάθετε !

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ», ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΟΡΟΪΔΑ: ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ, ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΑΛΣ» ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ; ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ..

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπηρον βεβαιως αλλα δεν εχει και σημασια πλεον.
    Τα αποβρασματα δεν καταλαβαινουν απο συγκεντρωσεις.
    Ανατροπη του σαπιου πολιτικου συστηματος ειναι η λυσι.
    Οσο πιο γρηγορα γινη τοσο πιο γρηγορα και η Ελλας θα αναπνευση Ελευθερα και παλι.
    Εχωμε χρεος ΙΕΡΟ να ελευθρωσουμε την Πατριδα μας.ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΡΩΣΟΥΜΕ.
    Μην περιμενουμε απο "πατριωτες"με γραβατα να ηγηθουν.
    Κατα την γνωμη μου ο Χατζαρας για βουλευτικη καρεκλα εχει βαλη πλωρη.
    Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν δεν αντιδρασουμε γρηγορα οτι γνωριζουμε θα αλλαξει.δεν ξερω αν αντιπροσωπευει κ αλλους το γεγονος οτι νιωθω σαν σε εμπολεμη κατασταση.ξυπνηστε αντιδραστε διεκδικηστε,λιγος καιρος μενει σε λιγο θα χασουμε το σημαντικοτερο που απεμεινε.την θεληση να αγωνιστουμε.αφηστε τις κοματικες σημαιες,κυταξτε την γαλανολευκη.λιγοι μειναμε πια.μην αφηνετε τα ποταμια το αιμα που χυθηκε για να ειμαστε ελευθεροι να παει χαμενο.αιμα ηρωων που θυσιασαν ζωη οικογενεια και οτι αγαπουσαν για μια σημαια.ντρεπομαι.
    μανος κατοικος ροδου
    Το ξεκαρφιτσωσα απο εδω
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/03/blog-post_9791.html
    Ειναι μια κραυγη αγωνιας ακομη.Καντε οτι ειναι να κανετε Ανενταχτοι και ας ειναι γροθια στο μαχαιρι.Σας συνοδευουν οι ευχες και οι προσευχες του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MΜΠΡΑΒΟ....

    Τι ήταν αυτό πάλι; Τι κατάρα είναι αυτή; Πάνω που κάτι πάει να γίνει πρέπει να διαλυθεί.

    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΕΣ.

    ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΥΠΕΥΘΗΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ.

    ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΥΓ. Στην συγκεντρωση για τα Ιμια, στο Πρεζιντεντ, στην πλατεία Κολοκοτρώνη ήταν πολύ ωραίο να βλέπεις τα χαμογελα του κοσμου. Είχαν μια ελπίδα. Ας μην χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΛΑ Ο Σ
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ
    ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με όλα αυτά τα σχέδια απομακρύνεται κόσμος που είναι ήδη αφυπνισμένος ή
    θα μπορούσε να γίνει.
    Κρίμα πολύ κρίμα που δεν υπάρχει Ενότητα. Αυτό θέλουν και αυτό καταφέρνουν οι Νεοταξίτες και οι διάφοροι Πολιτικάντηδες.
    Κρίμα ξανά. Ο 'Ενας να βγάλει το μάτι του άλλου ωραίο μοντέλο δράσης!

    Μίλτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψυχραιμία! Έχουμε σοβαρό θέμα να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι καιρός για διχόνοιες, έριδες και σχίσματα. Απομονώνουμε τις "μαϊμούδες", τους "δήθεν", τους "σαλίγκαρους κωλοτούμπες", και συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα, όσοι αγαπούμε την πατρίδα και πιστεύουμε οτι "μητρός τε καί πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον πατρίς εστι καί σεμνότερον και αγιώτερον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διάβασα σήμερα οτι έχει και γίνει καταγγελία στο ευρωκοινοβούλιο για την απόδοση ιθαγένειας στους (κατά 99%) λαθρομετανάστες που δρομολογείται. Δεν εναποθέτουμε στους ξένους τις ελπίδες μας, εμείς έχουμε να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά, αλλά όσους περισσότερους εντός κι εκτός Ελλάδος πιέσουμε, ανησυχήσουμε και ταράξουμε, και όσο περισσότερη αλληλεγγύη και υποστήριξη, εγχώρια και διεθνή, λάβουμε, τόσο το καλύτερο.

    http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/03/blog-post_7271.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και βέβαια οι συγκεντρώσεις έχουν νόημα. Συσπειρώνουν τον κόσμο, αναδεικνύουν τη δύναμή μας, φοβίζουν τους καρεκλάτους της μεταπολίτευσης.

    Και βέβαια προσπάθειες όπως αυτή των ανένταχτων είναι αξιέπαινες.

    Και βέβαια αριστερές ομάδες που συνδέονται με την επιτροπή εθνικής σωτηρίας αρχισαν αμέσως μετά τη συγκέντρωση της Τετάρτης να λένε ότι ευθύνονται οι εθνικιστές για το ότι ήταν μόνο 3000 κόσμος, γιατί στιγμάτισαν τη συγκέντρωση και άλλα τέτοια ωραία (που νόμιζαν ότι βρίσκονται, σε συγκέντρωση του Πασοκ ή τις ΑδΕδυ για να ονειρεύονται πλήθος μαζών. Πολύ ικανοποιητική ήταν η προσέλευση).

    Ας δούμε λοιπόν ποιοι ξεκίνησαν την υπονόμευση και την προβοκάστια (μια διαδικτυακή βόλτα αρκεί) και ας αφήσουμε τις υπεκφυγές.

    Η συνεργασία στα πλαίσια ενός λαϊκού κινήματος προϋποθέτει την αλληλοεκτίμηση όλων, με σεβασμό της πολιτικής τους τοποθέτησης. Και βέβαια οι εθνικιστές είμαστε περήφανοι για τα οσα πιστεύουμε.

    Αλήθεια, αν κατέβαιναν χωρίς εμάς οι "φιλόπατρεις της αριστεράς" πόσο κόσμο νομίζουν ότι θα μάζευαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λάθη έγιναν από όλες τις πλευρές.
    Κατά κάποιο τρόπο πιστεύω οτι λάθος ήταν και ο τρόπος που γράφτηκε η ανακοίνωση από τους "ΑΠ" και αντίστοιχα λάθος είναι και η στάση του Σ. Χατζάρα (στο σύνολό της, που φανερώνει πολιτικές φιλοδοξίες).
    Βασικά ο χώρος αποτελείται από πολλές μικρές ομάδες (πλην της ΧΑ) και δεδομένο είναι οτι καμία ομάδα δεν μπορεί να οργανώσει κάτι ουσιαστικό από μόνη της.
    Το όλο θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα.
    Εγώ λέω οτι πρέπει να κάνουμε δύο πολύ βασικά πράγματα. Πρώτον μια "πραγματική" επιτροπή συντονισμού και δεύτερον μια επιτροπή επικοινωνίας, γιατί εκεί είναι που πάσχουμε πρωτίστως - στην "επικοινωνία" των μηνυμάτων μας.
    Τέλος, κρατάω άλλο ένα καλό από τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και αυτό είναι οτι με χαρά μου είδα οτι μπόρεσαν και αναδείχτηκαν στο χώρο νέοι φέρελπις ηγήτορες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο εγγύς μέλλον.

    Μετά τιμής,
    Ανυποταχτος Ελληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΠΡΟΚΑΛΗ ΖΗΜΙΑ -ΗΤΑΝΕ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΑΗ ΚΑΛΛΙΑ ΤΟΥ -ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    ΒΡΕΣΤΕΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣΤΕΤΑ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΤΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ,ΠΛΑΚΩΘΗΤΕ ΣΦΑΧΘΗΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΤΕ

    ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΔΕΜΑΤΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ Η ΒΕΡΓΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ

    ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΡΩΤΟΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΕΓΟ ΤΟΝ ΠΑΩ ,Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ

    ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΑΣ ΤΙΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΗ

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΘΗ ΛΥΣΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΗΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΗΣ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΧΗΣ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΝΑ ΚΟΨΗΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

    ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστυχως κυριε δημοσιογραφε του blue sky οι ανενταχτοι πατριωτες που εγω προσωπικα δεν τους ξερω αλλα που σιγουρα αν ερχονται σε πορειες που οργανωνει ο λαικος συνδεσμοςΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα εχουμε κανει πολιτικο αγωνα στους δρομους μαζι,ειδαν καλοπροεραιτα και καλοπιστα την εστω και επιφανειακη και προσφατη ευαισθητοποιηση σου στα εθνικα θεματα και εφοσον δεν εχουν την εμπειρια που εχει η Χ.Α μετα απο δεκαετιες Εθνικιστικου αγωνα και μετα απο τοσες συκοφαντιες,λιποταξιες και προσπαθειες που εχει κανει για να υπαρξει ενας ευρυτερος Εθνικιστικος χωρος με ιδεολογια και κοινη πιστη πχ[πατριωτικη συμμαχια] και οχι μονο,εξαπατηθηκαν αυτοθελητα.Γιατι αυτα που λες τωρα απ την τηλεοραση και που σιγουρα ειναι μια "παρηγορια" για τους αγαθους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΅τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που απεχουν απ τον πραγματικο πολιτικο και ιδεολογικο αγωνα,ολα αυτα που λες και πολλα περισσοτερα και οχι μονο θεωρητικα κατα τη γνωμη μου "υποπτα" με την εννοια οτι βοηθας κατουσιαν οπως και ο καραντζαφερης το σιωνιστικο κατεστημενο με δυο απλους τροπους[κατευναζεις την αγανακτηση και την οργη των πατριωτων και εσυ που τους λες πραγματα που θελουν να ακουσουν και δεν τα λεει αλλος κανεις στν τηλεοραση γιατι οταν ειχαμε εμεις την εκπομπη ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ το 1998 οι σιωνιστες με φοβο πραγματικο για το κινημα μας την απαγορευσαν και ο συναδελφος σου ο συνταξιουχος στρατιωτικος ο οποιος "ακουει" τα παραπονα των τηλεθεατων, και επισης με αυτον και με πολλους αλλους τροπους εσεις οι δυο δημοσιογραφοι του blue sky,ο μπουμπουκος,ο βελοπουλος και ολοι οι αλλοι υπαλληλοι του καραντζαφερη και ο ιδιος βεβαια,αποδυναμωνετε τον γνησιο λαικο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ και ελεγχετε την εξαπλωση του φορωντας "πατριωτικο προφιλ" προς οφελος των εχθρων μας και του προστατη της φτωχολογιας και αντισιωνιστη προεδρου σας.Μπορειτε να κοροιδεψετε τον πατριωτικο λαο ακομα και τους αγνους στα πιστευω τους ελληνες εθνικιστες που ειναι ανενταχτοι αλλα Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδη επαθε και εμαθε πριν πολλα χρονια την διαφορα που εχουν η "μαιμου" απ το λιονταρι συνεχιζει των υπερ παντων αγωνα και ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.Υ.Γ.Ξεχασα να σου πω πως γι αυτα που λες και ολα τα αλλα που γινονται εδω και δεκαετιες για να μην παμε παλαιοτερα,ολα αυτα εμεις μαχομαστε να τα μαθει μεχρι και ο τελευταιος τιμιος ΕΛΛΗΝΑΣ και εχουμε δωσει σκληρους αγωνες εναντιων ολων στην πραξη και παντου και οχι μονο σε ξενοδοχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΑΛΗΤΑΡΙΟ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ: Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΤΟΠΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΕΙ ΣΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΛΟ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ, ΒΛΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ; ΕΝΑΣ ΕΣΜΟΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΟΚΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ, ΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΞΕΓΑΝΩΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΕΦΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΕΙ.
    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΙΚΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ, ΑΜΙΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ Ή ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 18-10-81 "ΕΛΑΜΠΕ" ΟΤΑΝ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΑΓΟΡΕΣ" ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ;
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ - ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΠΟΥ ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ- ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ- Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ "ΤΑΓΟΙ" ΜΑΣ(ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΟΥΧΛΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλεος ρε παιδιά ! Έχουμε γεμίσει εκατοντάδες δεδηλωμένους ανθέλληνες και τελικά βρήκαμε το "απόλυτο κακό" στο πρόσωπο του κου.Χατζάρα ; Λυπάμαι πολύ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ἀπὸ ὄτι βλέπω ἡ διχόνοια δὲν ἄργησε νὰ ἐμφανιστῆ.

    Α) Ὂλοι εἴμαστε χολωμένοι ἀπὸ τοὺς βουλευτὰς τοῦ ΛΑΟΣ καὶ τὴν ἐν γένει συμπεριφορὰ αὐτῶν καὶ τοῦ προέδρου του. Ποτὲ δὲν ἦταν συμπαθής ὁ Καρατζαφέρης καὶ σίγουρα δὲν πρόκειται γιὰ τὸν ἠγέτη τοῦ ἑλληνισμοῦ, ποὺ κάποιοι ἔβλεπαν στὸ πρόσωπό του.
    Ἀπὸ τὰ ὀλότελα ὄμως καλὴ καὶ ἡ Παναγιώτενα. Καὶ σίγουρα ἔχει κάνει δουλειά.

    Β) Τὶ παίζει μὲ τὸν Σπύρο Χατζάρα δὲν μπορούμε νὰ εἴμαστε σίγουροι. Ὄλοι ἔχουμε ἀπορήσει πῶς μπορεῖ νὰ τὰ λέει τόσο χοντρὰ καί ἀκόμη νὰ μὴ τὸν ἔχουν κλείσει. Ὄσο ὄμως τὰ λέει εἶναι, ὄπως καί νὰ τὸ πάρεις, ὑπέρ τοῦ καλοῦ τῆς πατρίδος. Μακάρι νὰ συνεχίσει ἔτσι.

    Γ) Ἡ Χ.Α. καπελώνει ἐδῶ καὶ χρόνια τὸν πατριωτικὸ χῶρο. Μὲ ἰδεολογία ποὺ δὲν ταυτίζετε μὲ τὸν ἀγνό Ἕλληνα πατριώτη καὶ κινεῖται στὰ πλαίσια ἐνός διεθνικιστικοῦ ἐθνικισμοῦ. Εἶναι ἄλλωστε πασίδηλες οἱ ταυτίσεις τις πρὸς τὸν γερμανικὸ ἐθνικισμὸ, ὄχι μόνο τοῦ παρόντως, ἀλλὰ κυρίως ἡ ἀνεπίτρεπτη ἀγάπη και λαγνεία της πρὸς τὴν ναζιστικὴ λαίλαπα τοῦ 40. Ὄλοι θαυμάζουμε φιλολογικὰ τὴν δύναμη, τὴν ὀργάνωση καὶ τὴν τάξη τοῦ γερμανικοῦ στρατοῦ ἐκείνης τῆς περιόδου, ἀλλὰ μέχρι ἐκεί. Τὸ νὰ εἶσαι Γερμανοτσολιὰς εἶναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Παρόλα αὐτά ὄμως ἐπιβάλλεται ἡ παρουσία, ὄποιων τὴν ἀκολουθούν, στὶς συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας γιατὶ πρέπει, πὰνω ἀπὸ ὂλα, νὰ βάζουμε τὴν πατρίδα. Ὑπὲρ ἄνω ὄλων ἐστὶ ἡ ΠΑΤΡΙΣ.

    Δ) ῾Η πατριωτικὴ ἀριστερὰ, ἡ ὀποία εἶναι μία εὐρεῖα παράταξις, ποὺ κινεῖται ἀπὸ τόν μαρξιστικὸ χῶρο μέχρι τὸ πατριωτικὸ ΠΑΣΟΚ, ἔχει καὶ αὐτὴ μία ἀνιδιοτελὴ ἀγάπη πρὸς τήν πατρίδα καὶ λαχταρᾶ μὲ τὴν ἲδια ζέση, μὲ τὸν ἐθνικιστικό καὶ δεξιὸ χῶρο, τὴν ἀπέλαση καὶ ἐλευθέρωση τῶν ἑλληνικῶν ἐδαφῶν μας ἀπὸ τὸν ἐποικισμὸ τῶν ἀφρικανοασιατικῶν στιφῶν. Ὁ μαρξιστικὸς μάλιστα χῶρος, δὲν δέχεται οὔτε τὴν ποσόστωση! Ὠς μετανάστες δέχεται μόνο τοὺς πρόσφυγες καὶ αὐτοὺς πάλι ὄχι μόνιμα!
    Βέβαια ὄσο πὰς πρὸς τὰ ἂκρα ἡ ἔννοια τοῦ αἴματος καὶ τῆς φυλῆς δὲν βρὶσκουν «γόνιμο» ἔδαφος. Ὄμως καὶ αὐτοὶ ἐπιβάλλεται να παρίστανται στοὺς ἀγῶνες, γιατὶ πάνω ἀπὸ ὄλα εἴναι ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Κύριοι ὄλοι ἔχουμε διαφορετικὴ ἄποψη γιὰ τό πῶς πρέπει νὰ κινεῖται ἒνα κόμμα, μία παράταξις, μία ὀργάνωσις. Τὸ ὄτι δὲν ταυτίζεται 100% μὲ τὶς δικές μας ἀπόψεις δὲν σημαίνει ὄτι πρέπει νὰ ἀκυρώσουμε τὴν παρουσία τους. Ἄλλωστε ἡ φυλὴ τῶν Ἑλλήνων, ἔχει ἔναν πολυδιάστατο χαρακτήρα, ποὺ τῆς ἐπέτρεψε νὰ δημιουργήση τὸν παγκόσμιο πολιτισμὸ ἀλλὰ καὶ νὰ αὐτοκαταστραφῆ.
    Σταματήστε λοιπόν τὶς μικροέριδες καὶ τίς χαζομάρες καὶ ὂλοι μαζὶ, κάτω ἀπὸ τὸ λάβαρο τῆς ΦΥΛΗΣ, ἀς ἐνωθούμε.

    ΔΙΟΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kαλά έκαναν οι ανένταχτοι και τον ξεμπρόστιασαν.
    Ποιες 3 συγκεντρώσεις έκανε ο καιροσκόπος;
    Άλλο στηρίζω όπως κάνουν οι ανένταχτοι κι άλλο διοργανώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάντως για να αναγκαστούν οι ΑΠ να βγάλουν τέτοια ανακοίνωση πάει να πει πως ο Χατζάρας είχε λερωμένη τη φωλιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δε νομίζω ότι οι ΑΠ ειχαν ποτέ τίποτα με το Χατζάρα για να τα βρούνε.
    Καλά έκαναν και τον ξεμπρόστιασαν.

    ''Η γνώμη που εξέφρασα στους συναγωνιστές της Επιτροπής, ήταν, ότι δεν είχε νόημα να πάμε στο προεδρικό Μέγαρο, την Δευτέρα, διότι ο λαθρονόμος δεν είχε ψηφιστεί τελικά από τους προδότες ,στο σύνολο του. Η ψήφιση του, θα γίνει την Τρίτη 16 Μαρτίου 2010. ''

    Άλλα έλεγε τη Τετάρτη ενώπιων χιλιάδων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν καπελωνει κανενα πατριωτικο χωρο.Ειναι το Εθνικιστικο κινημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και μπορουν οσοι ΕΛΛΗΝΕΣ εχουν θαρρος να ερθουν να πολεμησουν μαζι μας.Ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ δυναμη αντιστασης και οποιος ειναι εχθρος της Χ.Α ειναι εχθρος του ΕΘΝΟΥΣ.Δεν ξερω για το αν η παναγιωτενα ειναι καλυτερη απ την ψαροκωστενα αλλα αυτο δεν ειναι αγωνας για τους ΕΛΛΗΝΕΣ.Αυτα περι διεθνιστικου Εθνικισμου ειναι ανυπαρκτες τριχολογιες.Καπιταλισμος και κομμουνισμος και οικουμενισμος επισης ειναι διεθνιστικα και σιωνιστικα κατασκευασματα.Για οποιον εχει μια στοιχειωδη μορφωση ξερει πως η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ κοσμοθεωρια αν ιχνηλατισουμε τις χιλιετιες πηγαζει απ την ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ πολιτεια και στην πορεια της ενδοξης ιστοριας μας με οτι αλλο φωτεινο και μαχιμο γεννηθηκε σ αυτο τον τοπο.ΟΙ νεοΕλληνες οπως ο ανωνυμος νοιωθουν πραγματικα πως γνωριζουν πραγματα ομως η πειρα μονο κερδιζεται στο διαβα της ζωης μας και οχι η μορφωση και η γνωση που αν δεν μελετησεις θα παραμεινεις αξεστος και βεβαια ο αντιπαλος που δεν μπορει να αντιμετωπιστει απο κανεναν ειναι η βλακεια.Τελειωνοντας θελω να πω μια κουβεντα που ειχε πει ο μεγαλος ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΙΩΝΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ στην εξορια ενα χρονο πριν τον δολοφονησουν οι βενιζελικοι "δημοκρατες".[θα συνταιριαξω τα νεα δυο ρευματα του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ]1919

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.