Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους του Έλληνες να παρευρεθούν και να πορευθούν μαζί μας, στην πορεία τιμής και μνήμης που διοργαν...

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους του Έλληνες να παρευρεθούν και να πορευθούν μαζί μας, στην πορεία τιμής και μνήμης που διοργανώνουμε την Κυριακή, 28/02/2010, η ώρα 09:00 το πρωί, στο μοναστήρι του Μαχαιρά, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στον υπαρχηγό της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου.
Οι δύσκολοι καιροί που περνά η πατρίδα μας, επιτάσσουν ακόμα πιο δυναμική και μαζική παρουσία. Έλληνες, πυκνώστε τις γραμμές μας για να βροντοφωνάξουμε πως τούτη η γη είναι Ελληνική και πως ο λαός αυτός δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Κυριακή
28/02/2010

09:00 π.μ.
Μοναστήρι του Μαχαιρά,
(Θα ακολουθήσει πορεία προς το κρησφύγετο του Σταυραετού)

1 σχόλιο

  1. ΕΛΗΝΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1940 ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΩΤΑΝ ΑΥΤΟ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΝΗΣΙ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΧΘΕΣ Ο ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ,ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ,ΑΥΡΙΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.