Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ", ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ... Ότι και αν επιχειρεί το πασοκικό καθεστώς και ο ΠΡΟΠΟτζής υπουργός ο ΣΤΟΧΟΣ δεν φιμώνεται. Γιατί...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ...

Ότι και αν επιχειρεί το πασοκικό καθεστώς και ο ΠΡΟΠΟτζής υπουργός ο ΣΤΟΧΟΣ δεν φιμώνεται. Γιατί λέει πάντα και μόνο την αλήθεια! Όπως φαίνεται και απο παλιότερο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας που δημοσιεύουμε στον ΣΤΟΧΟ που κυκλοφορεί... Λες και ήταν χθες. Και ας πρόκειται για πρωτοσέλιδο 7 χρόνων πριν! Για αυτό θέλουν να κλείσουν τη φωνή του ΣΤΟΧΟΥ. Δεν ξέρουν όμως ότι η μεγαλύτερη δύναμη του ΣΤΟΧΟΥ είστε όλοι εσείς!
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΩ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ!

5 σχόλια

  1. Tzefry go Home,---Lefteria stous politikous kratoumenous tou pasok-kante ta aftokolhta kai kolhste ta se olhn tin Ellada!!
    SIGA-SIGA TA NEA TIS XOUNTAS TOU PASOK MA8AINWNTE SE OLHN TIN EVRWPH!!
    XAXAX RE TOUS HLI8IOUS SKABOUN OI IDIOI TON LAKKO POU 8A PESOUN KAI 8A SAPISOUN MESA...
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ μιλώ και γράφω ελεύθερα αλλά στη δική σας σελίδα όσες φορές δοκίμασα δεν μπόρεσα να μπω μέσα γιατί έχει πολλά θα και μπλα και θα.Εδώ και λίγο καιρό μιλάω στους ΦΙΛΕΛΕΘΕΡΟΥΣ που βγαίνει το μήνυμά μο αμέσως και όπως εγώ θέλω. Αλλάξτε τακτική και όχι φύλλαγμα αυτό δεν ωφελεί.
    Θανάσης θύμα συμμοριτοπολέμου 1947.
    Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΦΙΟΥΡΓΙΑ και με την ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΚΕΨΗΣ την οποία δεν έχει κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ.καλός ο αγώνας σας αλλά δνε βγαίνει πουθενά γιατί κάτι λείπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Entaksei katse me tous fileleu8erous,kai min mas zalizeis, edw emeis DEN PISTEBOUME SE KOMMATA,DIOTI AUTA ERXONTE KAI PARERXONTE H ELLADA OMWS MENEI!!
    A Vyzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον στηριζουμε και αγοραζουμε την εφημεριδα καθε Πεμπτη.ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ.
    Ας γνωριζετε οτι μπορει να αγοραζουμε 2 φυλλα του ΣΤΟΧΟΥ αλλα δεν παυουμε να τον κριτικαρουμε και να επισημαινουμε τα τυχον λαθη και παραλειψεις.
    Προσωπικα,θα ηθελα να επισκεφθω τον εκδοτη του ΣΤΟΧΟΥ αλλα θα "καω", δια παντος...Υπομονη,Σαββα.Η σκεψη μας ειναι μαζι σου..

    ΑΝΕΥΛΑΒΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i alitheia einai mia agapite sunagonisti ellina kai patrioti sabba. den antexoun na diabazoun auta pou grafeis giati i alitheies ponane mexri kai autous....tous anesthitous.. sunexise auto pou me zilo ksekinises.eimaste mazi sou.i ellada se xreiazete.kouragio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.