Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝ...

Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 6ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010, ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ, ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΣ, ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .
Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΩΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.
ΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΩΣ ‘’ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ’’ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ.
ΒΕΒΑΙΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΥΟΔΩΘΕΙ.

5 σχόλια

  1. κατά τα δημοσιεύματα των εφημερίδων του Σαββατοκύριακου, υπουργός των εξωτερικών θα αναλάβει ο νυν υφυπουργός Δρούτσας (παντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό μέχρι πρότινος, αλλά πασίγνωστος «σ’ αυτούς που πρέπει», καθότι πρωτοστάτησε στην αποδοχή του αντεθνικού σχεδίου Ανάν). Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, νέος υφυπουργός των Εξωτερικών της Ελλάδος, θα είναι ένας… παλιός, ο Χρήστος Ροζάκης – Ροζενστάιν.....

    ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΟΙ ΓΥΠΕΣ.
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναδημοσίευση απο http://dhmopshfisma.blogspot.com

    Η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία κάλυψε απόλυτα εν ονόματι της «ελευθερίας» το προκλητικό για το εθνικό αίσθημα βιβλίο της ιστορίας της Ρεπούση, επανέρχεται με μία ακόμη πρόκληση! Δεν είναι η πρώτη φορά και παλαιότερα στις αρχές με μέσα ακόμη της δεκαετίας του ’90 σε δήλωσή της σε τηλεοπτικό σταθμό η Μαριέττα Γιαννάκου είχε πει ότι το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας θα το λύσουν… οι λαθρομετανάστες!

    Συγκεκριμένα, η δήλωσή της στον Flash είχε ως εξής: «Η Ν.Δ. δεν προκρίνει κανένα δημοψήφισμα. Θεός φυλάξει! Σε ποια χώρα έγινε δημοψήφισμα για τέτοιο αντικείμενο;».


    Κυρία Γιαννάκου θα σας πούμε εμείς σε ποιά χώρα έγινε δημοψήφισμα για "τέτοιο αντικείμενο":

    Στην Ιρλανδία έγινε δημοψηφισμα για την αλλαγή του Κώδικος Ιθαγένειας το 2004.

    Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν 80% υπέρ της κατάργησης χορήγησης ιθαγένειας αυτομάτως, αφού η αυτόματη χορήγηση οδήγησε στο φαινόμενο του “τουρισμού ιθαγένειας”, όπου ζευγάρια μεταναστών έσπευδαν στην Ιρλανδία να γεννήσουν τα παιδιά τους, ώστε να αποκτήσουν ιθαγένεια Ευρωπαικής Ένωσης.

    Επομένως, υπάρχει το πολιτικό προηγούμενο δημοψηφίσματος για την αλλαγή του Κώδικος Ιθαγένειας σε χώρα-μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης.


    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3801839.stm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Evge mpravo sas,oriste kyrioi Syrizaioi,an8ellhnes pou kathgoreite mia zwh ta rassa ,tous papades,kai tous kalogerous mas,Mpravo sto Agio oros mas ,ZHTW H OR8ODOKSEIA,ZHTW H ELLAS.
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To exw ksanagrapsei poles fores to ksanagrafw gia tin marietta gianakou,koutsikou,gia na ma8ainei,(afou kai h idia proerxete apo tin xwra pou Genhse tin dhmokratia Ellada) apo dhmopshfhsmata kai dhmokraties.
    Edw kai 20 xronia peripou,O Dhmos tou Sjöbo Tis notias Souhdias,Malmoe,EKANE DHMOSPHFISMA GIA TO AN OI DHMOTES EI8ELAN NA EL8OUN PROSFYGES,METANASTES,MOUSOULMANOI WS EPI TO PLEISTON NOMIMOI APO AFTOUS TOUS PROSFYGES POU H SOUHDIA EDWSE ASYLO , STIN KOINOTHTA TOUS,to 78% PSHFISE OXI,EGINE SALOS STIN SOUHDIA,H KYVERNHSH PROSPA8HSE NA TO APOSIWPOIHSEI APO TON KOSMO,SEVASTHKE OMWS TIN APOFASH TOU DHMOU AFTOU.
    OPWS VLEPEIS LOIPON XONTROKEFALH,AMYALH ,MARIETTA GIANAKOU,EDW STON POLITISMENO VORA PSHFIZOUN MEXREI KAI OI KOINOTHTES GIA TO EAN 8ELOUN STIN POLI TOUS "METANASTES".
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.