Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ... Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤ...


ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ... Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!

16 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ!! ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ...Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ..ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ Χ΄΄ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΖΕΦΡΥ..ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το αντρεικοιλο ο Χρυσοχοιδης κατεδιωξε ποντιους ελληνοφωνους απο τον Οφη της Τραπεζουντας που ζουν καταδιωγμενοι στην ελληνικη επικρατεια, υπακουοντας στις διαταγες της Αγκυρας παρολο που ο ιδιος ειναι ποντιακης καταγωγης! Ειναι ξενοκινητος και ξενοπληρωμενος!
    Ως Ελλην ποντιακης καταγωγης ντρεπομαι κυριολεκτικα που βγηκε απο τον Ποντο ενα τετοιο φρουτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO PRAGMATIKO ONOMA TOY XRYSOXOIDI EINAI
    KOEN-TZOGLOU. (KOEMTZOGLOU)

    APO POU KAI OS POU EINAI PONTIOS?
    EINAI EBRAIO-TOYRKOS KAI ALLAKSE TO ONOMA TOY.

    ETSI LEGETAI KAI APO TON TROPO
    POU FERETAI TO PISTEVO.

    KAI TO ONOMA TOY BEN-NIZELOU HTAN TOURKOGLOU KAI TO ALAKSE.

    ELLINOPOIOUN TA ONOMATA TOUS KAI TA FORANE OS MASKES GIA NA KRIVONTAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ, Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ανώνυμε 25/2/10 12:25 μμ: Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες για Χρυσοχοϊδη και Β.Βενιζέλο. Μπορείς να μας πεις που θα βρούμε στοιχεία;;; Βέβαια έτσι εξηγούνται πολλές δηλώσεις και πεπραγμένα των εν λόγω πολιτικ(αντιδ)ών, αλλά χρειάζονται και αποδείξεις (προς θεού μην πάει το μυαλό σου ότι τους δικαιολογώ ή τους υποστηρίζω) για να μπορέσουμε να τους πολεμήσουμε σωστά. Έχεις κάτι να προτείνεις για να μπορέσουμε να βρούμε στοιχεία;;;; Σ'ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψηλά τις σημαίες συναγωνιστές. Η αντίσταση στα τσιράκια της νέας τάξης συνεχίζεται. Στηρίζουμε το Στόχο και τον διαδίδουμε. Σ΄αυτόν τον ιδεολογικό πόλεμο, η υπέρτατη ιδέα του Έθνους θα νικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @25/2/10 1:31 μμ

    Όχι, δεν είσαι πρακτοράκος του Χυσοχοΐδη που αυτοκαρφώθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ φίλε 25/2/10 3:09 μμ από ανώνυμο 25/2/10 1:31μμ. Σε πληροφορώ ότι διαπράτεις ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ να μου αποδίδεις τέτοιους χαρακτηρισμούς. Ας είναι. Σε συγχωρώ επειδή δεν με ξέρεις. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 25/2/10 12:25 pm
    Αν αληθευουν αυτα που λες, μακαρι, τοσο το καλυτερο, φευγει ενα βαρος απο πανω μου κι απο την πλατη ολων των ποντιων Ελληνων. Το οτι ο Χρυσοχοιδης ειναι ποντιος το ξερω απο ατομα που αυτος κατεδιωξε το 1996 επειδη οντες τουρκοι πολιτες ελληνοφωνοι ζουσαν στην Ελλαδα και εκαναν αγωνα κατα της Τουρκιας! Το Κοεμτζογλου σημαινει Γιος του Χρυσοχοου, απο το Κουγιουμτζι, τουρκικια λεξι, ειναι αυτος που επεξεργαζεται τα μεταλλα, για να κανη κοσμηματα. Κοεμτζη λεγαν οι Ποντιοι και τους μεταλλωρυχους. Ονοματα σε ογλου συχναζουν στους Ελληνες της Μικρασιας οι Ποντιοι τ αλλαξανε σε ιδης ετσι απο Κουγιουμτυογλου εγινε Χρυσοχοιδης, οι αλλοι Μικρασιατες κρατησανε το ογλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @1:31
    Να σου πω εγω που να ψαξεις να βρεις στοιχεια για τ'αληθινα ονοματα του "Χρυσοχοιδη",του "Βενιζελου",του "Ρεμπουση",του "Ροζακι".Πριν λιγο καιρο στην τηλεοπτικη εκπομπη του κ.Χατζαρα καθηγητης πανεπιστημειου στο τμημα Ιστορικων σπουδων εκανε αυτη την αποκαλυψη,λυπαμαι που δεν θυμαμαι το ονομα του αλλα αν καιγεσαι τοσο πολυ να μαθεις την αληθεια θα την βρεις την ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΧΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΜΕ ΓΑΜΨΕΣ ΜΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Re Anwnyme Koumpare sobarologeis? Den kserw gia tou xrysoxoeidh ala TOU BENIZELOU TO PRAGMATIKO EPI8ETO EINE -TOURKOGLOU!!,PHGAINE STO LHKSIARXEIO KAI RWTHSE EAN DEN PISTEBEIS...
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. hellriser σ' ευχαριστώ. από 1:31.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΟΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΙΑ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΕΩΣ» ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ


    "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]:

    ".....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΚΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟ ΑΚΑΝΘΩΤΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΣΤΕΜΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....."

    ".....ΜΕΤΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ....."

    ".....ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....."

    ".....ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ....."

    ".....Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΚΑΤΗ ΟΝΤΑΣ ΜΗ ΕΧΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΪΚΟΝ ΠΥΡ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....."

    "ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ"

    "ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ"

    "Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ"

    ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕΣΩ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΣΚΗΣΗΣ ΩΜΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ


    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (πάνω) Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ LINK (κάτω)

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/02/26/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-02-26_00-00.htm#plohghsh_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοεμτζόγλου λέγεται ο Χρυσοχοΐδης!..
    http://www.youtube.com/watch?v=VwoLy-jGy4Y&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. (ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ-ΙΟΥΔΑΙΟΙ)

    Χατζάρας3/6Λάθρο &Δικαίωμα Ψήφου 6Jan'10
    http://www.youtube.com/watch?v=-PH2YN8kx0c&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.