Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ!

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "Ζ" Ενέδρα έστησαν σε δυο άντρες της Ομάδας "Ζ" οι δολοφόνοι αναρχικοί που έχουν με...

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "Ζ"

Ενέδρα έστησαν σε δυο άντρες της Ομάδας "Ζ" οι δολοφόνοι αναρχικοί που έχουν μεταβάλει σε άντρα τους τα ελληνικά πανεπιστημιακά ιδρύματα. Πριν λίγα λεπτά σοβαρά χτυπημένος μεταφέρθηκε ένας απο τους δυο Αστυνομικούς, όταν δέχτηκε ΜΑΡΜΑΡΟ Ή ΠΕΤΡΑ (μεταξύ των άλλων που του πέταξαν) απο το κτίριο της ΑΣΟΕΕ στο κέντρο της Αθήνας! Μιλάμε για ενέδρα καθώς έγινε πρώτα τηλεφώνημα πως γίνεται απόπειρα ληστείας αυτοκινήτου, το Κέντρο έδωσε σήμα και μόλις έφτασαν οι δυο αστυνομικοί τους "υποδέχτηκαν" με τον γνωστό τρόπο οι δολοφόνοι αναρχικοί των ασύλων! ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ έχεις καταντήσει την Αστυνομία "πετυχημένε" Χρυσοχοϊδη! ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΣΥΛΟ"!

30 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΤΡΟΧΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ:ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟ!!!!!ΨΟΦΟΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ.ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙΕΣΕΙΣ ΖΩΑ..
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΖΗΤΑΣ..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΣΟ....ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ean auto geinwtan stin "proodeftikh,Dhmokratikh ktl" SOUHDIA ,AMERIKH,KANADA, GENIKA SE OLON TON KOSMO!! EKTOS TOU TRELOKOMEIOU (ELLADA)8A MPAINAN OI ASTYNOMIKOI AMESWS KAI XWRIS DIATYPWSEIS MESA,ZHTW TO TRELOASYLO TIS ELLADOS!!!
    GIATI NA MIN EXOUN ASYLO KAI OI MPOGIANTZHDES,I OI XASAPHDES?
    A Vyzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ.
    ΑΦΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΕΜΑΣ,ΕΝΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ...ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ "ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΌΛΕΣ ΕΧΟΥΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ: ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ 1. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑι ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΕΣΥΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΘΕΝΤΕΣ ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ
    2. ΚΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ.
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
    ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (Η "ΟΠΛΑ" ΤΟΥ ΚΚΕ, Η "ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ" ΚΑΙ ΟΙ "ΛΑΪΚΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ") ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙΖΑΝ ΑΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.
    ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    1. Στις 2 Οκτωβρίου του 1946 και ώρα 4:00 μ.μ. γίνεται δολοφονική απόπειρα με πιστόλι, κατά του χωροφύλακα Μακρή στην Τούμπα.
    2. Στις 6 Οκτωβρίου 1946 και ώρα 23:15 δολοφονείται με πιστόλι, ο Υποδιοικητής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Μοίραρχος Κωφίτσας Δημήτριος.
    3. Στη 1 Νοεμβρίου του 1946 και ώρα 20:20 πραγματοποιείται επίθεση κατά της Αστυνομικής περιπόλου στην πλατεία της Αγίας Σοφίας Θες/νίκης και δολοφονία του υπενωμοτάρχη Χρήστου Παγώνη. Εκεί πέφτει νεκρός και ο "αντάρτης πόλης" Χαράλαμπος Νικολαϊδης.
    4. Στις 7 Νοεμβρίου του 1946 και ώρα 18:45 γίνεται επίθεση με δύο χειροβομβίδες κατά του καφενείου «Ελληνικόν», στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ.
    5. Στις 18 Νοεμβρίου 1946 και ώρα 19:45 πραγματοποιείται επίθεση με χειροβομβίδες κατά του Α’ Αστυνομικού τμήματος.
    6. Στις 3 Δεκεμβρίου του 1946 και ώρα 20:20 γίνεται επίθεση κατά της Αστυνομικής περιπόλου στην οδό Αγίας Σοφίας.
    7. Στις 14 Ιανουαρίου 1947 και ώρα 14:40 γίνεται απόπειρα δολοφονίας με χρήση χειροβομβίδας κατά του Βασιλικού επιτρόπου Ταμβακά Θεμιστοκλή.
    8. Στις 26 Μαρτίου 1947 και ώρα 6μ.μ. γίνεται απόπειρα δολοφονίας με πιστόλι, κατά του εθνικόφρονα περιπτερούχου Δημητριάδη Αναστάσιου, ο οποίος τραυματίζεται σοβαρά.
    9. Στις 13 Απριλίου 1947 και ώρα 8μ.μ. πραγματοποιείται επίθεση με αυτόματα όπλα, κατά του καφενείου του Απόστολου Μπόνου (κέντρο εθνικοφρόνων) και δολοφονείται ο Γιαννουλάκης Γεώργιος .
    10. Στις 30 Απριλίου 1947 και ώρα 7:20π.μ. πραγματοποιείται η σοβαρότερη επίθεση της οργάνωσης κατά των Αξιωματικών της Αεροπορίας. Νεκροί 4 αεροπόροι.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ; 47 ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΗΚΑΝ, 7 ΙΣΟΒΙΑ, 5 ΠΗΡΑΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ 8 ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΙΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" (ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΙΑΣΜΑ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ" ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ "ΑΣΤΕΙΟ"; ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Η ΑΛΗΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΗΣ; ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΝΑΕΙ ΤΣΟΓΛΑΝΕ 4:58, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΣΑΣ. ΦΩΝΑΖΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο το ρεζιλικι με τους αναρχικους μονο στην Ελλαδα γινεται πουθενα αλλου! Στη δημοκρατικοτατη Γερμανια που ζω εδω και τριαντα χρονια δεν εχω ζησει τετοιο πραμα. Παιδια το προβλημα δεν ηναι μονο οτι κανουν τη χωρα ριμμαδιο και δημιουργουν ενα γενικο αισθημα ανασφαλειας, πιο μεγαλο προβλημα ειναι οτι επιφερουν δυσφημησι στην Ελλαδα και καταρρακωνουν το κυρος της χωρας στο εξωτερικο! Ετσι πως παν τα πραμματα θ ακουν οι ξενοι για Ελλαδα και θα φερνουν στο νου τους χοιροστασιο, συγγνωμη για την εκφραση. Χρειαζεται γερο χερι εδω και τωρα να βαλλη τη χωρα σε ταξι, πραγμα που δεν το μπορουν οι πολιτικαντηδες! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΧΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ ΚΟΠΡΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φίλε 6,21 αν έχεις βιβλία σχετικά , δώσε τίτλους , συγγραφέα, εκδόσεις.
    Έτσι, να γράφονται αυτά, για να μην ξεχαστεί η ιστορία, γιατί η κομμουνιστική συνομωσία μέσα στην παιδεία προσπαθεί να ξαναγράψει τα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ 4,58 ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΩΣ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΑΔΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΡΕΙΕΣ!!!ΣΑ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑ'Ι'ΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ ΤΟΥ ΜΑΤΑΤΖΗ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ,ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ????ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΒΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ 4,58 ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΩΛΑΡΑ ΚΑΤΙ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ???ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΟΛΙΤΑ ΤΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ,ΤΟΝ ΜΠΟΝΑΝΟ,ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λουμπινα 11/2/10 4:58 μμ ερχομαστε και ειμαστε χιλλιαδες και τοτε θα κρυβοσαστε μεσα στο ασυλο κοτουλες... κο κο κο κο κο κο κο κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8a "ponaei" h Skrofa h mana pou se genhse ,Giati opws fainete den sou edwse kalh diapaidagwghsh, opws "ponaei" twra kai h allh h "mana",pou klaigete sta Vouna tis Evrhtanias,MAZEI ME TIN MANA SOU 8A KLAINE KAI OI ADELFES SOU....
    EKSW APO TIN ELLADA OLOI OI VIASTES,LHSTES,DOLOFONOI KSENOI,
    STA XWRAFIA KAI STOUS AGROUS OLOI OI SYRIZAIOI EPANASTATES ,PROODEFTIKOI KTL,NA SKAVOUN TA XWRAFIA HLIO ME HLIO GIA NA "FEROUN" TIN EPANASTASH PIO KONTA STON LAO KAI TIN AGROTIA!!
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τσογλάνια αναρχοκομμούνια έρχεται η ώρα σας.φίλε 6:21 δώσε στοιχεία βιβλίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΟΣΠΑ ΦΙΛΕ 4:58...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...<> ΑΝΘΡΩΠΟΦΥΛΑΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΩΝ, Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΥΠΕΔΕΙΞΕ 4 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: "ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΧΡΙΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ". ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ - Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ-ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ ΙΑΧΗΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΟΠΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΧΥΛΟ:"Ω, ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔ', ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΔΕ ΠΑΙΔΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΗ, ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ` ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ".ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΙΑΧΗ ΑΚΟΥΓΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 40 ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΤΟ 1955 ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΑΧΗ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ 74 ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΕΧΘΡΟΥ
    ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ(ΟΧΙ ΕΞ ΑΠΟΝΟΜΗΣ - ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ-ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΓΕΝΟΣ). Η ΣΥΦΙΛΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ. ΟΣΟΙ ΑΠΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ - ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ!
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.
    ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΕΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΓΕΜΙΣΤΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, ΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΔΕΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΗΤΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΔΟΞΑΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μήπως ήρθε η ώρα οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί να καταλάβουν που πάει η ιστορία; Μήπως ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις; Μήπως η μόνη λύση είναι το σπαθί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΛΗΝΕΣ 7:23 ΚΑΙ 8:54 ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ:
    1. "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ" ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΕΣ
    2. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ. ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΚΑΙ " ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΚΑΜΒΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ.
    3. "ΚΙΤΣΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ" ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ. ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ. ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ - ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΑ -ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ
    1.- ΑΓΙΣ ΣΤΙΝΑΣ "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΟΠΛΑ"-. (ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΕΙΟΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ "ΠΕΦΤΟΥΝ" ΕΥΚΟΛΑ.)
    2. ΠΕΑΝ (ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΑΜ - ΗΡΩΪΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ)
    3. "ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ" (ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΠΛΑ)
    4. ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΜΕΓΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΑΣ)
    ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΞΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ LINKS

    ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΔΟΘΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 81.ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΑΠΙΟΣ.) ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΨΑΞΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΕΡΙΖΙ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΩΝ. ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδάκια μην πετάτε πέτρες, η μαμά θα σας μαλώσει.Η μαμά έχει κάνει μεγάλο (από μακριά) αγώνα για να σας κάνει καλά φλωράκια. Αυτός ο κύριος ΠΡΟ-ΠΟ που σας αγαπάει θα αναγκαστεί και ενώ δεν το θέλει, να σας μαλώσει και αυτός. Να προσπαθήσετε να μοιάσετε στο καμάρι μας, το λεβέντη μας, Αλέξη Τσίπρα!!!!ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οι αστυνομικοι πλεον ειναι μονο κρατικοι υπαλληλοι και πανε οι ενδοξες εποχες που τιμουσαν το εθνοσημο και πολεμουσαν για το εθνος σκοτωνοντας σκυλια προδοτες αναρχοκομμουνιστες.ας συμπαρασταθουνε σαν συναδελφοι ο ενας στον αλλον η ας εξεγερθουνε αν εχουν αντερα.τον εαυτο τους κοιτανε οι περισσοτεροι να περασει το οκταωρο τους και δυστυχως αν τους δωσουν διαταγες να επιτεθουν σε ελληνες που πολεμουν τις αναρχοαλβανεζικες κυλωτες αυτοι απλα θα υπακουσουν χωρις κανενα δισταγμο.η κουβεντα βεβαια ειναι αλλη και ειναι γι αυτην την ανανδρη δολοφονικη επιθεση απ τις αναρχοψωλουδες σ εναν ελληνα.ετσι θα γινεται για οσο κανουν οτι θελουν οι προδοτες στην ελλαδα.οι προσωπικες ευθυνες που εχουν παρα πολλοι ακαπνοι αξιωματικοι με βαθμους οι οποιοι ειναι απλα δειλα κομματοσκυλα μεχρι και τους πιο χαμηλοβαθμους διεφθαρμενους αστυνομικους ειναι για αλλες συζητησεις.στα κοκκινα σκυλια πρεπει να δωσουμε ενα τρομακτικο παραδειγματισμο μηπως και καταλαβουν τι προκειται να γινει και φυγουν απο εδω ζωντανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΛΩΠΑΙΔΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΑ ΦΥΓΗ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ
    Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΗΣ ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ

    ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΗΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

    ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΛΥΣΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ ΟΜΑΛΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ 21-4-67 ΗΤΑΝ ΜΗΔΕΝ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΗΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

    ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΗ

    ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕΜΕ ΨΕΥΤΗ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ετσι μπραβο μπασταρδια καντε κι αλλα ετσι ωστε το μισος κοσμου εχει αρχιση να γινεται θηλια στο λαιμο σας.
    Αλλα μην νομιζεται οτι θα σας χαρισουμε γρηγορο θανατο.
    Εγω προσωπικα θα σας τυλιξω τα αντερα σας στο λαιμο και θα σας κρεμασω !Και ας με πουν και φασιστα !Και μην θαρειτε ουτε στιγμη οτι οι αλητες οι πολιτικοι θαναι για πολυ ακομα εδω να σας προστατευσουν.Το ιδιο τελος και για αυτους.

    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα σου δωσω εγω τιτλο λεγεται ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ αναγραφει με απιστευτη λεπτομερεια τις επιθεσεις που εκαναν οι αναρχοσυμμοριτες σε χωρια πολεις και σταθμους χωροφυλακης. Το βιβλιο γραφτηκε με εντολη του ΓΕΣ το 1958 και φυσικα απεσυρθη το 1982 ισως γιατι ειχε ονοματεπωνυμα και εθιγε καποιους...

    Και φυσικα μπορεις να το κατεβασεις απο εδω: http://clubs.pathfinder.gr/Iapetos_/1060097

    AENAOΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 5.37.ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ,ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: "ΩΧ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;"ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΟΣΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ-ΑΠΛΥΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΘΑΡΡΟΣ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @11/2/10 4:58 μμ

    Σιπταρέε, υποπροϊόν κτηνοβασίας, ετοίμασε χειραποσκευές γιατί σε λίγο φεύγεις για την Σκιπερία που είναι πάνω απ' το Δυρράχιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11/2/10 4:58 μμ!ΤΑΝΚΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΘΑΣ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ!ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΤΟΥ Κ. ΠΛΕΥΡΗ
    ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝ

    ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

    Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
    ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΙΔΡΥΘΥΚΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
    ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ
    Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ
    ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ
    Ο ΑΣΠΟΝΔΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ

    ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΔΕΙΛΟΣ

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΥΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το Μαυρο Ιστολογιο του Κομμουνισμου - Black Blog of Communism

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ 1940- 1950 == ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

    Διαδώστε την γνώση σας διότι στην σημερινή Ελλάδα, που δυστυχώς κυριαρχεί η αριστερή προπαγάνδα, επικρατεί σκοταδισμός σε θέματα κατοχής και συμμοριτοπόλεμος.

    Καλή ανάγνωση.

    http://blackblogofcommunism.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.