Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ υπερασπιστές της ΕΘΝΙΚΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ!

... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ «Χρειάζεται μια επανάσταση, επανάσταση ψυχών και συνειδήσεων, επανάσταση μεθόδων και τρόπων, επανάσταση...

...
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Χρειάζεται μια επανάσταση, επανάσταση ψυχών και συνειδήσεων, επανάσταση μεθόδων και τρόπων, επανάσταση αδιαπραγμάτευτα εθνική και φυλετική, χωρίς καμμία υποχώρηση, χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Μη προσπαθούμε μάταια να φανούμε αρεστοί στο σύστημα. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ!»

Οι καιροί αλλάζουν. Οι συνθήκες και οι περιστάσεις είναι σίγουρα διαφορετικές. Με τρόπους παλαιούς και αποτυχημένους δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίσεις μία πανίσχυρη εξουσία. Με τρόπους οικονομικούς και μέσα στα πλαίσια ενός παιχνιδιού πολιτικού, που απόλυτα ελέγχουν, δεν είναι δυνατόν να τους αντιμετωπίσεις. Πόσο μάλλον, που έχουν κατορθώσει να σε διαβάλλουν και να σε συκοφαντήσουν σε αυτούς για τους οποίους αγωνίζεσαι, τον λαό σου, μέσω των πανίσχυρων μηχανισμών του ψεύδους, των μέσων μαζικής ενημερώσεως ή όπως πολύ σωστά αναφέρει ένας συναγωνιστής των μέσων μαζικής επιβολής.

Χρειάζεται, επομένως, ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Υπέρβαση όχι σαν ένα σχήμα λόγου, αλλά υπέρβαση αυτής της ίδιας της λογικής, αυτού του ίδιου του κόσμου, στον οποίον είναι απόλυτα κυρίαρχοι.

Χρειάζεται μια επανάσταση, επανάσταση ψυχών και συνειδήσεων, επανάσταση μεθόδων και τρόπων, επανάσταση αδιαπραγμάτευτα εθνική και φυλετική, χωρίς καμμία υποχώρηση, χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Μη προσπαθούμε μάταια να φανούμε αρεστοί στο σύστημα. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Απλά χάνουμε τον καιρό μας.

Οι αφέντες της «παγκοσμιοποίησης» μοιάζουν σήμερα παντοδύναμοι. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Θλιβεροί και μικροί, ασήμαντοι και μοιραίοι θα παραμείνουν πάντοτε οι τραγικά παρείσακτοι της Ιστορίας. Ο Σισύφειος άθλος τους θα επαναληφθεί και για μια ακόμη φορά θα πέσουν θύματα της αλαζονείας τους. Η “παγκοσμιοποίηση” τους έχει τους εκλεκτούς της, έχει τους δούλους της, έχει όμως και τους εχθρούς της.

Εχθρούς που πάντοτε θα είναι οι ορκισμένοι πολέμιοι της, πολέμιοι της αντεθνικής χολέρας, ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ υπερασπιστές της ΕΘΝΙΚΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ!

2 σχόλια

  1. σαν ελληνας εθνικιστης και χρυσαυγιτης θελω να πω ενα ευγε και στον στοχο για το δικο του αγωνα και να πω πως αυτο που αρμοζει σε σας και ειναι επιτακτικη αναγκη ειναι να συμπαρασταθειτε πολυ πιο δυναμικα στην ενωση των πραγματικων εθνικιστων μεσα απ τις φαλαγγες της χρυσης αυγης η οποια ειναι ο μοναδικος εθνικιστικος πολιτικος σχηματισμος και ο δυναμισμος της εστω και σε εποχη που οι περισσοτεροι ελληνες στρουθοκαμηλιζουν ειναι κατι που μας κανει περηφανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι η μονη οργανωμενη ομαδα Ελληνων που μπορει να μας βοηθηση.
    Και αν ειναι φασιστες ειμαστε και εμεις φασιστες.
    ΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΛΑΟΣ.ΚΑΘ'ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.