Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΘΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!!!

... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... Εχθές ήμασταν κι εμείς εκεί. Αυτό που έγινε στην συγκέντρωση, για να τιμήσουμε τους ΗΡΩΕΣ των ΙΜΙΩΝ και να...

...
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...


Εχθές ήμασταν κι εμείς εκεί. Αυτό που έγινε στην συγκέντρωση, για να τιμήσουμε τους ΗΡΩΕΣ των ΙΜΙΩΝ και να εναντιωθούμε στο κατάπτυστο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ νομοσχέδιο, ήταν κάτι το ασύλληπτο.

Η πλατεία των Ιμίων γέμισε ασφυκτικά... κόσμος ερχόταν συνεχώς... τα τριγύρω και τα απέναντι πεζοδρόμια ήταν γεμάτα... ο κόσμος ενθουσιώδης....η επίσημη πολιτεία ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ τους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ... κόντρα σε αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσαν με την παρουσία τους ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ... Η ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ!

Έλληνες κάθε ηλικίας...τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον είχε η νεολαία αλλά και μεγαλύτεροι ...γυναίκες με τα παιδιά τους άφησαν τους καναπέδες τους και ξεχύθηκαν στον δρόμο... επιτέλους το κέντρο της Αθήνας γέμισε από ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ....

...μία Αθήνα που πλέον δεν μπορούμε να την προσεγγίσουμε στη καθημερινότητά μας εξ αιτίας των ορδών των λαθρομεταναστών και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας που υπάρχει. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η πορεία είχε παλμό, ένταση, ζωντάνια, δυναμική...ήταν απίστευτα μεγάλη και προπάντων ήταν ΕΙΡΗΝΙΚΗ. Ο κόσμος ακούραστος... διαδήλωσε από την Βασίλίσης Σοφίας μέχρι και την Βουλή και από εκεί μέχρι και την Ομόνοια...οι δρόμοι είχαν κλείσει...πλησιάζοντας την Ομόνοια θα μας μείνει αξέχαστη εκείνη η μπόχα βόθρου που ερχόταν από την πλατεία όπου την έχουν καταντήσει να είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ!

Καμία κάμερα, κανένα κανάλι δεν ήταν εκεί σε μία συγκέντρωση και πορεία ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Όλα πλέον είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ έχει δώσει ΣΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ προς κάθε υποτακτικό των μεγαλοσυγκροτημάτων των ΜΜΕ..να ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΥΣΙΑΣΤΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

Σε άλλη περίπτωση, σε συγκέντρωση μόλις 200 ατόμων αναρχοαριστερών εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τρέχουν τα γιοσουφάκια της παγκοσμιοποίησης και το αναδεικνύουν με 500 κάμερες και σε όλα τα κανάλια συνεχώς.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

3 σχόλια

  1. Αν και δεν το συνηθιζω,απο περιεργια μπηκα σε διαφορα σαιτ της "αντιπερα οχθης" κι ειδικοτερα στη χαβουζα που ονομαζεται "Ιdymedia" για να διαβασω δικα τους σχολια κι εκτιμησεις για την μεγαλιωδη μας εκδηλωση και πορεια του σαββατου.
    Αν ηξερα οτι ειναι τοσο χιουμουριστες,τοσο ευφανταστοι και τοσο μοναδικοι στο να αλλιωνουν την πραγματικοτητα,κοινως αν ηξερα ποσο γελιο μπορεις να ριξεις με αυτα που γραφουν και πιστευουν τοτε θα ημουν ολη μερα δικτυωμενος στις ιστοσελιδες τους.
    Στην αρχη μας μετρησαν 150-200,μετα μας μετρησαν γυρω στους 500,τελικα "κλεισαμε" στους 1500,απο τους οποιους ενα ποσοστο ηταν ασφαλειτες,ενα αλλο ποσοστο συνταξιουχοι αστυνομικοι,αλλο ποσοστο συνταξιουχοι στρατιωτικοι και τελος οι γυρω περιπτεραδες.
    Ερωτηση:σε τι ηλικια βγαινουν στην συνταξη οι αστυνομικοι και οι στρατιωτικοι;Γιατι αν κρινω απο τις ηλικιες των παρεβρισκομενων και ισχυουν οι παντα εγκυρες εκτιμησεις των εχθρων του σαπουνιου,με το που θα διοριζεσε στον στρατο η' στην αστυνομια θα βγαινεις αυτοματα και στην συνταξη.
    Παντως περα απο το γελοιο της υποθεσης κι οσο κι αν προσπαθεισαν καποιοι εκει μεσα να υποβαθμισουν την συγκλονιστικη παρουσια μας,βρεθεικαν και καποιοι αλλοι δικοι τους που δεν μπορεσαν να κρυψουν τον πανικο τους και την ανησυχια τους για το συνεχως διογκωμενο Εθνικιστικο κινημα και για τον δικο τους χρονο ασυλιας που θα παρελθει πολυ συντομα.
    Υ.Γ.ελπιζω να εκανε μια επισκεψη στο σαιτ του ΣΤΟΧΟΥ και να ειδε φωτογραφιες και τα σχετικα βιντεο απο την εκδηλωση και την πορεια εκεινος ο απιθανος που εγραφε στο "Idymedia" πως ειμασταν ουτε 500 και γιαυτο δεν τολμαμε να βγαζουμε απο ψηλα φωτογραφιες και πως με διαφορα αλλα τρυκ καταφερνουμε να παρουσιαζουμε μεγαλυτερες σε ογκο πορειες.Κατι θα ξερει παραπανω αυτος και οι ομοιοι του πανω σ'αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Kratikodiaith kai Pswmizwmenh Apo ton Idrwta tou Ellhnikou Laou ERT,DEN MAS EDEIKSE TIPOTA APO TIN MEGALEIWDH SYNGKETRWSH ELLHNWN GIA TA IMIA KAI ENANTION TOU E8NOKTONOU NOMOSXEDIOU!!! TIPOTA-TIPOTA-TIPOTA,ANTI8ETA MAS EDEIKSAN POLES FORES KAPION TSIMPLA POU 8ELEI NA KANEI KAPIO EKTAKTO SYNEDRIO!!!
    POU 8A PATE RE MAFIOZOI THS ERT ,DEN 8A ER8EI H WRA SAS?
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως χρειαζεται μια πορεια ξαφνικη προς καποιο καναλι για....τα σχετικα;..ΛΕΩ..ΜΗΠΩΣ;Για να δουν μια διαφορετικη οψη των Εθνικιστων.
    Οποιος με ειδοποιησει,θα ερθω.
    Αυτο το ΠΑΡΟΝ του Μακη Κουρη,δεν το εμπιστευομαι.
    Βλεπω οτι:Απο την μια καταγγελει τους "αντεθνιστες" και απο την αλλη δημοσιευει κατι αρθρα οπως καποιου Λαοκρατη Βασση που μας εφιστα την προσοχη στον Εθνικισμο που ειναι-λεει αυτος ο μαπας!- ακραια εκδηλωση και υποκρυπτει...μπλα...μπλα...μπλα...
    Δηλαδη,θελει παρα πολλες καρπαζιες!Και αυτος και ο Κουρης.
    Ο οποιος Κουρης,ειναι υπερ της Ιθαγενειας ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ!!!
    Τι τσογλαναρια εχει μαζεψει αυτη η Μεταπολιτευση;..
    Παντως,δεν υπαρχει οργανωση απο την μερια των Πατριωτων.Θα μπορουσαν ομαδες οργανωμενες,να μοιραζουν μια καλογραμμενη σελιδα χαρτιου απο πορτα σε πορτα στις γειτονιες,επισημαινοντας καποια πραγματα και ζητωντας απο τον Ελληνα να συμμετασχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.