Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 2010

... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

...
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

4 σχόλια

  1. Τα "Σιδερενια Τειχη" θα σωσουν αυτη τη φορα την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο παραμενει βιωσιμο το μεταπολιτευτικο καρκινωμα ο αφανισμος της Ελλαδας θα προσλαμβανει ολο και περισσοτερο νομοτελειακο χαρακτηρα.
    Ο συλλογικος αυτισμος ενος λαου οδηγει αναποφευκτα σε απωλεια της Εθνικης του κυριαρχιας.Οι ΕΔ ας αναλογιστουν οτι δεν ωφειλουν καμια απολογια εργου σε εναν οχλο απο επιδοξους αυτοχειρες πολυ δε περισσοτερο στους εθνοκτονους φυσικους αυτουργους.Ας μην ειναι αμνημονες του γεγονοτος οτι υπηρξαν αποδεκτες υβρεων και ταπεινωσεων απο αυτους που εχτισαν τον πλουτο και την εξουσια πανω στο καταρρακωμενο σωμα της σιωπηρης τους υπερηφανειας.Ασφαλως πολλοι μεταλαχθηκαν σε κομματικους δουλους παρασημοφορημενους με μεγαλοσταυρους βυσματικης αποκαταστασης εαυτων και αλληλων.Δεν μιλω για αυτα τα μετρια και αξιοπεριφρονητα ανθρωπακια που καταντησαν υποτελεις των χειριστων.Η ιστορια τους επιφυλασσει τη ληθη.
    Απευθυνομαι σε εσας τους δυνατους και ενσαρκωτες των αρχετυπικων μορφων αυτους που εχουν καθε λογο να φοβουνται οι εχθροι μας και σας ζητω κατηγορηματικα: Μην επιτρεψετε την καταστροφη του Εθνους.Κανενα ελεος στα φιδια και τους βαρβαρους!
    Εμεις οι Ελληνες ειμαστε μαζι σας!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά ας μοθ λύσει κάποιος μια απορία....αν γίνει αύριο το μπάμ για τα Λέο έχουμε πυρομαχικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ? ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ? ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.