Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ Ελπίζουμε δε να κινείται στο ίδιο πνεύμα με την προηγούμενη!!! (δείτε ε...

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ

Ελπίζουμε δε να κινείται στο ίδιο πνεύμα με την προηγούμενη!!! (δείτε εδώ) καθώς ακόμα περιμένουμε να απαντήσουν στον Πεταλωτή που τους εξίσωσε με τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Τέταρτη μέρα σήμερα.

Μετράμε και περιμένουμε...

Κατόπιν μεθοδευμένης και συντονισμένης προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και βιντεοσκοπικού υλικού, προέκυψε ότι ο δράστης ο οποίος την 01:15 της 05/01/2010 εισήλθε στον αύλειο χώρο της Εβραϊκής Συναγωγής και προκάλεσε πυρκαγιά σε εξωτερική σκάλα αυτής προκαλώντας φθορές και υλικές ζημιές είναι ένας (1) άνδρας Πολίτης Η.Π.Α., ο οποίος αναζητείται. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ανωτέρω τόπο και χρόνο δύο (2) άνδρες Υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, ένας (1) άνδρας ημεδαπός, οι οποίοι συνελήφθησαν και ένας (1) άνδρας Πολίτης Η.Π.Α., ο οποίος αναζητείται, ήταν συνεργοί του ανωτέρω δράστη και ανέμεναν αυτόν εξωτερικά εποπτεύοντας το χώρο.

Επιπρόσθετα την 04:00 της 16/01/2010 ο ένας από τους προαναφερόμενους συλληφθέντες Πολίτης Ηνωμένου Βασιλείου εισήλθε από παραπλεύρως ευρισκόμενο θερινό κατάστημα, το οποίο δε λειτουργούσε , σε αύλειο χώρο της Εβραϊκής Συναγωγής και αφού παραβίασε θύρα πρώτου ορόφου αυτής, προκάλεσε πυρκαγιά σε διώροφο κτίσμα με ενδιάμεσο ξύλινο πάτωμα με αποτέλεσμα την καταστροφή μέρους του αρχείου και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού προκαλώντας παράλληλα φθορές, ενώ οι υπόλοιποι προαναφερόμενοι δράστες επιτηρούσαν το χώρο.

πηγή

egersis για το stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Βοθροδύσοσμες Προβοκάτσιες!


    Από τις 18.12.09 σας έχω γράψει γι αυτήν την προβοκάτσια η οποία ξεκίνησε με την "απόπειρα εμπρησμού" του χώρου συναθροίσεως ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στα Χανιά!
    http://ventetta.blogspot.com/2009/12/blog-post_6431.html

    Έπειτα προέκυψε η "απόπειρα εμπρησμού" της Συναγωγής (φτου κακά!) με το ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΜΑ εξωτερικής ξύλινης σκάλας!
    Λύσσαξαν οι Νεοταξίτες βοθροκουλτουριάρηδες προοδευτικάτζες να συνδέσουν τις δύο αυτές προβοκάτσιες και να επιρρίψουν τις ευθύνες στους "χρυσαυγήτες" και στον ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ χώρο!


    τι γυρεύει τέτοιαν ώρα, ο ψαράς μέσα στην χώρα???
    Τελικά συνελήφθησαν, ως ύποπτοι για τον εμπρησμό στην Συναγωγή (φτου κακά!) και γιατί όχι και της γιάφκας των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, δύο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και ένας "έλληνας".
    Αν υποψιαστώ ότι η Χρυσή Αυγή, κάνει εισαγωγή στελεχών από την ΑΜΕΡΙΚΗ θα ...πεθάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και κάτι άλλο. ¨οταν η αστυνομία θέλει , κάνει το σωστό. Άρα , δεν θέλει ή δεν την αφήνουν να εξαφανίσουν τους εγκληματίες και να φέρουν την τάξη στην χώρα μέσα σε λίγες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι ποὺ συνελήφθησαν οἱ ὑπεύθυνοι -καὶ θὰ χαιρόμουν γιὰ τὴν σύλληψί τους ὅποιοι καὶ ἂν ἦσαν-, καὶ ἐρωτῶ:

    1) Οἱ ἀμερικανοὶ αὐτουργοὶ τί ἰδιότητα εἶχαν; Τοῦ τουρίστα; Ἐρευνᾷ τὸ θέμα ἡ ΕΥΠ καὶ ὁ Χρυσοχοΐδης, ἢ ἀκόμη κυνηγᾷ... ἀστυνομικούς;

    2) Θὰ ἀσκηθῇ δίωξις γιὰ εξύβρισι, συκοφαντικὴ δυσφήμισι καὶ παραβίασι τοῦ ἀντιρατσιστικοῦ νόμου (κατὰ τῶν Ἑλλήνων) σὲ ὅσους ἐχαρακτήρισαν εὐθέως αὐτουργοὺς τοῦ ἐμπρησμοῦ τὴν ἑλληνικὴ κοινωνία καὶ πολιτεία; (ΕΠΣΕ, 16-1-2010: «οι εμπρηστές είναι η ελληνική πολιτεία και κοινωνία -με την ανοχή της ηγεσίας του εβραϊσμού»!)

    3) Θὰ καταδικασθῇ ἐπὶ τέλους ὁ πασόκος Πεταλωτῆς, ὁ ὁποῖος, ἐπιχειρῶντας νὰ καπηλευθῇ τὸ γεγονός, ἐξομοίωσε τοὺς ἑβραίους συμπολίτες μας μὲ τοὺς παρανόμους ἀφροασιάτες ἰσλαμιστὲς εἰσβολεῖς ἐποίκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.