Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ... ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ , το Υπουργείο Προστασίας του ...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ...

ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ , το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, -ΠΡΟ ΠΟ- (βλ.Χρυσοχοϊδης) ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ απο τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες.

Η Διαταγή περιλαμβάνει και την ΑΠΕΙΛΗ, ότι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή (ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ) θα γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ απο τους Διοικητές των Τμημάτων και στούς "παραβάτες" θα επιβληθεί ΠΟΙΝΗ 100ΕΥΡΩ. Στίς στολές θα επιτρέπεται να φέρουν ΜΟΝΟ (στίς επωμίδες) τον αριθμό μητρώου των Αστυνομικών, προκειμένου να αναγνωρίζονται ευκόλως και να ΚΑΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ , να ΜΗΝΥΟΝΤΑΙ, να ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ αναλόγως.Δεν σας περιγράφω την ΟΡΓΗ των Αστυνομικών κατά αυτής της απόφασης και της ανθελληνικής συμπεριφοράς του ΠΑΣΟΚιστανού Υπουργού προστασίας του Πακιστανού πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη, που θέλει του ΕΛΛΗΝΕΣ Αστυνομικούς, έρμαια στα χέρια κάθε εγκληματία λαθρομετανάστη.

skeftomasteellhnika.blogspot.com

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ. ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ.

45 σχόλια

  1. ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ... ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ; ΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ; ΤΙ ΚΟΙΤΑΜΕ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ; ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ... ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παμε καλα? τι ζωα ειναι αυτα που βγαζουν αυτες τις αποφασεις? δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο, ΑΛΛΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ολοι οι αστυνομικοι στους δρομους. μαζι με τους πολιτες. τερμα πια. ΦΩΝΑΞΤΕ ΡΕ τα ζωα με τις ανθελληνικες μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΛΆΚΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ Ε. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ............ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΜΩΣ.

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

    ΣΤΟΧΕ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ....

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες! Αφού δέχεστε να σας κλέβουν, να σας ληστεύουν, να σας τρομοκρατούν, να σας δολοφονούν, να σκοτώνουν τα παιδιά σας με ναρκωτικά, να σας καταντούν πρόσφυγες και ξένους μέσα στην ίδια σας την Πατρίδα, να σας ξεπουλούν στο Σιωνιστο-Μασωνικό κεφάλαιο, να πουλούν κομμάτια της Ελλάδος, να σας καταντούν ζητιάνους των βαρβάρων, να σας λοιδωρούν, να σας προσβάλλουν τα όσια και τα ιερά σας και να ασελγούν στους τάφους των Πατέρων σας, ΑΡΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ,(επειδή σας παραμυθιάζουν με την δημοκρατία-δειμοκρατία τους), τότε είστε άξιοι της μοίρας σας και μην παραπονιέστε. Ούτε να διαμαρτύρεστε. Εσείς συντηρείτε αυτήν την κατάσταση. Οι κηφήνες οι λωποδύτες και οι προδότες, δεν πάνε μόνοι τους στην βουλή. Η ψήφος των Ελλήνων (η δική σας δηλαδή) τους στέλνει εκεί και αντί να σας εκπροσωπήσουν εργαζόμενοι για τα συμφέροντά της Ελλάδος και τα δικά σας, εργάζονται για τα συμφέροντα των αφεντικών τους (Μασόνους-Σιωνιστές- Καναλάρχες-Εμπόρους Ναρκωτικών-Μπιλντερμπέργκους και άλλους εθνοδιαλυτές.) Αφού τους θέλετε, να τους χαίρεστε. Είστε ο "κυρίαρχος" λαός. Τί άλλο θέλετε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. ᾽Ηρεμία. Μᾶς θέλουν καί τούς θέλουμε. Ἧρθε ἡ ὦρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΩΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ.ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1986 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ,ΑΡΓΙΕΣ,ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ 30.000 ΔΡΧ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ 380.000 ΔΡΧ.Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΠΗΚΕ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧ..ΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν οι αστυνομικοι δεν αντιδρασουν,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδα σε κανάλι σήμερα ότι πιάστηκαν οι δολοφόνοι του Άντη Χ"κωστή; Τί γί-
    νεται; Εσείς δεν είδατε και δεν ακού-
    σατε; Αν ναι, ελπίζω να ενημερώσετε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.Το ότι χασομεράτε θα το δικιολογήσω ότι συγκεντρώνετε στοιχεία! Όσο για την αφαίρεση της σημαίας, δεν κατάλαβα σε ΤΙ βλάπτει η ύπαρξή της στο μπράτσο ή το στήθος του αστυνομικού! Τον εμποδί-
    ζει να κάνει τη δουλιά του ή τον εμ-
    πνέει να την κάνει ΚΑΛΥΤΕΡΑ αισθανόμε-
    νος πέρα και πάνω απ'όλα ότι είναι ΕΛ-
    ΛΗΝΑΣ και είναι τιμή του να την φέ-
    ρει; Ελπίζω η σχετική εγκύκλιος-να μη τη χαρακτηρίσω αλλιώς- να δικιολογεί την αφαίρεση ΠΕΙΣΤΙΚΑ!Τώρα για το τί θα κάνουν οι αστυνομικοί έγκειται στο ήθος και τη συνείδηση του καθενός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΕΞΑΔΡΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΖΩΑ ΟΜΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!!. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΓΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ !!!! ΖΩΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΨΙ !!!!!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΦΙΛΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ .ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ !!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ !!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΠΗΔΗΜΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χρυση αυγη=εθνικη αντισταση=δυναμη μεγαλειο=εξελιξη και δημιουργια.ολα τα αλλα ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων μονο θεωρια.και οι εχθροι μας το ξερουν.μονο οι ελληνες ελπιζουν σε "θαυματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕΣΤΟ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΕΡΓΟ ΤΗΣΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ Η "ΧΑΖΟΞΑΝΘΙΑ" ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΥΝΕΠΕΙΑΒΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΥΠΟΜΟΝΗ...

    ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ 2,5 ΜΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντε ρε Χρυσοχοϊδη.! Άντε παλικάρι μου. Πάρε το κουβαδάκι σου και πήγαινε να το "παίξεις" σε καμμιά άλλη παραλία! Άντε λεβέντη μου! Σε σένα ταιριάζει η παροιμία που λέει "Κι' η κοσκινού τον άντρα της με τους πραγματευτάδες". Στρατηγός και πρώην αφισοκολλητής δεν γίνεται!!!! Απάλλαξε μας από την παρουσία σου και θα στο χρωστάμε χάρη. Άντε μπράβο. Κάνε και κάτι σωστό στην (πασοκική) ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΛΕΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ... ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΙΔ. ΦΡΟΥΡΟΙ,ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΩΝ, ΤΑ ΜΑΤ-ΥΑΤ ΚΛΠ ΣΤΙΣ 'ΦΟΡΜΕΣ'ΔΗΛ. ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αντιγράφουμε την είδηση από την "Τράπεζα Ιδεών" :
    "Την 18.1.2010 έγινε συζήτηση προ ημερήσιας διαταξης κατά πλειοψηφία η ψηφοφορία για το ψήφισμα ακυρώθηκε.
    Επομένως το ψήφισμα για τα θρησκευτικά σύμβολα ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ στην ΗΔ της 20.1.2010 και 21.1.2010, όπως αρχικά είχε προαναγγελθεί από το ΕΚ. Ούτε επίσης έγινε, έστω και προφορικά, λόγος για το θέμα αυτό στις άνω συνεδρίες.
    Η ενέργεια αυτή είναι ελπιδοφόρα για το μέλλον της Ευρώπης και το πνεύμα που επικρατεί στην μεγαλύτερη μερίδα των ευρωβουλευτών.
    Αποδεικνύει όμως και την δύναμη της φωνής των Ευρωπαίων πολιτών με την αναφορά διαμαρτυρίας τους για το ζήτημα αυτό προς τον Αξ. Πρόεδρο του Ευρ.Κοινοβουλίου, που ξεκίνησε την 15η Ιανουαρίου 2009 και είχε τεράστια ανταπόκριση.
    Ευχόμαστε η Ευρώπη να βαδίσει πλέον στον δρόμο της Χριστιανικής παράδοσής της, προσφέροντας κάθε υψηλό ιδανικό και κάθε δυνατή συμπαράσταση στους πολίτες των χωρών της καθώς και με θετικές, ειρηνικές και ειλικρινά φιλάθρωπες παρεμβάσεις σε όλο τον κόσμο.
    Παραθέτουμε το συνοπτικό Πρακτικό για την ακύρωση του ψηφίσματος :
    Συνοπτικά πρακτικά Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010 - Στρασβούργο
    Τετάρτη
    Αίτημα της Ομάδας EFD να εγγραφούν στην ώρα των ψηφοφοριών οι προτάσεις ψηφίσματος σχετικά με την υπεράσπιση της αρχής της επικουρικότητας, οι οποίες έχουν κατατεθεί προς περάτωση της συζήτησης που διεξήχθη στις 15 Δεκεμβρίου 2009 ( σημείο 20 των Συνοπτικών Πρακτικών της 15.12.2009 )
    Παρεμβαίνουν οι Francesco Enrico Speroni , εξ ονόματος της Ομάδας EFD , ο οποίος αιτιολογεί το αίτημα, και Hannes Swoboda , εξ ονόματος της Ομάδας S&D , κατά του αιτήματος αυτού.
    Με ΗΨ (113 υπέρ, 196 κατά, 11 αποχές), το Σώμα απορρίπτει το αίτημα."
    Η σημαντικότατη αυτή είδηση,ΘΑΦΤΗΚΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από τα Μ.Μ.Ε ,ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα είχε γίνει! Δυστυχώς όμως για τους γραικύλους δήθεν "προοδευτικούς",η Ευρώπη που τόσο...επικαλούνται, ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ "ΑΙΤΗΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!
    Όσο και να το θέλουν μερικοί καλοπληρωμένοι πρακτορίσκοι,η Ελλάδα και η Ευρώπη ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!ΞΥΔΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ στους χριστιανομάχους κι ας...πρόσεχαν!
    Από http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/01/blog-post_7666.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ " ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"
    ΣΤΟ ΦΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ειναι να σαλευει το μυαλο,


    θελουμε εδω και τωρα ΧΟΥΝΤΑ της αγριοτερας μορφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ουστ βρομόσκυλα
    ουστ προδότες
    ουστ αλήτες
    ουστ τσογλάνια
    ουστ Ανθέλληνες
    ουστ Τουρκολαγνοι
    ουστ Αμερικανάκια
    Ε Ξ Ω ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. EIMAI ASTINOMIKOS KAI DEN THN BGAZO THN SIMAIA KAI MHN KATEBO KAI ME THN STOLH STHN POREIA TON IMION!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενας ακομα κρικος της σαπιας επιχρυσωμενης πασοκικης αλυσιδας.
    Αμα εχεις γαλουχηθει να μισεις τα συμβολα του Εθνους σου,την ιδια σου την πατριδα,η βαθια συμπλεγματικη συμπεριφορα ειναι αναμενομενη ακομα και αν η πολιτεια σε καποια ατυχη στιγμη σε τιμα με το αξιωμα του υπουργου.
    Το ωραιο σ'αυτη την υποθεση ειναι οτι αυτον τον Χαλια τον εχουν περι πολλου τα πασοκια και τον παρουσιαζουν ως φερελπι διαδοχο.Απο την αλλη ομως για να ειμαι δικαιος η καταπτυστη αυτη του ενεργεια,ο πληρης εξευτελισμος του σωματος που προισταται για να ικανοποιηθουν τα λαθρομεταναστευτικα αποβλητα (ολοι οι μαλακες σ'αυτο το τοπο πασχουν απο λαθρομεταναστολαγνεια) και η εγκαταλειψη του πολιτη στο ελεος των εγκληματιων προσμετρωνται στο curriculum vitae μοριοδοτωντας τον απο τα νεοταξικα αφεντικα του.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φοβαμαι ΣΤΟΧΕ οτι θα περιμενεις παρα πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κατω η χουντα του πασοκ-ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η Π....Α ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΕ ΤΕΤΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΣΕΝΔΡΙΑΝΤΟΠΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΦΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΑΣ.ΠΕΔΑΡΕΛΙΑ ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΝΙΟΘΕΙΣ ΕΛΕΥΤΗΕΡΟΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΒΡΟΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΤΕ ΑΠΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΑ ΑΡΓΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΤΕ ΑΠΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΙΜΕΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΠΡΟΒΑΤΑ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.ΠΙΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ένας Παπαδόπουλος ρέεεεεεεεε.......
    Αυτοί όλοι είναι προδότες ανθέλληνες.
    Έλληνες στα όπλα , ξεπουλούν την Ελλάδα για να φάνε κι απ' τα πτώματά μας ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. oι αστυνομικοί δεν θα πουν ούτε κιχ, είναι προσκηνημένα ανθρωπάκια, και θα το δείτε, ο μισθουλάκος να πέφτει και δεν τρέχει κάστανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. γιατί τα αναρχοκουμμούνια κολλήσανε τρυκάκια στο κράτος τους στα εξάρχεια με τη μούρη του κυρ Μιχάλη και από κάτω "engoy cocaine" ? την πουδράρει τη μύτη του ο θείος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Twra ti na pei kaneis? exw ksanagrapsei o ti o xrysoskatoulidhs exei psyxologika provlhmata fenetai apo ti proswpo tou ,kai ta logia tou otan milaei stin thleorash, omws o xrysoskatoulidhs eine avlokolakas tou Tzefry,o xrysoskatoulidhs kanei oti tou leei o "megalos",edw exoume to provlhma ti kanoume me ton megalo?, o tzefry exei sxediasei apo xronia afta pou kanei shmera stin Ellada ,h efhmerida -STOXOS_ egrafe apo tin Dekaetia tou 1990 oti O Gewrgios,Papandreou (tzefry) exei "amfivola" Ellhnika E8nika pistevw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. προς τον ανθέλληνα 5:46 μμ

    Και μόνο ότι δημοσιεύσανε την υστερία σου λέει πολλά, σιχαμένο απόβρασμα...
    Αυτά πιάνουν μόνο στην πατρίδα σου, όχι εδώ. Εδώ είναι Ε Λ Λ Α Δ Α !

    outis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για τον φίλο που είπε οτι σε λίγο θα καταργήσουν και τον σταυρό απο την σημαία, να ενημερώσω ότι ήδη στα κοντάρια των σημαιών του ελληνικού στρατού έχει αφαιρεθεί ο σταυρός.
    Οι αστυνόμοι πρέπει να βγάλουν το θέμα στην δημοσιότητα, ο κόσμος δεν το γνωρίζει και δεν θα το μάθει απο την τηλεόραση γιατι δεν θα το πουν. Πρέπει να γίνει γνωστό από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.

    ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ..ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. katiko sto montreal 40 hronia ke thelo na sas doso ena mikro digma ti esthi astinomia tin opia sevome ke aspazome dioti tin plironoume gia na mas fila-i- ke kata80 tis ekato mas fila-i- akoma. ean kapios dolofonisi astinomiko tha vrethi o tropos apo tous astinomikous na ton vgaloun apo tin mesi..ke ego san politis tous dino ta sinharitiria mou. as kanoun to idio ke oi ellines astinomiki, ke gnorizoun poli kala ton tropo na to kanoun. ektos ke volevonte me tin prodosia tis patridostous, i ektos ke den ine ellines;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @5:46
    Χαλαρωσε ρε λιγακι μην σχισεις κανενα καλσον και μας μεινεις στα χερια απο κανενα εγκεφαλικο και μετα ποιος θα μας κρεμασει.
    Μαθε πρωτα να γραφεις Ελληνικα και μετα μας μαθαινεις τι σημαινει ν'αγαπας την Ελλαδα.
    Αντε τωρα γυρνα στο ψυχιατριο απ'που το εσκασες γιατι βραδυασε και θα σε ψαχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στον ανώνυμο Λαθρομετανάστη 22/1/10 5:46 μμ. που - ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΕ ΤΕΤΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ - επειδή του "έταξε" "ελληνοποίηση" το ΠΑΣΟΚ. Να ντρέπεσε που υπάρχεις εσύ μαλάκα. Για μας είναι τιμή που είμαστε Έλληνες. Όταν θα μάθεις να μιλάς και να γράφεις Ελληνικά, ξαναέλα. Α και που'σαι. πουστρόνι είναι ο γιός σου, ο πατέρα σου και σύ ο ίδιος σκατοκαραγκιόζη. Όσο για το ποιός θα κρεμάσει ποιόν, να είσαι σίγουρος ότι θα το ανακαλύψεις όταν θα έλθη η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. xaxaxa, Akoute ti grafei o alvanos-....EIME TOSO NEVRIASMENOS POU YFISTATNTE TETIA EFHMERIDA!!!(STOXOS)....
    KAI LEW TWRA EGW ,EDW ELLAS,PHGAINE PISW STIN PATRIDA SOU,AFOU DEN SOU ARESEI NA DIAVAZEIS ELLHNIKES EFHMERIDES.
    LES OTI PSAXNOUME TON ANDRISMO MAS STIN PATRIDA,DEN KATALAVA KALA, TI ENOEIS? DHLADI NA MIN LEME OTI AGAPAME TIN PATRIDA MAS EPEIDH AFTO DEN SOU ARESEI?
    NA MIN LEME ELLAS?
    ESENA PWS TIN LENE TIN PATRIDA SOU ? OUTOPIA?
    EAN EXEIS PROVLHMMA EPEIDH H DIKH SOU PATRIDA EINE KATWTERH APO TIN DIKH MAS TOTE FYGE APO EDW.
    MHPOS 8A PREPEI NA GEINOUME KAI MOUSOULMANOI EPEIDH MAS EIR8ES ESI EDW APROSKLHTOS?
    ESEIS PWS DEIXNETE TON ANDRISMO SAS ? VIAZWNTAS ANHPERASPISTES ELLHNIDES?
    STO MELON AFOU "KSEMPERDEPSOUME" APO TON TZEFRY 8A PROSPA8HSOUME NA SOU "DEIKSOUME" TON ANDRISMO MAS AFOU TOSO KOPTESE GIA AUTON.
    (PS DEN EIMASTE AMOUSTAKA PAIDIA OPWS EGRAPSES ALA MOUSTAKALHDES PRWHN ELLHNES LOKATZHDES),AMOUSTAKA EINE OI PAREES SOU STON SYRHZA....

    EKSW OLOI OI KSENOI LHSTES,VIASTES,KAI DOLOFONOI APO TIN ELLADA, NA "KSEMPERDEVOUME" ME TON TZEFRY TWRA...
    A. BYZANTINOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 5:46...ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΙΘΗΚΟΜΑΙΜΟΥΔΙ Η <> ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Α ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΝΑΒΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΡΩΜΑ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ...ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΚΟ ΠΙΘΗΚΙ ΑΠ' ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Pros anonymon 23/1/10 12:20 πμ
    kai pros A. BYZANTINOS 23/1/10 12:40 πμ

    TA THERMA MOU SICHARITIRIA PHILOI!!!!!!!

    Ekso oloi oi mousoulmanou kai oloi oi ksenoi englimaties apo tin ELLADA!

    Oso yia ton "Jeffrey" kai olous aftous pou theloun na mas kanoun ellines tous mousoulmanous kai olous tous ksenous englimaties iparchi mono enas topos: TO GHOUDI


    Georgios (Kyprios, monoimos katoikos Germanias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στον ανώνυμο 22/1/10 5:46 μμ.
    ΑΚΟΥΣΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΡΑΠΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ "ΤΗ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ "Θ" ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗ ΑΠΟΙΚΙΑ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ, ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΡΒΑΡΕ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΠΑΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ. ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΡΚΟΥΝ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΦΟΥ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ". ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ "ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ" ΝΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΙΑΡΟ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΟΡΓΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. παιδια ειναι επιβεβαιωμενη αυτη η εισηση? γιατι εγω δεν την εχω ακουσει πουθενα? ουτε καν οι ιδιοι οι αστυνομικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΥΠΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ F.B.I!!!ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!!!!!!ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. http://twitter.com/chrisochoidis/status/8116443020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. προς τον λαθρομεταναστη 5.46
    ρε αλβανε τουριστα ξεφτιλα,λιμοκοντορε του κερατα,αγραμματε μπινε,τραβα να μεζεψεις τη μανα και την αδερφη σου απο τους οικους ανοχης της αθηνας που τις ξεπατωνουν πακιστανοι και αφγανοι..οσο για το πουστρονι το γιο σου το πρεζακι λιγες ειναι οι μερες του..αν εισαι εστω και λιγο αντρας μωρη λουκριτια λεγε που και ποτε να βρεθουμε απο κοντα αδερφουλα....και τοτε θα δεις ποσο βαρια ειναι η πουτσα του τσολια.ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ...ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εγώ είμαι περίεργος...μήπως έχει βγεί καμιά επίσιμη αιτιολογία για το λόγο αυτής της απόφασης;
    Εγώ πάντως είμαι αρκετά απαισιόδοξος για το μέλλον αυτού του τόπου...και όλα αυτά του στύλ "Να βγούμε στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε" ουσιαστικά δεν έχουν κανένα νόημα..διότι δε πρόκειται να αλλάξει και κάτι.Στο τέλος θα κάνουν αυτό που θέλουν να κάνουν όσο και να φωνάζουν κάποιοι.Νομίζω πως χρειάζεται κάτι πιό αποτελεσματικό απο διαμαρτυρίες και πορείες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΜΑΣ!!!!!!!ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!!!ΟΥΣΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. τη σημαια δεν θα την βγαλουμε που να μας κοπουν τα χερια.θα το παρουν συντομα το μηνυμα.θα τους παρει και θα τους σηκωσει.αμα συνεχισουν ετσι θα βιωσουν την σιωπιλη οργη μας για αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.