Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑϊΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Αντιγράφουμε επί λέξη από το Aθηναϊκό Πρακτορείο Ειδ...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑϊΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Αντιγράφουμε επί λέξη από το Aθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων...

Ο Γ. Πεταλωτής για επίθεση στην εβραϊκή συναγωγή στα Χανιά
Ερωτηθείς εάν η αύξηση ρατσιστικών κρουσμάτων που παρατηρείται, με πρόσφατο παράδειγμα το δεύτερο εμπρησμό της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά, συνδέεται με πιέσεις κύκλων μετα τις αλλαγές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το μεταναστευτικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι “σαφώς και η κυβέρνηση καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες”. Τόνισε δε ότι “καμία πίεση δεν μπορεί να ανεχτεί η κυβέρνηση αλλά και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία ώστε να αλλάξει τις απόψεις της και τον τρόπο συμπεριφορά της απέναντι στους ανθρώπους που δεν κατάγονται από την Ελλάδα”.

Η ενίσχυση της προβοκάτσιας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) από τον ίδιο τον Πεταλωτή ξεκινάει από την καλοκατασκευασμένη ερώτηση που προφανώς ο ίδιος και το επιτελείο του συνέθεσαν. Αναρωτιέται κανείς πως μπορεί έστω και με αυτόν τον τρόπο να εξισωθούν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ με κύριο χαρακτηριστικό τους την προέλευση από Ισλαμικές χώρες με τους εν Ελλάδι Εβραίους, που είναι Έλληνες Πολίτες κι αυτοί και οι γονείς τους και οι παππούδες τους. Η σχέση που μπορεί να έχουν με το μεταναστευτικό οι εμπρηστικές επιθέσεις στην Εβραϊκή συναγωγή, μόνο στα μυαλά του Πεταλωτή και του πολιτικού του περιβάλλοντος μπορούν να αναζητηθούν. Ο Πεταλωτής δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ενισχύει την προβοκάτσια κατά του Πατριωτικού χώρου που προφανώς κοντινοί του πολιτικοί κύκλοι εκτέλεσαν.

Άραγε οι εν Ελλάδι Εβραίοι τι γνώμη έχουν για την παραπάνω ανακοίνωση, αλλά και την εν λευκώ χορήγηση ιθαγένειας σε φανατικούς φονταμελιστές μουσουλμάνους που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών;

5 σχόλια

  1. Δεν είναι μόνον οι δύο εμπρησμοί μέσα σε δέκα μέρες στην εβραϊκή συναγωγή στα Χανιά. Έχουμε κρούσματα χειρότερα στα Ιωάννινα (σύληση εβραϊκού νεκροταφείου, εμπρησμό συναγωγής) και στον Βόλο.

    Δεν τα έκαναν φανατικοί μουσουλμάνοι. Δεν χρειαζόταν άλλωστε. Ρίξτε μία ματιά στις ιστοσελίδες του λεγόμενου πατριωτικού χώρου (της παρούσης συμπεριλαμβανομένης) και θα διαπιστώσετε διάχυτο τον αντισημιτισμό. Ναι, τον ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ, όχι αντισιωνισμό, ο οποίος απλώς καταφέρεται κατά της πολιτικής του ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ έναντι των Παλαιστινίων.

    Ο αντισημιτισμός στρέφεται συλλήβδην κατά των Εβραίων. Πίσω από κάθε κακό που συμβαίνει στον πλανήτη, πίσω από κάθε συνωμοσία, κρύβεται ο κακός Εβραίος. και ιδού τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διπλωματική νότα από το Ισραήλ για την Συναγωγή

    Μας περισσεύουν οι φίλοι και σύμμαχοι και βαλθήκαμε να αποκτήσουμε κανέναν εχθρό...

    Όταν οι ανεγκέφαλοι πληθαίνουν σ' έναν τόπο, τότε κάτι δεν πάει καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Πρόκειται για άλλη μια επίθεση στην εξάπλωση του αντισημιτισμού και του ρατσισμού στην Ελλάδα, ανέφερε ο κ. Άθενς, συμπληρώνοντας ότι έχει μεταφέρει την ανησυχία του στον Έλληνα πρωθυπουργό.
    AFTO KATHE AFTO POU DEN KATALAVENO INE YIATI TOSI EVREWOLAGNIA APO IPOTITHETEMENOUS ELINES GIA TA EVRA-I-KA ETHIMA. EAN ANATREKSI KAPIOS STIN ISTORIA THA APOKALIPSIS POS MONON PRODOSIES EHOUN KANI KATA TOU ELLINIKOU ETHNOUS. GIATI KANENAS DEN EHI TO THAROS NA PI OMA TIN ALITHIA POS GIA TOUS EVREOUS O MEGALITEROS EHTHROS INE O ELLINAS KE OTI APO NAVOUHODONOSOR EHOUN THESI TA THEMELIA TIS EXAFANISIS TIS FILIS TON ELLINON; KALA MEHRI POTE THA STOURTHOKAMILIZOUME;KE TO ALO POU DEN KATALAVENO INE POS EPITREPOUME SE ANTHROPOUS POU DEN EHOUN ELLINIKI SINIDISI NA DIAHIRIZONTE THEMATA POU EHOUN NA KANOUN ME TIN ELLINIKI FILI; TELIKA EHOUME KATANTISI OLIMAS STO SFAKSEME PASAM N AGIASO. AKSIOI TIS TIHISMAS DILADI. EFOSON LIPON OI EVREOI INE TOSO KALOI ANTHROPOI GIATI TOUS KINIGA-I- OLOS O KOSMOS; KE TELOS PANTON GIATI DEN VGENOUN DIMOSIA ME TIN IPOKRISIA POU TOUS DIEPI NA MAS POUN TELOSPANTON TI KALO EHOUN PROSFERI STA ETHNI POU TOUS EHOUN FILOKSENISI TOSOUS EONES; ETSI DILADI GIA NA PAPSOUME NA TOUS KINIGAME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 19/1/10 10:16 μμ

    Ο κ. Άθενς δεν εκπροσωπεί παρά το εαυτό του. Όμως, να είσαι βέβαιος ότι με το μόνο πράγμα που δεν ασχολούνται οι Εβραίοι, είναι η Ελλάδα. Είναι φοβερά ασήμαντη γι αυτούς και όχι μόνο, δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 19/1/10 10:16 μμΌμως, να είσαι βέβαιος ότι με το μόνο πράγμα που δεν ασχολούνται οι Εβραίοι, είναι η Ελλάδα. Είναι φοβερά ασήμαντη γι αυτούς και όχι μόνο, δυστυχώς!


    TO PARAMITHAKI SOU INE GNOSTO APO EPOHIS NAVOUHODONOSOR. GIAFTO MIN SPATALAS TON KEROSOU ADIKA GIA NA MAS PISIS GIA TA FILELINIKA ESTHIMATA TON EVREON. GIA NA SOU FRESKARO KE LIGO TIN MNIMI GIATI EPLIROSAN TON VASILIA TIS ISPANIAS NA DIOXI TOUS EVREOUS APO EKI KE TOUS ENKATESTISAN STIN ELLADA; MALON APO ADIAFORIA. OUDEN KRIPTON KATO APO TON ILIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.