Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ - ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ... Στον διαδικτυακό τόπο "YOUTUBE" και με ακριβή διεύθυνση, http://www.youtube....

ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ - ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ...

Στον διαδικτυακό τόπο "YOUTUBE" και με ακριβή διεύθυνση, http://www.youtube.com/watch?v=v6YRVc_0pyo&feature=player_embedded# αναρτήθηκε αφού κατασκευάστηκε βίντεο από χρήστη με το ψευδεπίγραφο ψευδόνυμο "elinopsyxoi2010". Kαλούμε ΔΗΜΟΣΙΩΣ κάθε αρμόδια Υπηρεσία και ειδικά την Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και τις Υπηρεσίες Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΓΑΔΑ και της ΕΥΠ, να εκμεταλευτούν κάθε πιθανό ηλεκτρονικό ίχνος, που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη των προβοκατόρων... και να δημοσιοποιήσουν ΑΜΕΣΑ τα αποτελέσματα των ερευνών τους. Εννοείται πως η παραπάνω ΕΜΕΤΙΚΗ ενέργεια - κατασκεύασμα (Για την οποία έχουμε ήδη τοποθετηθεί ΕΔΩ) θίγει την Τιμή, την Υπόληψη και την Περηφάνια μας. Σε αντίθετη περίπτωση θα δικαιούμαστε να πιθανολογήσουμε, ότι οι σκοπιμότητες για την εν λόγω ενέργεια, έχουν σαφή πολιτικά κίνητρα ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασία του Πολίτη και θα κινηθούμε με κάθε μέσο και τρόπο ΑΝΑΛΟΓΩΣ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

3 σχόλια

  1. apo sxolio sto tvxs gia to thema.

    ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ)ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΑ ΄΄ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ΄΄ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ Ο.25 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΙΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ(EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΗ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.)

    ------------------------------------------------
    ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
    ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

    ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ Ν. ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

    Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει απερίφραστα αυτή τη θρασύδειλη ενέργεια σε ένα μνημείο που εδώ και 19 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς των αγώνων του λαού και της νεολαίας της πόλης μας, σε ένα σύμβολο που εμπνέει τους αγώνες για δημόσια δωρεάν παιδεία, για αξιοπρεπή δουλειά, για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

    =============================================
    Το γεγονός ότι αυτή η αποτρόπαια πράξη έγινε
    =============================================
    μέρα μεσημέρι, δείχνει το θράσος των
    =============================================
    φασιστοειδών και αποτελεί μέγιστη πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα του λαού της Πάτρας και ολόκληρης της Ελλάδας. Τον τελευταίο καιρό αυξάνουν επικίνδυνα οι κάθε είδους επιθέσεις φασιστών. Το σημερινό περιστατικό στο μνημείο του Τεμπονέρα έρχεται να προστεθεί στις συνεχείς επιθέσεις εναντίων μεταναστών, στις επιθέσεις σε κοινωνικά και πολιτιστικά στέκια. Τελευταίο κρούσμα, ο εμπρησμός της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά.

    Τα φασιστοειδή και όσοι τους καλύπτουν πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αξίζει. Ο δημοκρατικός κόσμος θα εμποδίσει το αβγό του φιδιού να εκκολαφθεί. Δε θ'; αφήσει τις φασιστικές συμμορίες να αλωνίζουν ανεξέλεγκτα. Η μνήμη και τα σύμβολα του λαού δε σβήνονται με θρασύδειλες επιθέσεις.

    Την ευθυνη ανελαβαν με μηνυμα ηλεκτρονικου ταχυδρομειου που σταλθηκε σε ΜΜΕ της πολης οι Ελληνοψυχοι Πατρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ...

    Αγαπητε Στοχε, οταν κλεβουν τα οστα του Τασου Παπαδοπουλου απο τον ταφο του γραφεις οτι δεν μπορει να το εκανε Ελληνας αυτο.Οταν στηλιτευουν το μνημειο του Νικου Τεμπονερα λες οτι το εκαναν αναρχοαπλυτοι.Εν πασει περιπτωσει ειναι δυνατον; Για οτιδηποτε συμβαινει ασχημο να φταινε οι αντιπαλοι του Πατριωτικου χωρου εσωτερικοι η εξωτερικοι; Για αυτη την προβοκατσια(γιατι περι αυτου προκειται) αλλου παει εμενα το μυαλο μου.

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ -ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ- ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι φαίνεται οτι έχουν ετήσιο ραντεβού με την προβοκάτσια. Πέρυσι είχαν γράψει ΛΑ.Ο.Σ. για να ενοχοποιήσουν τον ΛΑ.Ο.Σ., και φέτος έγραψαν ΕΛΛΑΣ και stoxos.gr για να ενοχοποιήσουν την εφημερίδα "Στόχος"

    http://www.greekalert.com/2010/01/blog-post_8823.html

    Κυνηγείστε να βρείτε τους τσόγλανους προβοκάτορες και ασκήστε κάθε νόμιμο δικαίωμά σας εναντίον τους ανελέητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.