Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ Δεκάδες έμποροι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας, βρίσκονται αυτή την ώρα στην Ομόνοια, πραγματο...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ

Δεκάδες έμποροι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας, βρίσκονται αυτή την ώρα στην Ομόνοια, πραγματοποιώντας διαμαρτυρία για την υποβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων και για τα "επιτεύγματα" της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης. Μάλιστα για τους σκοπούς της διαμαρτυρίας δίνεται και συναυλία με την συμμετοχή του Ωδείου Αθηνών. Παρών και ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, κ. Σκιαδάς (δεν χάνει ευκαιρία για κάμερες και δηλώσεις) που όμως φέρει ευθύνη για την τραγική κατάσταση της Αθήνας, αφού θέλει να τους έχει όλους ευχαριστημένους και όταν του τονίζεται το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, κάνει πως δεν ακούει.
"Βροχή" έπεσε και σήμερα, γεμίζοντας την πλατεία με το σύνθημα "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" και "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ". Αμέσως "θορυβήθηκαν" οι διοργανωτές -μη τυχόν και τους χαρακτηρίσουν... ακραίους- και έσπευσαν να δηλώσουν απο μικροφώνου ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις συγκεκριμένες ενέργειες!
Παραφωνία... Ενώ κατήγγειλαν την λαθρομετανάστευση, στην εκδήλωσή τους περισσότεροι ήταν οι λαθρομετανάστες απο τους Έλληνες εμπόρους! Πάλι τζάμπα ψυχαγωγούνται οι "κακόμοιροι"!

7 σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΖΗΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΧΑΡΙΖΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΛΑΨΗ ΑΝ ΚΑΙ 90 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ -ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ
    ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕΜΕ ΨΕΥΤΗ ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ! ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΣΤΕ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΟΒΟΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάνω απ' όλους και όλα η Ελλάδα . Όλα τα μέσα είναι νόμιμα προκειμένου να ελευθερωθεί απ' τα δεσμά . Οι υπαίτιοι για το κατάντημα αυτό πρέπει να πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κατάσταση έχει φτάσει να
    ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ
    και να σου κάνει αντίπραξη.

    Αφού οι καταστηματάρχες δεν αντέδρασαν,
    θα το πληρώσουν ακριβά
    και μάλιστα με την πείνα τους.

    Τα περιθώρια για τέτοια λάθη,
    είναι σχεδόν οριστικά.

    Χάθηκε μία εκδήλωση
    μέσα από τα χέρια τους,
    εξαιτίας των ίδιων των διαδηλωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 25χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε προχωρημένη αποσύνθεση στο Λιγοβίτσι, στις 17 Ιανουαρίου. Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ύστερα από συστηματικές έρευνες, κατάφεραν, αφού βρήκαν αρχικά την ταυτότητα του θύματος, να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος είναι αλβανικής υπηκοότητας και κάτοικος σε χωριό του Αγρινίου.
    ΑΠΟ ΤΗ ZOUGLA Η ΕΙΔΗΣΗ, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ JORGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 25χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε προχωρημένη αποσύνθεση στο Λιγοβίτσι, στις 17 Ιανουαρίου. Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ύστερα από συστηματικές έρευνες, κατάφεραν, αφού βρήκαν αρχικά την ταυτότητα του θύματος, να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος είναι αλβανικής υπηκοότητας και κάτοικος σε χωριό του Αγρινίου.
    ΑΠΟ ΤΗ ZOUGLA Η ΕΙΔΗΣΗ, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ JORGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.