Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει πως η ίδια αλλά και κανένα μέλος της δεν έχει την παραμικρή σχέση με το περιστατικό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Μ...


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει πως η ίδια αλλά και κανένα μέλος της δεν έχει την παραμικρή σχέση με το περιστατικό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Μετρό Πανόρμου και τις συμπλοκές μεταξύ αριστεριστών και ομάδας πολιτών που αντέδρασε στα αντεθνικά συνθήματα. Ας σταματήσουν επιτέλους οι ανακρίβειες και τα ψέματα των λασπολόγων των καθεστωτικών μέσων. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι κανένα μέλος της Χρυσής Αυγής δεν συνελήφθη σήμερα σε επεισόδια στους Αμπελοκήπους.
Είναι η τρίτη φορά τους τελευταίους δυο μήνες που κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν με άθλια και φθηνή προπαγάνδα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σας θυμίζουμε την υπόθεση της σύλλησης του τάφου του Παπαδόπουλου στην Κύπρο, αλλά και τις πρόσφατες απόπειρες εμπρησμού στην συναγωγή των Χανίων. Φτάνει πια με την ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ των ΜΜΕ που ψευδολογούν κατώπιν εντολών τους Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Σε ότι αφορά το σημερινό περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αριστεριστές επιτέθησαν σε ομάδα νεαρών κατοίκων της περιοχής κατά την διάρκεια «αντιρατσιστικής» συγκέντρωσης. Τραυματίες φαίνεται πως υπάρχουν και από τις δύο πλευρές (όπως και άτυχοι διερχόμενοι), όμως τα ΜΜΕ μιλούν ΜΟΝΟ για τραυματίες αριστερούς «μετά από επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της «Χρυσής Αυγής» σε βάρος μελών πολιτιστικού συλλόγου» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «ΕΘΝΟΣ»!

Επίσης να τονίσουμε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας του Χρυσοχοΐδη που έδειξε ιδιαίτερο ζήλο στην σύλληψη 30 κατοίκων των Αμπελοκήπων (κανένας αριστεριστής δεν έχει συλληφθεί – αυτό τα λέει όλα…) και που οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ. Εκεί μάλιστα σύμφωνα με πηγές των ίδιων των μαρξιστών, καθ’ υπόδειξη προς τις αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν και άσχετοι με το συμβάν, περαστικοί, που κατέδιδαν ως «υπόπτους» οι γνωστοί… φιλήσυχοι μαρξιστές! Αυτοί είναι που έχουν το θράσσος να ομιλούν περί συνεργασίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αστυνομίας!

Το κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα περάσει και ακόμα μία ΣΚΕΥΩΡΙΑ των ΜΜΕ (σε συνεργασία με τον μαρξιστικό υπόκοσμο) θα πέσει στο κενό.

13 σχόλια

  1. Χρυσοχοιδακο,οσο μας στριμωχνεις(νομιζεις)τοσο μας πεισμωνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συντριπτική πλειοψηφία των μαρτυριών λέει ότι αυτοί που επιτέθηκαν είναι οι γνωστοί απλυτοαριστεροπροδοτες... Εκτός αν όλοι είναι φασίστες...

    Μπράβο για άλλη μια φορά στην αστυνομία που επιτέλεσε το έργο της όπως ακριβώς προστάζουν οι εθνοπροδότες εντολείς τους... Αλήθεια πως γίνεται πάντα όταν συλαμβάνουν, αν όταν και ίσως, αναρχοπροδότη να μην μπορούν να τον κρατήσουν και όταν πρόκειτε για πατριώτες να συλαμβάνουν και έξτρα και στον εισαγγελέα να τους πηγαίνουν... Φτού σας ξεπουλημένοι που ούτε το εθνόσημο δεν έιστε ικανοί να προστατέψετε. αν δεν μπορείτε να κρτήσετε τον όρκο σας ξηλώστε τις στολές και τα γαλόνια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει τρόπος να αντιδράσουμε και οι υπόλοιποι στην Χούντα τον Κόκκινων ΜΜΕ? να στείλουμε επιστολές διαμαρτυρίας; να κλείσουμε την είσοδο στα γραφεία σύνταξης του
    " Έθνους" (ο Θεός να το κάνει). Έλεος πια με τα κωλόπαιδα αυτά. Άθλιοι εργολάβοι, κακομοίριδες δημοσιογραφίσκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Arxisa kai egw na provlhmatizwme pia me tin astynomia pou panta thn ypostiriza,giati apo oti vlepw sylamvanei mono patriwtes "deksious" Ellhnes,kai kanei afta pou tis leei ,me megalo zhlo, o ka8e xrysoskatoulidhs ,Tzefry,kai to ka8e syrizaiiko vodi(Vougias).GIATIN DIKAIOSYNH DEN LEW TIPOTA DIOTI PANTA "EGLEIFE" TOUS EKASTOTE KYVERNWNTES,PAPADOPOULO,KARAMANLH,PAPANDREOU KTL,MONO ANEKSARTHTH DEN EINE XAXAXX.
    H ASTYNOMIA MAS
    EINE PRAGMATIKA OPWS LEEI EDW O HWANNHS, KAKOMOIRHDES,KSEPOULHMENOI,KAI MALON POLI KALA ETRWGAN KSYLO MEXREI SHMERA APO TOUS SYRIZAIOUS...
    DYSTIXISMENH MOU PATRIDA PAEI XANESE PIA....
    A BYZANTINOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποτήρι ξεχύλισε κύριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν δεν επεμβαίνει η αστυνομία ενώ είναι παρούσα στα διάφορα επεισόδια, οι "αγανακτισμένοι" αντιεξουσιαστές, είναι πράκτορες των διαφόρων μυστικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας. Η σημερινή σύλληψη των κατοίκων της περιοχής και η κράτηση τους, σκοπό έχει να τρομοκρατήσει τους πολίτες για να μην αντιδρούν ούτε να διαμαρτύρονται. Σκεφθήτε ότι ποτέ μα ποτέ οι "άπλυτοι", ή όπως αλλοιώς θέλετε πέστε τους, έχουν επιτεθεί (ούτε καν διαμαρτυρηθεί) στην πρεσβεία του Ισραήλ, ή σε κάποια μασονική στοά. Ενώ για ψύλλου πήδημα καταστρέψουν την Αθήνα, ουδέποτε έχουν καν διαμαρτυρηθεί ή αγανακτίσει, για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα και τις γενοκτονίες που διαπράτουν τα κράτη συμμορίες του πλανήτη. Γιατί άραγε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ
    -----------------------
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ ΣΚΑΦΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ

    ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ

    -Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΝΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ-

    ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1946-1949 ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ

    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΤΥΠΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΡΜΠΟΝΕΡΑ ΜΙΚΡΟΥ ΚΛΠ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΦΙΚΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΟΛΙΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ
    ΚΑΙ ΔΥΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΡΕΜΑΝΕ

    ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΘΝΗΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EINAI H WRA ADELFIA NA MILHSOYN TA IERA OPLA.
    AS MHN KORO-I-EYOMASTE OTI TAXA H DHMOKRATIA EINAI H LYSH.OI FASISTES KAI DOYLOI TWN EBRAIO-AMERIKANWN MONO ENA PRAGMA FOBOYNTAI....MIA SFAIRA STO DOKSA PATRI..
    EGW EIMAI ETOIMOS...
    LYKOYRGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με πείσμα και θέληση εναντίον όλων των εθνοπροδοτών.Σε κάθε γειτονιά οργανωμένη και δυνατή αντίσταση όλων των κατοίκων στα σχέδια των πουλημένων και των πληρωμένων ομάδων τους κρούσεως των αριστεροαναρχικών. Να τους τσακίσουμε όπου εμφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ολο λογια αλλα καθολου πραξεις. ΑΥΡΙΟ κιολας πρεπει να μαζευτουμε και να παμε να φωναξουμε εξω απο τη ΓΑΔΑ για την αδικη κρατηση των αδελφων Ελληνων Αγωνιστων!!!

    Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, σωματικής βλάβης, απειλής, εξύβρισης και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

    Οι 44 κατηγορούμενοι μέχρι την απολογία τους παραμένουν κρατούμενοι.

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ . ξεφτιλισμενοι υπαλληλοι του παρακρατους απλυτοι αριστεροι θα ερθει η ωρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μια απο τις νοσους του "χωρου" μας, ειναι και η μπατσολαγνεια!! Ελπιζω σιγα σιγα, να το ξεπερασουμε και καποια κοροιδα να καταλαβουν οτι η αστυνομια, ειναι απλα ενα οργανο του κρατους! Αφου αυτο το κρατος, ειναι αντεθνικο, αντεθνικη ειναι και η αστυνομια!! ειναι τοσο απλα τα πραγματα, χαζοδεξιουληδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αστυνομία να αντιδρά και να μη συλλαμβάνει πατριώτες.Να μην εκτελεί τις εντολές.Οι πατριώτες δικαστές να παίρνουν δίκαιες αποφάσεις και οι πατριώτες μάρτυρες να παρουσιάζονται στα δικαστήρια για υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρέπει να σταματησει αυτη η αγάπη προς τα σώματα ασφαλείας που έχουμε.(εγω δεν εχω πλέον) ειναι οι εντολοδοχοι της νεας ταξης,τα στρατιωτακια της που τηρουν τις διαταγες της κατα γράμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.