Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ" ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ...

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τον εφιάλτη έζησε η ιδιοκτήτρια καταστήματος τροφίμων στα Καλύβια της Πέλλας.Στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας, άγν...

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τον εφιάλτη έζησε η ιδιοκτήτρια καταστήματος τροφίμων στα Καλύβια της Πέλλας.Στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας, άγνωστος, ντυμένος με κοστούμι και γραβάτα, εισέβαλε στο μαγαζί και με την απειλή όπλου αφαίρεσε 13.000 ευρώ. Στη συνέχεια, υποχρέωσε την 44χρονη να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο κλούβα, που ανήκε στην ίδια, και παρουσία συνεργού του την μετέφεραν παρά τη θέλησή της στην Κάτω Μηλιά της Πιερίας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο δεύτερος δράστης επιχείρησε να βιάσει την άτυχη γυναίκα. Στην Κάτω Μηλιά, οι δύο άνδρες εγκατέλειψαν αβοήθητη την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και αναχώρησαν με όχημα, το οποίο πιθανόν τους ακολουθούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, με οδηγό τρίτο συνεργό τους. Τη γυναίκα εντόπισαν συνοριοφύλακες, οι οποίοι και την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε όσα τις συνέβησαν.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=96540&cid=4

6 σχόλια

  1. ευχομαστε ολοψυχα σε ολους αυτους τους βο(Υ)λευτες που θα ψηφισουνε αυτο το λαθρο-νομοσχεδιο, να τα βρουνε μπροστα τους ολα αυτα. φτου σας ξεφτυλισμενα ανδρεικελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο μια κυβέρνηση εθνικιστική θα λύσει αυτά τα προβλήματα. Αυτήν την κυβέρνηση θέλουμε και μόνο εθνικιστές υποστηρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών αραβικής καταγωγής, οι οποίοι συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα που προέβαινε σε κλοπές αντικειμένων από σταθμευμένα οχήματα, προχώρησε η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών, φέρεται ότι είχε ηγετικό ρόλο στην εν λόγω ομάδα, 13 μέλη της οποίας είχαν συλληφθεί στις 13/1...

    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1767622

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέντε αφρικανοί συνελήφθησαν στην πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα, τα μεσάνυχτα, καθώς τραυμάτισαν και λήστεψαν ιδιοκτήτη περιπτέρου, κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών φιλάθλων αφρικανικής ομάδας, η οποία κέρδισε το Παναφρικανικό Κύπελλο. Οι δράστες αφαίρεσαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας, η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 12.000 ευρώ, καθώς και μετρητά 3.000 ευρώ.

    greece-salonika.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα Πακιστανός, 21 ετών, ο οποίος είχε βιάσει 83χρονη, πριν από δυο βδομάδες, στις Αχαρνές και χθες προσπάθησε να το ξανακάνει.

    Ο νεαρός αλλοδαπός, τα ξημερώματα της 6ης Μαρτίου 2010, εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας, όπου την ακινητοποίησε και τη βίασε. Χθες το πρωί, ξαναπήγε στο σπίτι της παθούσας και προσπάθησε να μπει μέσα, αλλά τον αντιλήφθηκαν περίοικοι, οι οποίοι τον καταδίωξαν, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης, που έφτασαν στο μεταξύ στο σημείο.

    Η 83χρονη αναγνώρισε τον συλληφθέντα ως τον δράστη του βιασμού της και γι αυτό σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών, με την οποία και παραπέμπεται στον εισαγγελέα.

    kathimerini.gr, 22-03-10, με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.