Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΔΕ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ,ΕΝΩ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ΑΠΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ

ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (1999-2004) ... "Έχουμε κοινή ιστορία (!), κοινό πεπρωμένο και κοινό μέλλον και η συνεργασία της Ελλάδας ...

ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (1999-2004) ...

"Έχουμε κοινή ιστορία (!), κοινό πεπρωμένο και κοινό μέλλον και η συνεργασία της Ελλάδας και της Τουρκίας στα ευρωπαϊκά θέματα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο", δήλωσε ο υπουργός των Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.

Η απίστευτη δήλωση που εξισώνει τον κατακτητή με τον κατακτημένο έγινε μετά το δείπνο εργασίας, διάρκειας τρεισήμισι ωρών, που είχε στο Λονδίνο με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσα

Στις δηλώσεις τους μετά το δείπνο οι δύο αξιωματούχοι επεσήμαναν τις μεγάλες δυνατότητες συνεργασίας των χωρών τους στα περιφερειακά θέματα, στα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο, στα θέματα της Ευρώπης και στις διμερείς σχέσεις.

Ο Τούρκος υπουργός δήλωσε εντυπωσιασμένος από την προσέγγιση του Δημήτρη Δρούτσα για το μέλλον και προσέθεσε ότι η παραδοσιακή φιλία μας (!) θα ενισχυθεί περισσότερο. Προσκάλεσε, επίσης τον Έλληνα υπουργό να επισκεφθεί την Άγκυρα και ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας προγραμματίζει να επισκεφθεί σύντομα την Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσας δήλωσε, και αυτός σε πνεύμα αβροφροσύνης ότι με τον κ. Νταβούτογλου μοιράζονται πολύτιμες εμπειρίες από τη συνεργασία που είχαν στη χρονική περίοδο 1999-2004 και απεδέχθη την πρόταση να επισκεφθεί την Άγκυρα στο άμεσο μέλλον “με μεγάλη χαρά”.

πηγή:defencenet.gr
αετός για το stoxos.gr

10 σχόλια

  1. 28/01/2010
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΑΦΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
    http://patriotikoslogos.blogspot.com/2010/01/blog-post_3492.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μονο κοινο που εχουμε με τους Τουρκομογγολους ειναι το αιμα το Ελληνικο που εχουν "βαμμενα" τα χερια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Οι μογγόλοι στην κόκκινη μηλιά . Δεν έχουν θέση στην ευρώπη αλλά ούτε και στην κατεχόμενη Μ. Ασία , Πόντο , Θράκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν δυο λαοι ζουν διπλα για 800 τοσα χρονια, ειδικα αν εχει υπαρξει και κατοχη για αιωνες, επηρρεαζουν ο ενας τον αλλον. Αν βγεις εξω και γνωρισεις πεντε ξενους θα δεις πως οι Τουρκοι ειναι οτι πιο κοντινο σ'εμας υπαρχει απο αποψη ταμπεραμεντου και κουλτουρας, τουλαχιστον οι Τουρκοι των παραλιων και της Αγκυρας. Και ακομα και να διαφωνεις μ'αυτα, η κοινη σε ενα βαθμο ιστορια ειναι αδιαμφισβητητη, αφου, σε ενα επιπεδο, η υπαρξη του ενος επιβεβαιωνει τον αλλο. Σε εκλαικευμενο και υπεραπλουστευμενο επιπεδο, ειναι οπως ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος: αιωνιοι εχθροι, αλλα ο ενας αλληλοσυμπληρωνει τον αλλο, δεν νοειται ο ενας χωρις τον αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ

    ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΗ

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΧΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΑΓΚΩΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΣΑΣ

    ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΝΤΑΒΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΔΗ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΟΚΟ
    ΑΝ ΘΕΛΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΗ ΚΑΛΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ

    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΣ ΜΠΑΣ ΧΑΝΟΥΜ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜ ΜΠΟΥΡΕΚ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΛΑΟ ΤΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΟΥΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΟ 21. ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ Τ' ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kylhse o tentzerhs kai vrhke to kapaki (Ntaoutovlou-Droutsas),Gia na xreishmopoihsoume kai dio tourkikes Lekseis(Tentzerhs,kapaki),eine h monadikh Politistikh klhronomiaTis Tourkias , mazei me tis Alles lekseis,Aei Sixtir ntavatzh,mpogiantzh,kai imam mpaildi,EINE LOIPON AUTES OI LEKSEIS POU AFHSAN OI TOURKOI SAN POLITISTIKH KLHRONOMIA STON KOSMO!!!!
    TOUS EFXARISTOUME POLI!!!
    Ante na sygkrineis twra tis Tourkikes autes lekseis ,me to Demokrati-matematik-gewgrafi-astronomi-olympiaden-Fysik-Logik ,Gewmetri Swkrates-Platwn -Akropolis Ktl,Pou dwsame emeis ston kosmo!!
    AEI SYXTIR LOIPON BRE DAOUTOGLOU;PWS SE LENE,KAI ESENA DROUTSA!!!
    A Vyzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνέλληνες,μην είμαστε ισοπεδωτικοί..Την κυβέρνηση τους σίγουρα δεν την εμπιστεύομαι, ήθελαν να ρίξουν δικό τους μαχητικό ή να κάψουν δύο τζαμιά κ να ρίξουν την ευθύνη σε εμάς, για θερμό φτιαχτό επεισόδιο, όμως ο απλός πολίτης δεν σκέφτεται έτσι..Τα πιο συγκινητικά μηνύματα που διάβασα στο utube για εμάς ήταν απο Τούρκους..Οι πιο πολλοί δεν θέλουν προβλήματα, θέλουν ειρήνη..Πολλοί από αυτούς μας αγαπάνε τόσο, όσο δεν φαντάζεστε..Καποιοι επωφελούνται από την διατήρηση του μίσους..Διαιρούν και βασιλεύουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 12:21 πμ

    Δεν αμφιβάλλω για όσα λες. Το κακό είναι ότι την πολιτική δεν τη ν κάνουν οι λαοί, αλλά οι πολιτικοί τους.
    Νομίζεις εσύ ότι το 1940 οι Ιταλοί είχαν όρεξη να ξεσπιτωθούν και να επιτεθούν στην Ελλάδα; Για ποιο λόγο; Και όμως επιτέθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Filippako Epeidh les oti amma vgoume ligo eksw stin Evrwph 8a doume oti meiazoume me tous Tourkous,vghka loipon Stin Souhdia,pros megalh mou kataplhksh akousa edw na miloun Ellhnika,TI GEINETE RE KOUMPARE,GEITONEVOUME EMEIS ME TOUS SOUHDOUS? I H KOULTOURA MAS EITAN KAI EINE TOSO MEGALH? I MHPOS OI LEKSEIS POU PERIGRAFW KAI LEGWNTE AKRIVWS OPWS TIS GRAFW STA SOUHDIKA,MHPOS LOIPON LEW MHPOS DEN EINE ELLHNIKES LEKSEIS? MHPOS EINE TOURKIKES? TWN KSADELFIWN KAI GEITWNWN MAS GIA 800 XRONIA OPWS LES? akou "Souhdikes" lekseis:
    Skola( sxoleion)
    Gymnasiet(gymnasio)
    Gewmetri(Gewmetria)
    Matematik(ma8hmatika)
    Prognos(prognwsh)
    History (Istoria)
    Gewlogi(geologia)
    Antropologi(an8rwpologia)
    Arseologi(arxaiologia)
    Promplem(provlhma)
    Method(me8odos)
    Meteorolog(meteorologos)
    Orni8olog(orni8ologos)
    Palaiontolog(palaiontologos)
    Demokrat(dhmokratia)
    Anarki(An-Arxia)
    Olympiaden(Olympiada)
    Encyklopaidi(enkyklopaidia)
    Leksikon(leksiko)
    Vivliotek(Vivlio8hkh)
    Kytakse mporw na sou gemisw ena tomo me teties lekseis Pou Yparxoun se olous tous germanofwnous laous kai mh,Exeis anarwth8h pote sou giati H Indonhsia legete etsi?Indo-Nhsia= ta Nhsia tis indias,Giati o atlantikos wkeanos legete etsi? GIATI ASTRIKOI SXHMATISMOI,FYTA,8alasses kai wkeanoi kai Hpeiroi (ARKTIKH= ARKTOS ,EVRWPH KTL .EImastan emeis pote Geitonoi me tous Souhdous?GIATI XREISHMOPOIOUN ELLHNIKES LEKSEIS EDW,KAI OXI TOURKIKES? AFOU EIMASTE KSADELFAKIA KAI "GEITWNES" ME TOUS TOURKOUS?
    Ti Syggeneia exei h afganopakistanikh Tourkikh Glwssa kai koultoura me emas thn Ellhnikh pou wmeilhte se olon ton kosmo?
    ALA DEN FTAIS ESI ,AFTA SAS MA8AINOUN STA SXOLEIA THS ELLADAS KAI AFTA KSERETE,MA8E OTI KATAGESE APO TIN PIO ENDOKSH XWRA TOU KOSMOU,POU EXEI TOUS PIO KARAGKIOZHDES POLITIKANTHDES TOU KOSMOU EPISHS.
    A Vyzantinos


    KAI TWRA ME TIN DRAGWNA KAI TIN DIAMANTOPOULOU 8A SAS POUN OTI EMEIS OI ELLHNES EIMASTE AFRIKANOI NEGROI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.