Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"

... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ψήφιση του αντισυνταγματικού λαθρο-νομοσχεδίου συνιστά ανατροπή του πολιτεύμα...

...
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ψήφιση του αντισυνταγματικού λαθρο-νομοσχεδίου συνιστά ανατροπή του πολιτεύματος.

Του Σπύρου Χατζάρα

Το λαθρο-νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση του βίαιου εποικισμού, είναι μέρος της «τριλογίας», που περιλαμβάνει το σχέδιο Χάλι-Κράτη, και τον φασιστικό εκλογικό νόμο για τον διορισμό των βουλευτών.Η στάση μας πρέπει να είναι συνολική.Όχι σε όλα.

Δημοψήφισμα για τις μη αναθεωρητέες διατάξεις δεν γίνεται.

Ούτε μπορεί να ζητάμε δημοψήφισμα ,για το αν θα καταργηθεί ή όχι η Λαϊκή Κυριαρχία. Το λαθρονομοσχέδιο για την χορήγηση « τουριστικής» ιθαγένειας στα Λάθρομεταναστόπουλα και ψήφου στους «μαχητές» , «του Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς-UCC», και τους άλλους Εποίκους, είναι αντισυνταγματικό και παραβιάζει θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος. Τελεία και παύλα.

Δημοψήφισμα για τις μη αναθεωρητέες διατάξεις δεν γίνεται.Δημοψήφισμα για να καταργήσουμε με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ , θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος, είναι και γελοίο σαν αίτημα αλλά και αντισυνταγματικό .Ο Επικοινωνιακός Τσαρλατανισμός είναι υπαρκτός όπως ήταν και ο σοσιαλισμός στη Σοβ. Ένωση.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας τους λέει:http://epitropi-es.blogspot.com/2010/01/3-28122009.html «Πάρετε πίσω το λαθρο-νομοσχέδιο. Εάν το ψηφίσετε, αυτό θα είναι πραξικόπημα, και σύμφωνα με το σύνταγμα ο λαός είναι υποχρεωμένος να αντισταθεί με κάθε μέσο στην Χούντα της Ανοιχτής Κοινωνίας.»

Η ψήφιση του αντισυνταγματικού λαθρο-νομοσχεδίου συνιστά συνταγματική εκτροπή. Ανατροπή του πολιτεύματος. Το δημοψήφισμα, όπως λέει η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , μπορεί να το προκαλέσει μόνη της η κυβέρνηση, εάν νομίζει ότι εκφράζει τη θέληση του ελληνικού λαού, αλλά με ερωτήματα που δεν παραβιάζουν το Σύνταγμα.

Αντί λοιπόν να χάνουμε τον καιρό μας, με τις κοινοβουλευτικές κορώνες και λάθος στόχους, η σωστή πολιτική είναι, να καλέσουμε τον λαό, σε αντίσταση με κάθε μέσο στην Χούντα της Ανοιχτής Κοινωνίας, για την επάνοδο στην Δημοκρατία.

Αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο και να το καταλάβουν όλοι.

Η ψήφιση του λάθρο-νομοσχεδίου θα είναι πραξικόπημα. Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι. Αντί για «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ», το σύνθημα μας πρέπει να είναι: ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

8 σχόλια

  1. Οκ... αν και αναγουλιάζω λίγο με αυτά περι πολιτεύματος, γιατί στην ουσία το Εθνικό Κράτος χτυπιέται, σωστά τε λέει... Δηλαδή αύριοθα ζητήσουμε δημοσψήφισμα για το αν θα πάρπουν οι τούρκοι τη Θράκη; ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριοι ηρθε η ωρα να αφησουμε τις παπαριες και τα πολλα λογια και να αρχισει το γλεντι..αν νομιζουν οι κουφαλες τα κουμουνια και οι αλητες τα πασοκια οτι θα παραδωσουμε την ελλαδα στους κολογυφτους τους μουσουλμανους ,κανουν μεγαλο λαθος...θα καταλαβουν συντομα οτι ειναι βαρια η π....σα του τσολια.........ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν συμφωνώ με τον φίλο Σπύρο την φορά αυτή.

    α) Η λέξη ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ δεν δείχνει μία γενική "εξέγερση", αλλά ένα συγκεκριμένο αίτημα. Καλώς έχει, λοιπόν, κατά την γνώμη μου.

    β) "Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι". Εξαρτάται τι Έλληνας. Πολίτης γίνεσαι. Φύσει γεννιέσαι. Αλλά τι να το κάνω εγώ εκείνο το φύσει και παρά φύσει, όταν οι μεν Νακρατζάς και Δημητράς είναι "φύσει" Έλληνες; Δεν ήταν καλύτερα π.χ. ο στρατηγός Νίδερ, βαυαρική καταγωγής μεν, Έλλην ήρως δε; Ή μήπως ο φιλέλλην πατέρας του και τόσοι άλλοι φιλέλληνες; Και ο Εφιάλτης Έλληνας ήταν, Σπύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα πραξικοπήματα αυτά , η απάντηση είναι αντίσταση με χρήση βίας . Δηλ πόλεμος στο σάπιο κατεσημένο , πόλεμος στη δικτατορία των διευθαρμένων που επιβλήθηκαν με προδοσία από το 1974 .
    Κάτω αλήτες , προδότες , πυλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ πιστεύω ότι Έλληνας γεννιέσαι και μάλιστα από Έλληνες γονείς όχι Ελληνοποιημένους. Τι να κάνουμε τα γονίδια έτσι είναι είτε το θέλουμε είτε όχι.

    Δεν πρέπει όμως να συγχέουμε τους Έλληνες με τους φιλέλληνες. Καλοί είναι οι φιλέλληνες και τους θέλουμε και τους ευχαριστούμε αλλά δεν είναι Έλληνες, πώς να το κάνουμε.

    Δυστυχώς Εφιάλτες η Ελλάδα είχε πάντοτε, και στην αρχαιότητα και το 21 και σήμερα πάμπολλους αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα, το ζήτημα είναι ότι τώρα η αντίσταση είναι επιβεβλημένη όχι απλώς ζητούμενη ή συζητούμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Τατίαννα σήμερα έδω τα ρεστα της για τους μετανάστες, μια χαρα τα πήγαν με την <>Τζάκρη,συμφωνούν να τους κάνουμε Έλληνες ,ανεξάρτητα το τι θέλει η λαική βούληση,, το <> είτε το θέλουμε είτε όχι θα περάσει.
    Απλά να είναι προετοιμασμένοι ότι θα έχουμε πολλές <> απο εκεί και μετά.
    Τατιάννα τράβα στο Ισλαμαπαντ να ζήσεις, γιατί στην χώρα δεν γουσταρουμε αλλόθρησκους και όλες τις φυλές του Ιησραήλ.
    Κανένας κερατάς δεν έχει το δικαίωμα να μπασταρδέψει το Ιχώρ μας.
    Η Συμπαντική καταγωγή μας, δεν μας επιτρέπει να έχουμε επαφή με κανένα άλλο είδος πέρα απο το δικό μας, και οι υπόδουλοι των Σιωνιστών έχουν βαλθεί να μας διαλύσουν.
    Δεν θα τους επιτρέψει το εγώ μας, να τους αφήσει να μας κάνουν πολυπολιτισμικούς.

    Νεμεσις Ιερού Σύμπαντος Πλέγματος Ανδρομέδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΜΑΝΕΣΤΡΑ"! ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ! "ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕ Τ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανοίγει το Γραφείο της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας.

    Το γραφείο της Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας στην οδό Μαυροκορδάτου 6 στον ημιόροφο (στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στην οδό Ακαδημίας), θα είναι ανοιχτό από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Όλοι οι φίλοι εθελοντές της Επιτροπής που έχουν συγκεντρώσει υπογραφές κατά του Λαθρονομοσχεδίου, θα πρέπει να καταθέσουν τις καταστάσεις στα γραφεία της Επιτροπής.

    http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/01/blog-post_9405.html

    ==========

    Αυτή είναι ίσως μια αρχή και μια ήπια μορφή αντίδρασης. Χρειάζεται να είμαστε ασφαλώς όλοι στο δρόμο σε κάθε κάλεσμα και με κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται, και αγώνας με κάθε μέσο ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο των εκποιητών της τιμής, της ιστορίας, της χώρας μας. Αν οι "υπεύθυνοι" δεν καταλαβαίνουν από λόγια και ήπιες κινήσεις, θα τους υποχρεώσουμε να καταλάβουν με έργα και σκληρότερες κινήσεις.

    Δεν διαπραγματευόμαστε την Ελλάδα και την Ελληνικότητα. Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία που οφείλουμε στην Ειρήνη και τη Δημοκρατία. Αν επιτύχει, καλώς. Αν δεν επιτύχει θα έχουμε ανοικτό Κοινωνικό Πόλεμο. Αυτό ας μην εκληφθεί ως απειλή αλλά ως προειδοποίηηση. Εξάλλου, κάθε μέρα συνέλληνες συμπολίτες μας υφίστανται τον πόλεμο, μεταφορικά και κυριολεκτικά, με τίμημα ακόμα και το αίμα τους, γιατί κάποιοι επέτρεψαν να γίνει η Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και να μαζευτεί ο κάθε κακούργος στον τόπο τούτο. Δεν μας αφήνουν συνεπώς με πολλές επιλογές. Είμαστε λίγα βήματα πριν την αντεπίθεση και πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.