Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ...

... ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ...

...
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...

Στην σελίδα του ΥΠΕΣ όπου έχει εκτεθεί το μόρφωμα που έχει σκοπό τον αφελληνισμό της κοινωνίας γίνονται πράγματα και θάματα από εχθές το βράδυ... Λιγότερα από 400 είναι τα σχόλια που μέχρι στιγμής έχουν αναρτηθεί από τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ που έχουν αποσταλεί από Έλληνες πολίτες κι αυτό σε μιά απεγνωσμένη προσπάθεια να αναδειχθούν οι απόψεις μερικών δεκάδων ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ που προσπαθούν μάταια να αλλοιώσουν την λαϊκή θέληση και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι πλέον δεν αποτελεί διαβούλευση αλλά γκαιμπελίστικη τακτική και μάλιστα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, από μιά παρέα ανίδεων, που τέτοιες εντολές πήραν τέτοιες εντολές εκτελούν. ΕΚΤΟΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ μήπως η νόθευση αποτελέσματος και άποψης στην Κρατική ιστοσελίδα αποτελεί πράξη που χαρακτηρίζεται από τον ποινικό κώδικα; ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ της ιστοσελίδας του ΥΠΕΣ; Ή θα τους έρθει ξαφνικά; Νομίζουν ότι διαχειρίζονται κάποιο προσωπικό μπλόγκ ή την ιστοσελίδα της μάνας τους;

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ... Όπως και να 'χει, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΑΕΙ τα μούτρα τους και συνεχίζουν να τα τρώνε αφού παρά τις εκτεταμένες προσπάθειες τους η θέληση του Ελληνικού Λαού έχει ήδη καταγραφεί και είναι μια, περήφανη, είναι άποψη λογικής, αυτοσυντήρησης και επιβίωσης. Αν δεν το καταλάβουν εγκαίρως, τότε ΓΡΗΓΟΡΑ, πιό γρήγορα από ότι έχουν φανταστεί, θα έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις που ούτε στους πιό τρελούς εφιάλτες τους δεν έχουν δει...

"ΣΤΟΧΟΣ"

7 σχόλια

  1. Παντως ΣΤΟΧΕ ακομα κι απο αυτα τα σχεδον 400 που αφησαν να περασουν πανω απο το 90% ειναι σχολια πατριωτικα,αντιθετα στην παρανομη "ελληνοποιηση" αυτων των παρασιτων,με μια μικρη,πολυ μικρη θλιβερη μειοψηφια "προοδευτικων" ανθελληνικων σχολιων που ετσι κι αλλιως ηταν αναμενομενα.
    Το καλο ειναι οτι οι φυλλαδες του Λαμπρακιανισμου μιλουν σημερα για "ακροδεξιες" αντιδραστικες φωνες,τωρα απο ποτε εγινε φασιστικο το να ζητας ενα ξεκαθαρο δημοκρατικο δημοψηφισμα αυτο μονο τα θολωμενα μυαλα των πρασινοκοκκινοροζ κομματοσκυλων μπορουν να μας το εξηγησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το δικό μου σχόλιο πάντως το δημοσίευσαν (σελιδα 30)


    . από Γιώργος Νεμεσιάδης - — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 10:42


    Οταν υποχρεωτικά υπηρέτησα την πατρίδα για 21 μήνες της ζωής μου το είδα σαν μία αγγαρεία, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της αγγαρείας έδωσα και ένα αναθεματισμένο όρκο να φυλάω τη πατρίδα.
    Σε κόντρα των καιρών είμαι από τους ανθρώπους που μένουν πιστοί στους όρκους και τις υποσχέσεις τους και περιμένω με χαρά την ημέρα που θα δοθεί το στρατιωτικό κέλευσμα να προσέλθουν αυθόρμητα οι χιλιάδες των Ελλήνων που δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τους προδότες να σβήσουν το Ελληνικό έθνος από την Ιστορία.
    Οταν κατέβηκε το κόμμα σας στις εκλογές, με δόλιο τρόπο παραλείψατε να κάνετε έστω και μία αναφορά στις προθέσεις σας να βάλετε ταφόπλακα στην έννοια του έθνους στον Ελλαδικό χώρο, και τώρα προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα πληρωμένο συμβόλαιο σε κάποιους που μόνο ο πρωθυπουργός σας γνωρίζει.
    Εβλεπα σε απευθείας σύνδεση τα μούτρα όλων στο υπουργικό συμβούλιο την ώρα που απαγγέλατε τους στίχους της προδοσίας, ενώ παίζατε ένα θεατρικό μονόλογο με ένα παπά, που εάν ζούσε ο μακαριότατος Χριστόδουλος, θα τον ξύριζε με τα ίδια του τα χέρια, μόνο και μόνο γιατί δέχτηκε να είναι παρόν την ώρα που εσείς εκστομίζατε τις ύβρεις προς όλους αυτούς που έδωσαν το αίμα τους διαχρονικά για να υπάρχει σήμερα ζωντανό το Ελληνικό έθνος.
    Στο κράτος που ο κάθε λαθρομετανάστης βγάζει χαρτιά λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους, θέλετε να μας πείτε οτι λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους θα έρθει το τέλος του Ελληνικού έθνους?
    Ειστε τόσο γελοίοι που πιστεύετε οτι η ιστορία θα γράψει οτι το Ελληνικό έθνος έσβησε, οχι από κάποιο πόλεμο, όχι από κάποια εισβολή βαρβάρων, αλλά επειδή οι κάτοικοί του δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα την προδοσία ενός πρωθυπουργού και την συνέργια κάποιων διεφθαρμένων δημοσίων υπολλήλων?
    Ειστε σοβαροί?
    Μου ζητάτε να δεχτώ οτι τα μικρά χωριά στις άκρες της χώρας θα έχουν αλβανό δήμαρχο που θα έχει την αλβανική σημαία κρεμασμένη στο δημαρχείο?
    Μου ζητάτε να δεχτώ οτι θα έχω Πακιστανό αντιδήμαρχο που θα μου καθορίζει τη καθημερινότητά μου στην Αθήνα?

    Κύριοι να πάτε εσείς να ζήσετε, όπου σαν κάνει ορεξη και να αφήσετε σε αυτόν το τόπο να ζούνε οι λίγοι Ελληνες που εμειναν στον πλανήτη.

    Ετσι και αλλιώς με την προδοτική πολιτική σας (και της ΝΔ), σβήνουμε σαν έθνος με την υπογεννητικοτητα που μαστίζει τα νέα ζευγάρια και εσείς δεν κάνετε τίποτα για να το αλλάξετε αυτό, απεναντίας προσπαθείτε με μανία να βάλετε όσους περισσότερους αλλοδαπούς μπορείτε στη χώρα μας για να μας τελειώνετε όσο το δυνατόν ταχύτερα.

    Η συμβουλή μου προς εσάς, είναι να αυξήσετε τα μέτρα ασφαλείας της βουλής, γιατί με αυτά που κάνετε θα έρθετε αντιμέτωποι με στρατιές 40ρηδων Ελλήνων που δε θα σταματούν σε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες και παρέα με τα ΜΑΤ που εσείς θα έχετε βάλει να σας προστατεύουν θα μπούνε μέσα στη βουλή να σας βρούνε… και δε θα είναι για να σας πούνε τα κάλαντα, αλλά για να σας οδηγήσουν σε ένα σύγχρονο Γουδί που θα έχει στηθεί στο χώρο της πλατείας Συντάγματος.

    Αυτή είναι η γνώμη μου ως Ελληνα, μην την υποτιμήσετε γιατί καμιά φορά τα σχέδια που καταστρώνετε μπορεί να σας διαψεύσουν και μετά να μην έχετε που να κρυφτείτε.

    Εάν θέλετε κύριοι να γεμίσετε τις Ελληνικές φυλακές με 40ρηδες Ελληνες οικογενειάρχες τότε, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΕΠΙΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ « ΦΑΣΙΣΤΑ » ΚΑΙ « ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ » !!! ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕ, ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ!

    http://www.adonisgeorgiadis.gr/pdf/syllogi_ypografwn.pdf

    ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ...

    http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/12/blog-post_8817.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΤΟΧΟΣ να κάνει από αυτήν την σελίδα ένα άτυπο δημοψήφισμα για το θέμα .
    Όμως να είναι βέβαιοι ότι οι Έλληνες δίνουν τις καλύτερες ευχές σε όλους τους ξένους:
    "Το 2010 στις πατρίδες σας" .
    Άν οι πολιτικοί μας τους συμπαθούν να πάνε μαζί τους , χωρίς βέβαια δυνατότητα να επιστρέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΕΡΑ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΙΟΕΒΡΑΙΚΟ STATUS,ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΖΕΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.
    ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ
    ,ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΘΑΛΙΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ,
    Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ(ΖΕΥ)ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ.
    Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ,, Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΘΑΝΕΙ,,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 10ΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΝΕΜΕΣΙΣ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (ΝΙΣΠΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΕΣΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΙΚΑΙΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΠΕΣΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΗΔΙΣΕΙ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.ΕΠΕΣΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΑΝ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ,ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21, ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΠΟΙΪΑΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 40-49, ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 74,ΗΤΑΝ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ Ή ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΙΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΤΙΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ(ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ), ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ(ΠΧ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ή ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΠΧ ΟΙ ΜΗΤΡΑΛΟΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΚΟ).
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ (ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ)ΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΜΑΡΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΑ. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΕΚΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΟΧΙ" ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΡΙΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΕΦΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.
    ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.