Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ... Ψευτομουφτήδες, βουλευτές και πολιτευτές της μειονότητας πέρασαν από εκεί να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους....

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ...

Ψευτομουφτήδες, βουλευτές και πολιτευτές της μειονότητας πέρασαν από εκεί να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους.

Ο θρησκευτικός ηγέτης Μέτσο Τζεμαλί δέχθηκε τις ευχές των τοπικών αρχών στην Μουφτεία.
Οι σκηνές που καταγράφηκαν στον φετινό επίσημο εορτασμό του κουρμπάν μπαϊράμ, είναι οι γνωστές κι επαναλαμβανόμενες, όπου στρατιές μουσουλμάνων της Θράκης με ιδιότητα ή μη συρρέουν στο χώρο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής για την ανταλλαγή ευχών με τις διπλωματικές αρχές της Τουρκίας. Σε μια αμιγώς θρησκευτική γιορτή που έπρεπε να αφορά κυρίως την θρησκευτική αρχή και το νόμιμο μουφτή Μέτσο Τζεμαλί.
Στο ρεπορτάζ φαίνονται όλοι οι γνωστοί κι εκλεκτοί ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, οι συνταξιούχοι βουλευτές Αχμέτ Φαΐκογλου, Ισμαήλ Μολλά Ροδοπλού, μουσουλμάνοι αιρετοί δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι αντινομάρχες Σιμπέλ Μουσταφάογλου, Μεχμέτ Δεβετζήογλου, ο βετεράνος δημοσιογράφος Χασάν Χατίπογλου, ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, πολιτευτές και παράγοντες του διπλανού νομού, εκπαιδευτικοί, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων, της άτυπης συμβουλευτικής επιτροπής.

πηγή:xronos.gr
αετός για το stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Το μπαϊράμι είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές τον μουσουλμάνων, και που το είδατε το νέο και το πιπιλίζετε? Νομίζω μερικές φορες το παρακάνετε.
    Ελπίζω να μην παραξηγηθώ σαν δεν ξέρω τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.